OSYM sınavına geç kalan kız gibi koştum geldim kayınvalide konusuna
Benimki iyidir hoştur, aslında severiz de birbirimizi ama gerçekten bazen öyle laflar diyor öyle hareketler yapıyor ki bi kaç ışık yılı uzaklaşıyorum ruhen. Balayından beri çocuk yapın biz bakarız diye darlayıp durdu, benim büyüdüğüm ortamda da böyle sorular çok ayıptır yani sorulmaz kimseye, neyse en son eşim arayıp bağıra çağıra yaptığı ayıbı söyleyince dha sormadı. Nitekim evlendik ve sadece 1.5 sene sonra hamile kaldım. Beni bilenleriniz vardır, mide ve bağırsaktan başından beri çeken o kızım. Hamilelik haberini de kendi annemleri de alarak kayınvalidemlerde vermeye gittik. Aman bir sevinç bir şaşkınlık derken ilk densiz soru geldi kayınvalidemden... İsteyerek mi yaptınız bu çocuğu?
KIZ BU NE BİÇİM SORU, BAHÇE HORTUMU MU BU TAZYİKLE SAĞA SOLA FIŞKIRSIN diyemedim tabii duymazdan geldim... Benim annem İzmirde ben Manisada oturduğum için ve annem haftanın bazı günleri çalıştığı için ilk süreçte yemek konusunda ben destek olamasam da sen ol dedi kayınvalideme. Sağ olsun elinden geldiğince de yemek gönderdi. Telefonla benimle konuşurken, (eşimden bahsederek) onun yemesi önemli değil işte de yer önemli olan senin beslenmen falan derdi. Dün akşam eşimle telefonla konuşurken hoparlördeydi sesi, eşimin vardiyasından ötürü yemek gönderemiyordu son 1 haftadır fakat son 4 gündür bulantılarım arttığı için mutfağın önünden bile geçmememin doğurduğu sonuçtan ötürü de tam o sırada eşim bana tost yapmıştı. Eşim dedi şimdi fıstıklıya tost yaptım, merak etme iyi kötü karnını tok tutuyorum. Ne duysam beğenirsiniz
SEN NE YİYOSUN OĞLUM... Ay ne biçim birikmiş içimde, bu konu gerçekten hiç kapanmasın, yoksa el ele verip Ağustosta doğum servisinden psikiyatri servisine geçeceğiz gibi sizinle.