- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
- #10.941
Kızlar kontrol den çıktım çok şükür herşey yolunda bir hafta sonra tekrar muayene olacam kalbi atıyor bebeğimin çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim gözünüz aydın pozitif olun kötü düşünmeyin inşallah hep güzel haberler alırsınızKızlar kontrol den çıktım çok şükür herşey yolunda bir hafta sonra tekrar muayene olacam kalbi atıyor bebeğimin çok şükür
Amin kuzum İnşallah çok teşekkür ederim zaten dünden sonra daha çok inancım arttı bebeğime sımsıkı tutunmuş bırakmadı annesini bundan sonra daha dikkatli olucam istirahat önerdi doktorÇok sevindim gözünüz aydın pozitif olun kötü düşünmeyin inşallah hep güzel haberler alırsınız
O zamanlar evet etkiliyordu magnezyum almaya başla cnm ben dedim devlete de hemen ilac ilac ne yapacam diye azarladı beni manyaklarValla otururken çok bişe yok, oturduğum yerde hareket edersem var ama ayakta ve yürürken aman Allah’ım! Belki farklı ağrıdır sizinki benim dediğinize göre çok erken. Yürümeyinizi etkiliyo muydu batma yaparak?
Ben doktora her gittigim de olmasi gerekenden 2 gun 1 gün önden gidiyor suan 11+6 olmam gerekiyor normal de ama 12+2yim doktor ne soylerse ona gore hesapliyorum sonucta ona gore olucak dogumum daBana cevap verecek yok mu?
Benimde oturusum böyle,simdi otururken şaşırıyorum ellerim ayaklarım nere koysamhadi yaaa en rahatta böyleyim tühh biraz bu huyumu bırakmaya çalışayım teşekkürler
Normal de benim de 3 Agustos ama bana doktorum daha dün en erken 25 temmuz en geç 29 temmuzda yapariz dogumunu agustosa kalmicaksin dedi ama hala burdayim kopamiyorumKızlar benim uygulamaya göre tahmini doğum tarihim 2 ağustos gösteriyo ama ben hem temmuz annelerine yorum yapıyorum hem ağustosa sıkıntı olmaz dimi bence temmuzda doğururum ben
Kızlaar hamileliğin son günlerinde sınava gireceğim büyük ihtimalle. Bebek büyüdükçe daha çok tuvalet ihtiyacı duyuluyormuş 2 saat tuvaletimi tutabilir miyim ve 2 saat otururken bi sıkıntı yaşar mıyım sizce
Tutarsın cnm birsey olmazKızlaar hamileliğin son günlerinde sınava gireceğim büyük ihtimalle. Bebek büyüdükçe daha çok tuvalet ihtiyacı duyuluyormuş 2 saat tuvaletimi tutabilir miyim ve 2 saat otururken bi sıkıntı yaşar mıyım sizce
Canım saat başı geçtiğimi hatırlıyorum ama sıvı alımını azaltirsin bir de depend külot bezler var onu giyersin içine herhangi bir kazaya karşı hasta bezi zaten sızıntı yapmazKızlaar hamileliğin son günlerinde sınava gireceğim büyük ihtimalle. Bebek büyüdükçe daha çok tuvalet ihtiyacı duyuluyormuş 2 saat tuvaletimi tutabilir miyim ve 2 saat otururken bi sıkıntı yaşar mıyım sizce
Ben internette şöyle bir liste buldum. Eksiği var mıdır bilemedim ama buna göre alışveriş yapmaya çalışıyorum.günaydın annişkolar Dün hamile bi arkadaşımla biraz Alışveriş yaptık bebişi için.O kadar zor ki ne alacağını bulmak ve almak Gözüm çok korktu.ama çok tatlı şeyler de var bi yandan da çok heveslendim .Bu ayın sonuna doğru bende başlayacağım ama dün yaptığım listeyi eksik buldum .Alınacak çok şey varmış güzel liste yapan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim .
Ve dün rahatsızlanan kanaması olan herkese de acil şifalar ve sağlık diliyorum bir an önce.Bebişlere de annelere de hiçbişey olmasın
O dert bende de var sınavsız 2. üniversiteye kayıt yaptırdım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Finale karnım burnumda gidicem sanırım. Tuvalet ayrı dert sınav merkezine olan 3 saatlik yolu gitmek çok daha büyük bir dert nasıl olacak bilmiyorumKızlaar hamileliğin son günlerinde sınava gireceğim büyük ihtimalle. Bebek büyüdükçe daha çok tuvalet ihtiyacı duyuluyormuş 2 saat tuvaletimi tutabilir miyim ve 2 saat otururken bi sıkıntı yaşar mıyım sizce
Ay çok teşekkür ederim öyle yaparımCanım saat başı geçtiğimi hatırlıyorum ama sıvı alımını azaltirsin bir de depend külot bezler var onu giyersin içine herhangi bir kazaya karşı hasta bezi zaten sızıntı yapmaz
Allah kolaylık versin valla ben öabtye giricem inşallah sıralara sığarızO dert bende de var sınavsız 2. üniversiteye kayıt yaptırdım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Finale karnım burnumda gidicem sanırım. Tuvalet ayrı dert sınav merkezine olan 3 saatlik yolu gitmek çok daha büyük bir dert nasıl olacak bilmiyorum
Zaman geçtikçe evet bağırsaklar düzene giriyor benimde düzelmeye başladı kabızlık vardi bu zamana kadar sıvı beslenemeye ozen gosteriyordum corba bol su falanBen de kendi tartıma göre 63.5 gibi hamile kalmıştım. Bu salı 67.4 çıktım. Diyetisyenle sağlıklı beslenme yoluna girdim. Hem kendimi daha zinde hem daha az acıkmış hissediyorum. Hemen farkettim. Gaz sorunum azaldı. Wc çıkmam kolaylaştı. Bikaç ay daha almamak hedefim. Çünkü İlk 3 ay biraz hızlı aldım kontrolsuz beslenmekten ve ödemden. Bir de sigarayı bıraktıgımdan...
Zaman geçtikçe evet bağırsaklar düzene giriyor benimde düzelmeye başladı kabızlık vardi bu zamana kadar sıvı beslenemeye ozen gosteriyordum corba bol su falan
benim de öyle ya kilolu hamile kaldım 13. haftaya giricem 3,5 kilo vermişim ama göbeğimin pek haberi yok gibiCanım ben şunu anladım ki yeniden yeniden her diyet dönemimde olduğu gibi bu seferde de... Öyle şeyler yedikçe yedirtiyor. Yemezsen canın istemiyor inan bana... Vücut zaten şu an yediğin her şeyi yağa çevirip depo etmeye odaklı çalışıyor. Yani su içsen yarayacak dönemdeyiz. Dikkat edersen önünü alırsın bence geç değil
Su içmesi birşey değilde yarim saate kalmadan wc yolu cok görünüyor o işi is vallaha benim uzak durmadigim seyler tamda hamur işleri her türlüsü serbetli tatlılar kurabiyeler . Süt ürünlerine kendimi fazla vermem lazim tabiSuyu 3 lt ye çıkar dedi diyetisyen. 3 olamasa da 2.5 rahat oluyor... Asıl iyi gelen hamurdan ve şekerli gıdalardan, pirinçten, makarnadan uzak durmak... Tabi bu arada verdiği süt yogurt kefir önerileri de iyi geldi...