- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.721
9 kere kaka yaptı aynı cnm sabah kontrol varGeçmiş olsun canım inşallah en kisa zamanda toparlar bugün nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 kere kaka yaptı aynı cnm sabah kontrol varGeçmiş olsun canım inşallah en kisa zamanda toparlar bugün nasıl
İyi olmuş en azından acile gittiğindr bâzen boğazına bile. Bakmayan derdine göre ilac verip yollayan çok dr var.. İnşallah bir an önce toplarlar yavrucak burun temizliği çok önemli ciddeAcile gittik çocuk doktor medikal 11 kadar varmış boğaz iltihap olmuş azitro antibiyotik verdi burun temizleyin sürekli agzi açık uyumasın dedi
Kiyamam ya bitgin düşmüştür kuzum. İnşallah düzelir canım bir an önce toparlar hastalıktan kurtlurlar yavrucaklar9 kere kaka yaptı aynı cnm sabah kontrol var
Çok şükür iyi cnm dün ateş cikmadi antibiyotik hemen faydasını gösterdiİyi olmuş en azından acile gittiğindr bâzen boğazına bile. Bakmayan derdine göre ilac verip yollayan çok dr var.. İnşallah bir an önce toplarlar yavrucak burun temizliği çok önemli cidde
Maşallah aman hasta olmasınlar ya kışın zor yazın daha zor geçiyor hastalıkları normalde tek iyi olsunlarÇok şükür iyi cnm dün ateş cikmadi antibiyotik hemen faydasını gösterdi
Amin inşallah cnm tüm bebisler cocuklar iyi olsun biz gene bir şekilde atlatiyoruzMaşallah aman hasta olmasınlar ya kışın zor yazın daha zor geçiyor hastalıkları normalde tek iyi olsunlar
Bizimki iyileşti inşallah hasta olanlar hemen iyileşirNasılsınız? Hasta bebişlerimiz iyileşmiştir umarım.
Çok normal ankara li bir bebe de bizde var seymen radyo ile uyuyor uyuyana kadar ayakta sallıyorum yattik yerden her yerini sallıyorBizimki yabancı müzik seviyor çoğunlukla birde ankara havaları ritim tutuyor olduğu yerden gotunu göbeği oynatıyor normalmi
Çok şükür iyi oldu canım bugün yine acile çağırdılar kontrol için gitmedim daha da hastalanmasın diyeVizeci06 nasıl oldu canım ufaklık
Şüphelenilen sey için herhangi bir tetkik yapıldı mı peki.. Cok sevındım iyi olmasına iyi olsunlar tek de vallaha yeni bor varyant adi altında salgın çıkmış dolaşıyirdu adi unuttum dikkât etmek lazımÇok şükür iyi oldu canım bugün yine acile çağırdılar kontrol için gitmedim daha da hastalanmasın diye
Cnm bölüm açtılar tam iyileşsin öyle gidin dediler bakalımŞüphelenilen sey için herhangi bir tetkik yapıldı mı peki.. Cok sevındım iyi olmasına iyi olsunlar tek de vallaha yeni bor varyant adi altında salgın çıkmış dolaşıyirdu adi unuttum dikkât etmek lazım
Bilemedim cnm ilk kan alsalar sonra aşıKızlar 1 yaş aşısından hemen sonra kan verebilirmiyiz
Evde 1 pasta bde biz yeter. Zaten nufus 6 kişi sıcakta salon dolduruyıruz. Ya anlamıyor bebekler ezıyet sıcakta. Anca ınsan doyır bosa masraf.Doğum günü yapacak olan var mı? Ne düşünüyorsunuz?