- Konu Sahibi ffestinalente
- #10.701
Amin canım inşallahBunu duymak beni rahatlattı İnşallah bu şekilde sağlıklı devam eder sürecimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahBunu duymak beni rahatlattı İnşallah bu şekilde sağlıklı devam eder sürecimiz
Bende et ve balık düşkünüydüm,şimdi tavuk et balık görmek istemiyorum acayip bi şekilde uzaklaştım doğrusu,meyveye çok düştüm mide bulantım yok ama yemeğide fazla yemiyorum,göbek önde gidiyor ama 3 kilo almışımKızlar benim gibi et balık canı çok isteyen var mı hamilelik de sürekli normalde asla balık yemem ama hamilelik öğrenmeden bir kaç gün öncesinden beri sürekli canım kırmızı et balık hep bu şeyler çekiyor ve yiyorum iyi pişirildiği taktirde
Canım bende balık yemezdim hiç şimdi nasıl canım çekiyor sürekli bide kendim pişiriyorum eşimin pişirdiğini de beğenmiyorum ben normalde balık tutamam seni deniz ürünlerine dokunamam tikim var eldiven giyip dokundum ilk kez bebek neler yaptırıyor ya insana kilo konusuna gelince bende 3 kilo almısım doktor alma dedi ama almışım inşallah daha fazla almayız düzenli alırız kiloBende et ve balık düşkünüydüm,şimdi tavuk et balık görmek istemiyorum acayip bi şekilde uzaklaştım doğrusu,meyveye çok düştüm mide bulantım yok ama yemeğide fazla yemiyorum,göbek önde gidiyor ama 3 kilo almışım
Ne güzel keske beninde cekse ye cnm yememezlik etme 35 yil once annemin canı balık tavuk cekmis abime hamileyken gıcık kaynanası yedirmemiş abim baliga tavuğa doymuyor simdiKızlar benim gibi et balık canı çok isteyen var mı hamilelik de sürekli normalde asla balık yemem ama hamilelik öğrenmeden bir kaç gün öncesinden beri sürekli canım kırmızı et balık hep bu şeyler çekiyor ve yiyorum iyi pişirildiği taktirde
Yok canım özele gidiyorum. Küçük olduğu için duyulmadıDevlet hastanesine gittiysen ses dinletmiyor kalp atımı var canlı diyor o kadar.
Haklısın kuzum benimCanım tabi ikizlerde hormonlar daha yüksek o yüzden bulantın fazladır.
Kuzum en azından azalt sigarayı sağlığınız içinKızlar aranızda sigara içen var mı ? yargılamayın lütfen 9+5 hamileyim ve asla mide bulantım vs olmadı lanet sigaradan bir türlü kopamıyorum tiksinemiyorum denemediğim şey kalmadı hamile kalmadan önce ilaçta kullandım ama bir işe yaramadı
Öyle bir anlattın ki gözümde fırlama bir şey canlandıEğer bu benim karnımdaki sıpa 5 dk duruyorsa ben neyim Videoya çekicem zaten eminim orda da kıpır kıpır olacak. Hep bana diğer gebeliklerden farklı noldu diye soruyorlar. Kokulara aşırı hassasım. Çok erken hissettim ve aşırı hareketli. Bir de öğrenmeden önce yüzüm al al yanmıştı... Bakalım doğan nasıl bir şey olacak...
Çay çok içerdim. Hiç keyif almıyorum artık çok anlamsız geliyorBenim doktor günde 3 bardak açık çay 1 bardak kahve içebilirsin dedi. Ama inanır mısın kendime kahve yaptım 3 fırt çektim olmadı, acı acı bi tat geldi döktüm, o kadar çok sevdiğim birşeydi normalde…
Çok ilginç dimi ben de kahvesiz güne başlamazdım sabahları şekersiz filtrekahve içerdim şuan acı geliyor tadıÇay çok içerdim. Hiç keyif almıyorum artık çok anlamsız geliyor
Kız gibi geldi benim kızda coookkk ama çok hareketliydi baska bir dr a nst sonucunu gösterdiğim zaman cinsiyetini bilmiyordu erkek sandı masallah futbolcu olacak galiba demişti kızlar hareketli olur derler erkek gebeliğimde rahattım bu kadar hareketli miydi hatırlamıyorum bile bu gebelikte rahat geçiyor gibi yha bakalim hayırlısıEğer bu benim karnımdaki sıpa 5 dk duruyorsa ben neyim Videoya çekicem zaten eminim orda da kıpır kıpır olacak. Hep bana diğer gebeliklerden farklı noldu diye soruyorlar. Kokulara aşırı hassasım. Çok erken hissettim ve aşırı hareketli. Bir de öğrenmeden önce yüzüm al al yanmıştı... Bakalım doğan nasıl bir şey olacak...
Kız gibi geldi benim kızda coookkk ama çok hareketliydi baska bir dr a nst sonucunu gösterdiğim zaman cinsiyetini bilmiyordu erkek sandı masallah futbolcu olacak galiba demişti kızlar hareketli olur derler erkek gebeliğimde rahattım bu kadar hareketli miydi hatırlamıyorum bile bu gebelikte rahat geçiyor gibi yha bakalim hayırlısı
Kahvaltıda çok severdim. Bir bardağı zor içiyorum. Şekersiz asla içmezdim. Şekerli hiçbir şey yemez oldum. Salatalığı asla tuzlamadan yemezken, asla tuz katamıyorum. Ekşi de yiyemiyorum.Çay çok içerdim. Hiç keyif almıyorum artık çok anlamsız geliyor
Eki Görüntüle 3193711 %90 ihtimalle kıpır kıpır bi erkek
Ben az içiyorumKızlar aranızda sigara içen var mı ? yargılamayın lütfen 9+5 hamileyim ve asla mide bulantım vs olmadı lanet sigaradan bir türlü kopamıyorum tiksinemiyorum denemediğim şey kalmadı hamile kalmadan önce ilaçta kullandım ama bir işe yaramadı
Pazardan pazara 1 taneye kadar düsürdüm cook nadir hafta ici bi tane kacak oluyor ama ben 6. Haftada ağır grip gecirdim onun sayesinde bu kadar azaltabildim canimKızlar aranızda sigara içen var mı ? yargılamayın lütfen 9+5 hamileyim ve asla mide bulantım vs olmadı lanet sigaradan bir türlü kopamıyorum tiksinemiyorum denemediğim şey kalmadı hamile kalmadan önce ilaçta kullandım ama bir işe yaramadı
Yaa sorma hic durmadi yerinde hareketleri hissetmeye baslayinca yandim benOy sevsinler onuu koskoca 4.5 cm olmuş boyu maşallah
Kaç haftaliksin kuuzzmEki Görüntüle 3193711 %90 ihtimalle kıpır kıpır bi erkek
12+0 diye gittim 12+1 ciktim canim 2li taramamiz vardı bugünK
Kaç haftaliksin kuuzzm