- 23 Ekim 2022
- 778
- 1.306
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.821
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım bebişle kolaylıklar gelsen gelsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım bebişle kolaylıklar gelsen gelsen
Kolay gelsin canımBen anasayfada görürsem giriyorum, arada da yazıp arıyorum bugünkü mesajımı öyle yazdım. Bir de taşınma telaşındayız.
Aynen öyle nerde ne yapacakları belli olmuyor bizimkinde ayrı bir şımarık hareketlilik instada erkek anaları diye videolar olurdu tam o moddayımHareketlilik çağları artık peşinde donelemece ☺
TeeşkkürlerKolay gelsin canım
Ay erkek çocuk hareketliliği diye bir şey var gerçekten, ya geçen arkadaşlarla buluştum, iki kız toplamda benim oğlan kadar hareket etmedi yaAynen öyle nerde ne yapacakları belli olmuyor bizimkinde ayrı bir şımarık hareketlilik instada erkek anaları diye videolar olurdu tam o moddayım
Gerçekten öyle ya çıldırmaya ramak kaldıAy erkek çocuk hareketliliği diye bir şey var gerçekten, ya geçen arkadaşlarla buluştum, iki kız toplamda benim oğlan kadar hareket etmedi ya
Dayan dayan daha çok erkenGerçekten öyle ya çıldırmaya ramak kaldı
Sağlıklı olsunlarda cnm önemli değil boy kilo çok fazladaBizde bugün olduk yas aşısını normalde yasi pazar doldu Pazartesi aşıydı isten kaldı 9 ayda 7.300 muş bugün tartti 8.600 cikti boy da 74 cm. Dogumuna göre iyi kilosu zayıf değil dedi bize de ama iste bir 10 kg duysam sevinirdim ama ☺
Hayırlı olsun, nasıl gidiyor iş uzun aradan sonra ben de kasım gibi başlamayı düşünüyorum.Merhaba kızlar ben işe başladım sencerin doğum günüydü işti derken pek aktif olamadım. doğum gününü aile arasında parkta yaptık kamelya süsledik çok güzel oldu. Artık miniklerin bir yaşı inanılmaz geliyor
evet köy harika oluyor. Biz de sıralama var yürme yokSelam kızlar... Bende genelde okuyorum ama çok sessiz buralar... Genelde 1 yaş kontrol ve aşılarını yaptırmışsınız. BiZ daha yaptırmadık. 1 yaşımızı doldurduk artık. 1 yaş ile birlikte extra hareketlilik geldi ama henüz yürüme birde emekleme de olmayınca çok yoruluyorum. Uzun zaman köyde annemin yanında idim kalabalık yerde ve dışarıda olmak büyük etken gelişim lerinde.. Köyde daha hareketli herkese laf atma çabası el kol hiç durmuyordu ama evde öyle değil ve çok sıkılıyor.
Uzay Yemek yemiyor sizde durum ne?
Farklı şeyler deniyorum.. Hiç birşeyi 2. Tatlı kaşığından sonra almıyor..
aynısı ya bi de her şeye sinirleniyor1 yaşından sonra bu çocuklara bir şeyler oldu herhalde Bizimki 1 yaşından sonra iyice kudurdu yürüme yok Yaramazlık tavan uyku eh işte
sağ ol canım bırakıp gitmek çok zor odaklanamıyorum işe zamanla alışırım heraldeHayırlı olsun, nasıl gidiyor iş uzun aradan sonra ben de kasım gibi başlamayı düşünüyorum.
doğum günü kutlu olsunn ne güzel ya sencerin konuşması çok geriden gelşyor ama artık telaşlanmıyorum zamanla gelişirMerhaba kızlar bugun benim de oglumun dogum günü. Zorluydu bol uykusuzluk doluydu ama gecti 1 yil. Burnu akıyor nerdeyse 2 hafta olacak o sebeple aşıyı haftaya bir ara yaptiracagim bu ara geceleri ciglik atarak aglamaya basliyor sebebini bulamadim yine dişe baglayacagim sanirim. Henuz yürümüyor, parka bayiliyor sallanmayi ve kaydiraktan kaymayi seviyor, atta, gitti, cikti gibi kelimeler eklendi. Ek gida meselesi hepiniz gibi iste öğlen cok acikir da mama vermeyip emzirmezsem belki yarim kase corba iciyor
Kuzum bizim 3 diş birden patladı, birde her yeri karıştırma modunda 1 dk durmuyur, geçen ablama diyorum ki tuvalete bile kafa rahat gitmek ne büyük nimetmişSessiz leşmiş artık iyice grup ya en çok festiyi merak etme ettim nice kişiler vardı tine bir girerdi acemi anne falan nereye kayboldu Bu anneler..
Kolay gelsin canım zor tabisağ ol canım bırakıp gitmek çok zor odaklanamıyorum işe zamanla alışırım heralde
Cok teşekkür ederiz hepimiz evlatlarimizin guzel günlerini görelim dil meselesi kesinlikle oyle elbet konusacak su an hepsini hafizasinda depoluyor bi anda soyleyecek ya ben de eylulde başlayacagim ise az kaldi kara kara düşünüyorum geceleri cok sık uyaniyor nasil o sekilde çalışacağım halletmem lazim uyku meselesinidoğum günü kutlu olsunn ne güzel ya sencerin konuşması çok geriden gelşyor ama artık telaşlanmıyorum zamanla gelişir
geceleri saat başı uyanma devam ediyor bizim de dişler tamamlanana kadar rahat yok