- 23 Ekim 2022
- 140
- 340
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.581
Şahsen hiçbir fikrim yok konuyla ama Maşallahİyi aksamlar 5+3 te beta hcg 9666 cıktı cogul olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsen hiçbir fikrim yok konuyla ama Maşallahİyi aksamlar 5+3 te beta hcg 9666 cıktı cogul olabilirmi
Tesekkür ederim cogul olmasını istiyorum oyuzden merak ettimŞahsen hiçbir fikrim yok konuyla ama Maşallah
Canım bendede var kabızlık kuru kayısı yiyorum hergunKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
Rabbim sana sabırlar versin...
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Ocak 2022 de büyük bir heyecanla tüp bebek transferim oldu. Sonucum pozitif. Çok mutluyum iki gün sonra ikiye katlanacak dediler tekrar kan verdim. Sonuç tam olarak ikiye katlanmış olmasa da %60 artış vardı. Bir hafta sonra kese için muayeneye gittik. Kese görünmedi tekrar kan vermem istendi belki geç tutunmuştur falanlar filanlar. Kan değerim bir hafta önceye göre çok az artmış. Sen 4 gün sonra gel belki küçük olduğu için görünmedi dedik. Ve bu 4 gün de tabi her iki günde bir kan verdim. Artış vardı. Tamam dedik. 4 günün sonunda ultrasonda yine kesem görünmedi. Ve doktorum maalesef sağlıksız gebelik gibi duruyor hemen müdahale edilmesi gerekiyor hayatı tehliken olabilir dedi.Tüp bebek doktorumun ameliyat randevusu dolu olduğu için Hemen başka bir özel hastaneye gittim. Ve o an bebeğimi kaybedeceğim bunun nasıl olduğunu anlayamadan Bide Tüpte olabilir ve Tüpümün alınabileceğini öğrendim . Orda alttan ultrasondan bakan doktor kaç embriyo transferi yapıldı diye soruyor ben 2 dedim. Baktı ve hmmm tek kese var sağ tüpte. Ve kalp atışları duydum... Evet iki taneydiler tek kesede iki kalbi duydum.
Bir saat sonra ameliyata alındım. 3 saat süren bir laparoskopi ameliyatı ve kürtaj oldum
Canımdan iki can gitti üstelik kalp atışları vardı
Çok ağladım...
Sonra dedim ki kendi kendime bu dünyada olmamaları gerekiyordu. Bizi cennette bekleyecekler. Rabbim bize bunu yazmış elhamdülillah bebeğimin olabileceğini biliyorum Rabbim kalp atışlarına kadar bunu gösterdi bana. Ve çok şükür tüpümü almadılar. Bebişlerimiz rahimde tüp arasında kalmış maalesef 6 ay sonra rahîm filmi ile tüpümün sağlam olduğunu hiçbir hasar olmadığını öğrendim ve tekrar denemek istedim. Düştüm evet ama Rabbim daha güçlendirdi beni inandım tüm tedavilerini ve ameliyatlarımı oldum. Şimdi hamileyim.
Sende inan bana inan Rabbime bu sizin için hayırlı olandı. İnşallah daha güzeli olacak Rabbim yardımcın olsun
Biraz önce yine içtim baba kefir çok iyi geldiBende nasiplenirim önerisi olan varsa.ölmemek için direniyorum
Betadan pek belli olmuyor çoğul gebeliklerİyi aksamlar 5+3 te beta hcg 9666 cıktı cogul olabilirmi
Düzenli içeyim bende bariBiraz önce yine içtim baba kefir çok iyi geldi
2016 yilinda olcakti 106 olmusKötü düşünmek istemiyorum ama devamlı bir adet olacakmış hissim var ya hemde akıntı geliyor bir ıslaklık hissediyorum. Sarımsı bir akıntı var. Asla kıvrandırcak bir şiddette değil ama kasıklarımda da ağrı var. Nasıl pozitif düsünebilcem bilemiyorum. Ama çok korkuyorum. yarın sabah kan tahliline gidicem 5 +3 ken umarım güzel bir değer çıkar. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor. Oğluma hamileyken 106 yılında yani ne kimyasal ne dış gebelik ne başka birsey hakkında bilgim yoktu. Idrar testinde pozitif cıkınca o gün hastaneye gidip kan testi yaptırıp öğrenmiştim. Bazen birseyleri bilmemek insanı daha mutlu yapıyor inanınki. Eylülde 616 hcg değerini görüp sonrasinda kanamam gelmişti. Simdi yarin insallah daha fazla gecer o basamagı geçmişim hissinde olurum en azindan. sizlerde de hafif hafif ağrılar oluyor mu ?
Çok normal ağrılar.Abartı olmadığı sürece normal ,tutunma tamamlanana kadar ara ara ağrıyor diyor herkes.Benim de bazen oluyor.Kötü düşünmeyin.Hepimiz yaşıyoruzKötü düşünmek istemiyorum ama devamlı bir adet olacakmış hissim var ya hemde akıntı geliyor bir ıslaklık hissediyorum. Sarımsı bir akıntı var. Asla kıvrandırcak bir şiddette değil ama kasıklarımda da ağrı var. Nasıl pozitif düsünebilcem bilemiyorum. Ama çok korkuyorum. yarın sabah kan tahliline gidicem 5 +3 ken umarım güzel bir değer çıkar. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor. Oğluma hamileyken 106 yılında yani ne kimyasal ne dış gebelik ne başka birsey hakkında bilgim yoktu. Idrar testinde pozitif cıkınca o gün hastaneye gidip kan testi yaptırıp öğrenmiştim. Bazen birseyleri bilmemek insanı daha mutlu yapıyor inanınki. Eylülde 616 hcg değerini görüp sonrasinda kanamam gelmişti. Simdi yarin insallah daha fazla gecer o basamagı geçmişim hissinde olurum en azindan. sizlerde de hafif hafif ağrılar oluyor mu ?
Ahhh tamda benim gibi korkuyorum bu ağrılardan malum kötü tecrübeler sonrası insanda kalan durumm... Acaba bişey mi oldu boş kese mi sağlıklimi yavrum ne yapıyor iyi mi yanlış hareket mi yaptim neyi yanlış yedim diye diyeee kendimi yiyorum ayaklarım havada yataraakkkjjKötü düşünmek istemiyorum ama devamlı bir adet olacakmış hissim var ya hemde akıntı geliyor bir ıslaklık hissediyorum. Sarımsı bir akıntı var. Asla kıvrandırcak bir şiddette değil ama kasıklarımda da ağrı var. Nasıl pozitif düsünebilcem bilemiyorum. Ama çok korkuyorum. yarın sabah kan tahliline gidicem 5 +3 ken umarım güzel bir değer çıkar. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor. Oğluma hamileyken 106 yılında yani ne kimyasal ne dış gebelik ne başka birsey hakkında bilgim yoktu. Idrar testinde pozitif cıkınca o gün hastaneye gidip kan testi yaptırıp öğrenmiştim. Bazen birseyleri bilmemek insanı daha mutlu yapıyor inanınki. Eylülde 616 hcg değerini görüp sonrasinda kanamam gelmişti. Simdi yarin insallah daha fazla gecer o basamagı geçmişim hissinde olurum en azindan. sizlerde de hafif hafif ağrılar oluyor mu ?
Evet öyle ama ara ara bir vesvese geliyor kiiiiÇok normal ağrılar.Abartı olmadığı sürece normal ,tutunma tamamlanana kadar ara ara ağrıyor diyor herkes.Benim de bazen oluyor.Kötü düşünmeyin.Hepimiz yaşıyoruz
Canım iki tane kuru kayısı bir bardağın içine koyİki gündür kuru kayısı günkurusu yedim açılayım diye o da bir gaz yaptı anlatamam daha beter oldum
2,5 üzeri olmaması lazım canımKizlar hamileligin ilk 3 ayinda Tsh degeri kactan sonra sikintili demek net bi deger var mi
Ya bende bende hafifte olsa olmaya basladi bende cok yedigim için oluyor saniyodumYemek yedikten sonra mide bulantısı!! Sen ne zorsun yaaaa
Biraz pozitif olalım hamişler Enerjiiiii tadını çıkarmaya odaklıyım ben şu an.Allah’a emanet ettim öğrendiğim günEvet öyle ama ara ara bir vesvese geliyor kiiii
Benim 5+3 testinde 4.67 cıktı ilaca basladı hamilelik için yuksek dogumdan sonra duser dedi2,5 üzeri olmaması lazım canım
Zaten kalp atışı duyunca rutin kontrolde kan alınıp bütün değerlere bakılıyor düzenli olarak da bu değerler takip ediliyor
Bir sorun görürse dahiliye veya endokrinolojiye yönlendirir ilaç alırsın
Aserme bulantı kusma falan genellikle 8.haftadan sonra başlıyor canımAsermeleriniz basladımı peki