- 22 Kasım 2022
- 202
- 321
- Konu Sahibi ffestinalente
Selam kizlaaar ben de aranızdayim artik sağlıkla kucagimiza alırız inşallah Hcg değeriniz kaç çıktı benim 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihiniz neydi ve beklenen ne zamandı Hayırlı olsunSelam kizlaaar ben de aranızdayim artik sağlıkla kucagimiza alırız inşallah Hcg değeriniz kaç çıktı benim 26
Benim regle 2 gün kala 120 çıkmıştı 3 gün sonra da 250 çıktıSelam kizlaaar ben de aranızdayim artik sağlıkla kucagimiza alırız inşallah Hcg değeriniz kaç çıktı benim 26
pozitifbiri sayfayi sen devir alsana kasim ayi grubundan beri takip ediyorum seni sen bu isi yaparsin
Nasılsınız kızlar? Hafif kasık ağrıları sizde de var mı? Duygu halim çok değişiyor iniş çıkışlar yasıuorum sizde de oluyor mu
Selam kizlaaar ben de aranızdayim artik sağlıkla kucagimiza alırız inşallah Hcg değeriniz kaç çıktı benim 26
Bence verirsin hakkini
Duygu durum bozuklukları yaşıyorum çok demin ağlama krizi yaşadım durduk yereOlmaz mı sürekli var... Kendini sıcak tut çok yorulma azalıyor o zaman ...
Aynı günlerdeyiz nerdeyse dönem olarak izmirde misiniz siz doktorunuz var mıBence verirsin hakkini
Evet izmirdeyim çankaya tıpa gidiyorum doktorum orda sizde izmir de misinizAynı günlerdeyiz nerdeyse dönem olarak izmirde misiniz siz doktorunuz var mı