- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- Konu Sahibi ffestinalente
- #11.901
Günaydın canım doğum günün kutlu olsunGünaydın hamişler ♥ sağlıklı musmutlu bir güne doğum günümü kutlayacak pek arkadaşım yok ama sizler varsınız doğum günüm kutlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım doğum günün kutlu olsunGünaydın hamişler ♥ sağlıklı musmutlu bir güne doğum günümü kutlayacak pek arkadaşım yok ama sizler varsınız doğum günüm kutlu olsun
Hiç üzülme ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor bulantıların geçicek zaten o zaman beslenmene dikkat edersinmaaşallah kızlar herkesin karınları yavaştan büyümeye başlamış maalesef ben bu süreçte 5 kilo verdim, 57 den 52 ye kadar düştüm. Daha 10. Haftayız artık kilo vermemem lazım ama bulantıdan yiyemiyorum. Sabahları bi kuru tost o kadar su bile içemiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye vicdan yapmaya başladım. Bu hamilelik beni psikolojik açıdan da çökertti. Eşimden bile nefret ettim. Her açıdan çöktüm diyebilirim bu hafta bi tık daha iyi gibiyim inşallah geçer bu zor günler. Bir gün kocaman bi karnım olur ve mutlu günlerim olur
Valla iç göbek dış göbek genişliğimi neler varmış hiç bilmiyorum kendi göbeğimde vardı ama bu kadar değildi bu baya bebiş göbişi gidiyor eşim dalga geçiyo yuvarlanıcaksın son aylarda diye13 haftada bu kadar belli oluyo mu yaa bu göbeği içine çekmiş haliyle mi bu kadar büyük? Benim o kadar şişkinlik sorunum var ki 9 haftada göbeğim bundan büyük
Senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun canımYaaa iyiki doğdun güzeller güzeli anniş yarında benim doğumgünüm bebişlerimiz en güzel hediyemiz zaten
Maşallah fit bir anne adayı daha, benim göbek anormal büyüyünce ki normalde de zayıf ama göbekli değişik bir anatomim vardır kesin dedim 4-5 kilo aldım ama 1.5 kilo almışım ama benim göbek yemek yiyince sanki 7 aylıkGöbişgillerden günaydın kızlarr. Ben galiba artık kabullenme sürecine geçtim bugün ilk kez elbise giydim ama görün çorabımın tekini giyerken biryandan istifra ediyorum kilom aynı ama göbek gidiyo yazı düşünemiyorum
Ben de hiç alışamadım halbuki maviyi çok severimBirde forumun bu mavi rengi hiççççç hoşuma gitmedi, eski hali daha iyiydi sanki (hamilelik hormonların dan bu renk bile bir battı sanki )
Teşekkür ederiiimmmm ☺Yine olursa deniyim ben de teşekkürler :)
Mutlu yıllaaarrr
Çooook teşekkür ederimGünaydın canım doğum günün kutlu olsun
Benimki de çıkar umarım hemenn, göbeğimi içime çekmek istemiyorum artık nasılsa bebek var diye rahat rahat salarım göbeğiValla iç göbek dış göbek genişliğimi neler varmış hiç bilmiyorum kendi göbeğimde vardı ama bu kadar değildi bu baya bebiş göbişi gidiyor eşim dalga geçiyo yuvarlanıcaksın son aylarda diye
Doğum günün kutlu olsun canimnice mutlu sağlıklı yılların olsun,bebisinle beraberGünaydın hamişler ♥ sağlıklı musmutlu bir güne doğum günümü kutlayacak pek arkadaşım yok ama sizler varsınız doğum günüm kutlu olsun
mutlu yıllara:))Yine olursa deniyim ben de teşekkürler :)
Mutlu yıllaaarrr
Maşallah canım ne güzel göbüşlü göbüşlü gezersin,benim göbeğim çıkmadı ki hic bulantı kusmalarim olmadı,cok iştahlı değil ama herşey yiyorum,12+1olduk hala bekliyorumGöbişgillerden günaydın kızlarr. Ben galiba artık kabullenme sürecine geçtim bugün ilk kez elbise giydim ama görün çorabımın tekini giyerken biryandan istifra ediyorum kilom aynı ama göbek gidiyo yazı düşünemiyorum
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canımGünaydın hamişler ♥ sağlıklı musmutlu bir güne doğum günümü kutlayacak pek arkadaşım yok ama sizler varsınız doğum günüm kutlu olsun
Amin inşallah♥Doğum günün kutlu olsun canimnice mutlu sağlıklı yılların olsun,bebisinle beraber
Teşekkür ederim arkadaşimDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canım
Çok teşekkürlerrSenin de şimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Yaa ne fit sorma gitsin evet ya o şişkinlik çok oluyormuş sağlıklı olsunlarda biz şişelim olsunMaşallah fit bir anne adayı daha, benim göbek anormal büyüyünce ki normalde de zayıf ama göbekli değişik bir anatomim vardır kesin dedim 4-5 kilo aldım ama 1.5 kilo almışım ama benim göbek yemek yiyince sanki 7 aylık
Ay ne güzel maşallahh ince hamişlerden olcaksın demekki ne güzel yalnız göbişleMaşallah canım ne güzel göbüşlü göbüşlü gezersin,benim göbeğim çıkmadı ki hic bulantı kusmalarim olmadı,cok iştahlı değil ama herşey yiyorum,12+1olduk hala bekliyorum
Teşekkür ederimmutlu yıllara:))
Doğum gününüz kutlu olsun sağlık dolu yaşların olsun...Teşekkür ederim arkadaşim