- 16 Ağustos 2019
- 2.235
- 6.988
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #11.401
O kadar iyi anliyorum ki sizi ben artik depresyona girdigimi falan dusunuyodum cok sikayetciydim bu durumdan ama cooook azaldi yine ev isi yapasim gelmiyo ama o ruh halim duzeldi cok sukur. 24 saat yatmak uyumak istiyodum ve 10 gundur falan iyiyim. 10+6 dayiz suan yani sizin de az kalmistir insallah, geciyo emin olun :)Herkese merhaba
8 hafta 4 günlük hamileyim, 6. Haftadan beri çok halsizim resmen ölü gibi yatıyorum bütün gün. Hiç enerjim yok, midem bulandıkça bi şeyler yemeye ve tuvalete kalkıyorum bir tek. Böyle olan var mı? Enerjimi, modumu nasıl yükseltebilirim?
Aynen birde benim kv 2 oğlu var kiz evlat gibi keşke biraz destek çıksa sözde çok iyi yüzüme ama arkadan neler neler çeviriyor eşimin eski eşi ile hep görüşüyor ve milet içinde gelinim diye hala bahsediyormuş bunuda yeni öğrendim ve çok üzüldüm çünkü kadının arkasından konuşuyorlar onunda yüzüne çok iyiler 5 yıldir geliniyim benden önce diğer gelini ile 4 yıl yaşamış eşim 1 oğlu var kadından kadınla bende konuşuyorum bir birimize gayet iyi ve yardımcı oluyoruz yeri geldiğinde ama kv bunu yapması uzdu açıkçası kadınla hiç anaşamıyorlarmış zamaninda kadin cocuğa bile dokunturmamiş ve cocuk şimdi 9 yaşında olacak hala onlari istemiyor ben eşimle evlenince kadın kiymete bindiSu yazdiklarimi klasik kayinvalide modelleri okusa da biraz utansalar keskecok kiziyorum gercekten kizlari gibi görceklerine yapmadiklarini birakmiyorlar
O kadar iyi anliyorum ki sizi ben artik depresyona girdigimi falan dusunuyodum cok sikayetciydim bu durumdan ama cooook azaldi yine ev isi yapasim gelmiyo ama o ruh halim duzeldi cok sukur. 24 saat yatmak uyumak istiyodum ve 10 gundur falan iyiyim. 10+6 dayiz suan yani sizin de az kalmistir insallah, geciyo emin olun :)
Ya ne güzelKayinvalide muhabbeti dönüyor yazmadan gecmek istemedimkimi duysam hep bir dert yaniyor klasik kayinvalide iste diyorum bendeki de melek inanir misiniz ben avusturyaya 21 yasimda evlenip geldim, esimle 12 yasindan beridir tanisiyoruz, dolayisiyla kayinvalidemde taniyor beni. Ben buraya geldim sicacik aile ortamini onlarla yasadim, anne babanin birbirine olan sevgisini sahip cikisini ben kayinvalidemle kayinpederimde gördüm. Annemle babam bizi kavgalarinkn icinde büyüttüler huzurlu gecen günlerim nadirdi baba evinde.. velhasil annem gibi kendisi, allah razi olsun Onlardan bir kere bile bana kendimi gurbette hissettirmediler, cok sansliymisim her zaman diyorum beni evladi gibi sevdiler kendi ogullarindan üstün tuttular haklarini ödeyemem onlarin.
Bu soylediginiz seyler bende de devam malesef, hatta bakimsizligimdan dolayi diyorum ki kiz olcak kesin annenin guzelligini alirmis (kendimi boyle avutuyorum)Umarım benim ruh hali de düzelir ya bir kaç haftaya.Aynen depresyon gibi gerçekten, ne ev işi ne gezme tozma eğlence hiçbir şey yapmak istemiyorum, sadece yatıyorum. İşin kötüsü uyuyamıyorum da. Bulantılar da beni çok etkiledi. Eşimle de hiçbir şey yapamaz oldum, kalkıp bi film izleyesim dahi gelmiyor. Sürekli pijama, saç baş dağınık… ben benlikten çıktım
o sari seyler ozellikle adet dongum yaklastikca artiyor bende 2 döngümdede dikkat ettim. mesela 3 gundur cok geliuor baktm takvimden regl gunlerimmis meger. regl gunlerm bitsn sari akintilarda kesiliyor bende. enfeksiyon olsa anlarm ne aci ne yanma sizlama var.Kızlar kucuk tuvaletimden sonra gercekten cok sari birseyler geliyor. Doktorumu aradim 10 +4 um bole bole diye agrin yok demi dedi. Yok dedim tamam korkma olabilir dedi. Tamda yola cikacagiz bavullari arabaya yerlestirdikcok korkuyorum ya yaniyorda biraz iltihap mi oldu ki
Bu soylediginiz seyler bende de devam malesef, hatta bakimsizligimdan dolayi diyorum ki kiz olcak kesin annenin guzelligini alirmis (kendimi boyle avutuyorum)sadece yatma istegim azalmis saydiginjz seyler gecmemis bi modum dusmedi degil
Canim gozunaydin cok sevindim guzell haberler almanaAy kızlar 10+3 bugün doktor muayenem vardı bebişimi ilk kez böle net gördüm çok güzeldibaya kıpır kıpır hareketliydi bacak arasını gördük baya bişi vardı doktor tabi cinsiyet için çok erken dedi dedim erkek gibi sanki ama güldü sanki dedi güldü şu haftalarda şişte olabiliyor o kısmı sonrada kıza da dönebiliyor net bişi sölemek için çok erken dedi. Alışveriş falan yapmayın şimdilik ama sanki erkek gibi dedi böle görünüp bu haftada sonra kıza dönen varmı ya
Kaynanam hakkında bende çok doluyum hormonlardan daha da çok takıntı yaptım kadınıay kayinvalidr konusu kapanmasin pls aksama dogru musait olcam hic bakamadm ic dokmem lazim size dusuncesizlik benim mi kaynanamin mi diye sorcam tam yerinde denk gelmis harikaaksama caylarinizi hazirlayin oh
ay bende bende canim. acayip dedigim dedik dominant bir karakter bende oyleyim iki dominant olunca catisma kacinilmaz. hormonlarin etkiside cabası zatenKaynanam hakkında bende çok doluyum hormonlardan daha da çok takıntı yaptım kadını
Yalnız değilsin çoğumuz aynı durumdayız canım zamana bırakman gerekHerkese merhaba
8 hafta 4 günlük hamileyim, 6. Haftadan beri çok halsizim resmen ölü gibi yatıyorum bütün gün. Hiç enerjim yok, midem bulandıkça bi şeyler yemeye ve tuvalete kalkıyorum bir tek. Böyle olan var mı? Enerjimi, modumu nasıl yükseltebilirim?
Ahh ahh, bicogumuz ayniyiz cnm. Hatta su an yataktan yaziyorumHerkese merhaba
Hiç stres olmayın evet 2 defa gittim ben cok sukur bır problem yok Sat söyledim ben doktora sordugunda fakat zaten doktor ilk ultrasonda baktıgında anladı geçmi döllenmiş diye bende durumdan bahsedınce son adet tarıhımı baz almadı daha ıleriyi aldı tarih olarak yoksa haftayla uyumlu olmazdı hic stres olmayın sizde evet suan sat baz alınıyor ama sonuc olarak sızde korunmadıgınız tarıhı bılıyorsunuz . Sizin bir dahaki randevunuz ne zamanMerhaba doktora gittiniz mi acaba,benim de sat la 2 hafta fark çıktı.o yüzden bebegi göremedik 4+6 ydı.fakat o 4+6 benim ilişki tarihimle denk geliyo.desiğiniz gibi biz de korunduk ve 1 kez korunmadık.yani ben de hamile kaldıgım zamanı biliyorum ama stres oldum yine de
Kayinvalideleri anlamak mumkun degil hersey beklenir. Ama sen yine de cevrene cok guvenme cnm. Araya nifak sokmak, seni huzursuz etmek icin uyduruyor ya da abartiyor olabilirler.Aynen birde benim kv 2 oğlu var kiz evlat gibi keşke biraz destek çıksa sözde çok iyi yüzüme ama arkadan neler neler çeviriyor eşimin eski eşi ile hep görüşüyor ve milet içinde gelinim diye hala bahsediyormuş bunuda yeni öğrendim ve çok üzüldüm çünkü kadının arkasından konuşuyorlar onunda yüzüne çok iyiler 5 yıldir geliniyim benden önce diğer gelini ile 4 yıl yaşamış eşim 1 oğlu var kadından kadınla bende konuşuyorum bir birimize gayet iyi ve yardımcı oluyoruz yeri geldiğinde ama kv bunu yapması uzdu açıkçası kadınla hiç anaşamıyorlarmış zamaninda kadin cocuğa bile dokunturmamiş ve cocuk şimdi 9 yaşında olacak hala onlari istemiyor ben eşimle evlenince kadın kiymete bindi
Cevap veriyorum b) kayinvalidenay kayinvalidr konusu kapanmasin pls aksama dogru musait olcam hic bakamadm ic dokmem lazim size dusuncesizlik benim mi kaynanamin mi diye sorcam tam yerinde denk gelmis harikaaksama caylarinizi hazirlayin oh