- 23 Ekim 2022
- 1.013
- 1.860
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #61.861
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun kuzum Bizim de hastanede geçiyor kanepeden düştü ayağa kalktı kanepede parkeye devrildi kafası şişti 5-6 saattir hastanedeyiz vallahi gözetimi altında çok şükür bir şey yok birazdan İnşallah eve gideceğiz
Cok gecmis olsun vizeci insallah önemli hic birsey yoktur kuzununGeçmiş olsun kuzum Bizim de hastanede geçiyor kanepeden düştü ayağa kalktı kanepede parkeye devrildi kafası şişti 5-6 saattir hastanedeyiz vallahi gözetimi altında çok şükür bir şey yok birazdan İnşallah eve gideceğiz
biz doğduğundan beri ninni tv acmayinca ben müzik açtım eşimde açtı çok seviyor hareketli müzikleriKeşke bizim ki de müzik sevse
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun kuzum Bizim de hastanede geçiyor kanepeden düştü ayağa kalktı kanepede parkeye devrildi kafası şişti 5-6 saattir hastanedeyiz vallahi gözetimi altında çok şükür bir şey yok birazdan İnşallah eve gideceğiz
Geçmiş olsun babaanneye.. Kuzucukta iyiki doğmuş...Vizecim devrem bizim de doğum günümüz bugün, Rabbim daha nice güzel yaşlar nasip etsin inşallahbizim babaannemiz rahatsızlandı eşim ilk uçak ile memlekete gitti o nedenle babasız geçecek ilk doğum günü, iyileşsin de babaannemiz doğum günümüz önemli değil sonra da kutlarız
Çok geçmiş olsun... Aman iyi olsunlar ya insanın canı bebesinde oluyo. Ağladığı anda insanın içi acıyo Allah şifa versin kuzuya.Geçmiş olsun kuzum Bizim de hastanede geçiyor kanepeden düştü ayağa kalktı kanepede parkeye devrildi kafası şişti 5-6 saattir hastanedeyiz vallahi gözetimi altında çok şükür bir şey yok birazdan İnşallah eve gideceğiz
Ne kadar güzel olmuş.. Bizde kendimiz yaptık ama ben ilgilenemedim pek. Uzay hep kucağımda olunca.. İyi ki doğmuş bebeler
Bebelerinizin iştah durumu nasıl? Bana akıl verin.. Artık iyice sinir bozucu olmaya başladı bu durum..
Yemiyor.... Yemekte yemiyor meyve tatlı kek börek aklınıza ne gelirse..
Kendim yediriyorum olmuyo.. Eline veriyorum olmuyo... Ne yapmalıyım sizce?
Doktorumuz izinde haftaya gidicez bizde de. Bugün sağlık ocağı aşılarını yaptırdım kilo almamış 2 buçuk aydır.. 2.5 cm uzamış.Benimki de benzer durumda ama her fırsatta ben veriyorum eline birşeyler, birde benimki hala dişleri yok çiğneme bilmediği için boğazını alıyor boğuluyor endişesi yaşıyoruzhafif Öksürük vardı doktora götürdüm mevsimsel dedi sadece hava verdi kanına da bakalım gelmişken dedi damarını bulamadı hemşire yer kan oldu, falan filan kilomuz da boy da sınırda çıktı lan sonucuna göre de değerlendirelim dedi doktor
Bizde aynı durumdayız gofret kek ver bayıla bayıla yer konu yemek olunca hiçbir şey yemiyor 3-4 aydır 10 kiloya varamadık hep aynı yerde sayıyoruz yemediği gibi de çok hareketli olanda gidiyor. Yumurta peynir zeytin yemez muz yerdi o nu bile çıkartır oldu bende ne yapacağımı şaştımBebelerinizin iştah durumu nasıl? Bana akıl verin.. Artık iyice sinir bozucu olmaya başladı bu durum..
Yemiyor.... Yemekte yemiyor meyve tatlı kek börek aklınıza ne gelirse..
Kendim yediriyorum olmuyo.. Eline veriyorum olmuyo... Ne yapmalıyım sizce?
Çok tesekkür ederim ilkti dıye ozendım azıcıkk valla hepsi hissetmiş gibi doğumgunlerındr cok huysuzlardı anlasılan.olsun napalım onlar ıyı olsundaaNe kadar güzel olmuş.. Bizde kendimiz yaptık ama ben ilgilenemedim pek. Uzay hep kucağımda olunca.. İyi ki doğmuş bebeler
Neler versen yapsan yemiyorsa yemiyor zamanla büyüdükçe yerler vallaha iki lokma da koysa yedi saycaz artık kiloya takınca insan çok zayıf gelir gözümüze iyilermi iyiler 2 3 4 yaşlarına geldilermi baslarlar yemeye bilip gördükçe suan Harkerlti evreleri heryere her şeye atlıyor lar birde yaz biz bile yiyemiyoruz bebekler napsınBizde aynı durumdayız gofret kek ver bayıla bayıla yer konu yemek olunca hiçbir şey yemiyor 3-4 aydır 10 kiloya varamadık hep aynı yerde sayıyoruz yemediği gibi de çok hareketli olanda gidiyor. Yumurta peynir zeytin yemez muz yerdi o nu bile çıkartır oldu bende ne yapacağımı şaştım
Ben yiyorum valla o almıyor onun yerine ben alıyorumNeler versen yapsan yemiyorsa yemiyor zamanla büyüdükçe yerler vallaha iki lokma da koysa yedi saycaz artık kiloya takınca insan çok zayıf gelir gözümüze iyilermi iyiler 2 3 4 yaşlarına geldilermi baslarlar yemeye bilip gördükçe suan Harkerlti evreleri heryere her şeye atlıyor lar birde yaz biz bile yiyemiyoruz bebekler napsın
Doğum saçı mı hiç kestiniz miHayırlı geceler anneler.. Benim oğlanın saçı dökülüyor bir kaç gündür sizinkilerde öyle bir durum var mı? Demir zaten eksikti onu biliyorum ocean kullanmaya devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?