- 22 Kasım 2022
- 202
- 321
- Konu Sahibi ffestinalente
- #8.341
Amin inşallah Ben engelli anneyim her gebelik riskli gececek ama bebegin de gelisimi geriden geliyordu..Çok üzüldüm meleğim benim neden risk vardı sakıncası yoksa sorabilir miyim.. umarım tekrardan nasip olur Allah büyüktür..
Amin canim sağolasin..Canım ne diyeyim bilemedim Rabbim hayırlısını versin , inşallah bekletmeden sağlıklısını verir... Üzüldüm...
Çok çok sağol canim Rabbim hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin inşallahKuzum .agustos ayında aynı şeyi yaşadım . Bir türlu kese görünmedi sonra bebek kese yolk sac oluşmuş ama kalbini dinleyemedik zaten hiç dinleyemedim ama atmış durmuş ..çok zor bir süreç ama.geciyor bak yine hamileyim hem de bu kez daha sağlıklı her şey yolunda. Allah gönlüne göre versin inşallah kuzum. Çok çok çok geçmiş olsun.
Amin sağolasin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Çok üzüldüm.Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasib eder, dualarım sizinle..
Zor zamanlardan geçmişsin canım Allah o günleri bir daha yasatmasin inşallah Sabirli olmaya çalışıyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah..Canım çok üzüldüm çok iyi anlıyorum seni mart ayında aynı şeyleri yaşadım. Tüp bebekle çift transfer olmştm.İlk öğrendiğimde Beta değerlerim 2 gün arayla 52 74 76ydı. Doktorm boş gebelik yada kimyasal demişti ilaçları bırakmştm. 3güne hasta olursn ama değernin sıfırlandığını görelim demişti 3 gün sonra 400küsür çıktı 2 gün sonra 750 2 gün donrs 1200 dü dediler belki 2izdir biri düştüğü için beta böyle artmıştr dediler. 2 gün sonra 1000 saçma sapandı betam hep ama ona rağmen bebek olşmaz dediler oluştu kalbi atmaz dediler attı. Tam 2 hafta boyunca kalbi yavaş attı ve sonra kalbi durdu. Kürtaj oldm Genetik bakıldı bebeğe ve 47xyy geldi sonuç süper erkek sendromuymuş yani genetiği bozukmuş. Diyeceğim o ki sağlıklı değilmiş kuzum, Rabbim umarım hemen yerini doldursun acını unuttursun Şuan sana çok zor gelecek herkesin dediği sana ağır gelecek ama bir ömür çocuğunu görüp üzülmektense böyle üzülmek daha iyi emin ol Rabbim hep hakkımızda en hayırlısını biliyor bize şer gibi gözüken aslında hakkımızda hayırlısı umarım en kısa sürede en sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine