- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.981
Rica ederim canım hep iyi olsunlar bebişlerOyle yapicam sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım hep iyi olsunlar bebişlerOyle yapicam sağol canım
Aynen Rabbım onlari korusun inşallahRica ederim canım hep iyi olsunlar bebişler
Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmeyenlerdnim taşınma vs derken çok ihmal ettim burayı bebeleriniz yürümeye başladı mı ayakkabı tercihi olarak hangi marka seçtiniz
Nerde yürüme yok yaramazlık çokSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmeyenlerdnim taşınma vs derken çok ihmal ettim burayı bebeleriniz yürümeye başladı mı ayakkabı tercihi olarak hangi marka seçtiniz
Benim kizdan kalan bir şeyler vardi onları kullanıyorum hususi almadım nasılsa çabuk gelişim olucak diye çok oldu yürümeye başlayalı da cuma günü ilkkez pazarda paytak paytak yürüdük herkez ona baktı kahkahali şekilde alışınca da kucakta durmadı benimle birlikte domates katti poşete abisi ablasının elini tutaraktta peşimizden geldiSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmeyenlerdnim taşınma vs derken çok ihmal ettim burayı bebeleriniz yürümeye başladı mı ayakkabı tercihi olarak hangi marka seçtiniz
Dün yine bir instagram annesine denk geldim, Çocugu 9 aylık 3 zeytin, 6 tane falan pankek, salatalık, labne peynir falan yedi,
Ihlamur eşliğinde alttaki kahvaltıyı zorla yedi
Zeytin peynir domates salatalık ağzına girdiği an yerde bizimkinde bakıyorum bebelere tabak hazırlıyorlar benim hazırlayacak bir şeyim yok sahanda yumurta labne veya yoğurtla az karıştırıp yerse içine ceviz rendelerim muzlu pankek ya da yulaf muz kahvaltılıklarımız bu kadarDün yine bir instagram annesine denk geldim, Çocugu 9 aylık 3 zeytin, 6 tane falan pankek, salatalık, labne peynir falan yedi,
Bir ayı geçik vicco kullanıyoruz memnunum kenarları pencereli olan hem giymesi de kolaySelam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmeyenlerdnim taşınma vs derken çok ihmal ettim burayı bebeleriniz yürümeye başladı mı ayakkabı tercihi olarak hangi marka seçtiniz
6 pankeki nasıl yedirmiş öyle nasıl açmışlar o çocuğun midesini öyle maşallah ya 3zeytin hafi kolay da açmış koymuş napmışDün yine bir instagram annesine denk geldim, Çocugu 9 aylık 3 zeytin, 6 tane falan pankek, salatalık, labne peynir falan yedi,
Kız küçük küçük öyle büyük değil ama 9 ay bebek yiyor bunları6 pankeki nasıl yedirmiş öyle nasıl açmışlar o çocuğun midesini öyle maşallah ya 3zeytin hafi kolay da açmış koymuş napmış
İnstagram algoritması o kadar akıllı ki önüme hep ek gıda ile ilgili videolar çıkıyor, bu çocuk da 7. 5 aylık imiş
Çok teşekkür ederimŞahane olmuş doğum günü kutlu olsun prensesin
6 pankek ben yiyemiyorum o nasıl bir çocukmuş öyleDün yine bir instagram annesine denk geldim, Çocugu 9 aylık 3 zeytin, 6 tane falan pankek, salatalık, labne peynir falan yedi,
Ya maşallah canım benimde oğlum doğum gününden bir hafta önce yürüdü ağustos başı gbi 12 aylığa yaklaşırken ayakkabısı almak istiyorum ama emin olamadım mağazada da hep 22 numara başlıyor bulundugumuz il de mecbur netten alcm 20 numara karar veremedikBenim kizdan kalan bir şeyler vardi onları kullanıyorum hususi almadım nasılsa çabuk gelişim olucak diye çok oldu yürümeye başlayalı da cuma günü ilkkez pazarda paytak paytak yürüdük herkez ona baktı kahkahali şekilde alışınca da kucakta durmadı benimle birlikte domates katti poşete abisi ablasının elini tutaraktta peşimizden geldi
Bende düşündüm vicco önü kış hangi model kaç numara alsam bilmiyorumBir ayı geçik vicco kullanıyoruz memnunum kenarları pencereli olan hem giymesi de kolay