- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #61.261
Valla alınmıyor artık vve tad lezzet sıfırr aaa özendim bak bende atayımmmmBende alamıyorum gerçekten artık evde kendim yapıyorum bunu eşime yapmıştım
Oğluma da kızıma da inşallah ben yapabilirim tabi bir sıkıntı olmazsa
2.yi bi düşünurken bile bi muallaktayken 3Benim ilki de haziran başı idi, o da aynı böyle idi
Festimm bende 3.yü yapayım onu da kış bebesi mi yapsam ne dersin
Köfteyi bende denedim. Evladım eline zor aldı geçtim ağzına atmasını. Bende inanmıyorum. Yüce rabbim uyuyan, kitap okuyan, löp löp yemek yiyen çocuklarına hep bunlara vermemiştir herhalde.
Bol ısırmalı meme hemdeSabh kahvaltı menümüz ne olursa olsun ıkı lokma
Oglen ıkı lokma
Aksam ıkı lokma
Ana ogun bol bol meme
Onu bende inşallah yanlış okumuşumdur dedimBüyüklükleri daha mi zorrrr dediiinnnnn
Çok şükür canım benim iyiyim minikde iyi emekliyor şuanda yerinde durmuyor neler neler yapıyorCanın sağolsun canım siz iyi olun tek de bebelerden ev is güç ten fırsat kaldıkça burdayız eskisi gibi hepimiz aktif değiliz malum cibiler üstümüzden geçiyor. Sen nasılsın bebiş nasıl yaşına girmiş bile maşallah ona huyu suyu nasıl neler yapıyor boncuk
Ya ahhaha temmuz bebelerinin uslu olduğunu nasıl düşünürsünüz, kızım bir saniye durmuyorYaa Festimm bende totalde 3 çocuk istiyordum ama sanki burda jubilemizi yapmış gibiyizablam her gün aklıma girmeye çalışıyor şöyle uslu sakin bir bebeğim olsa belki temmuz anaları gibi bende 1 tane bomba daha patlatırdım ama yok Miray kuşuma bakıyorum, kendime bakıyorum sonra dönüp birde evin haline bakıyorum sonra vazgeçiyorum
Bizim geneli çeşitli konularda zorlar, 1-2 si değilYa ahhaha temmuz bebelerinin uslu olduğunu nasıl düşünürsünüz, kızım bir saniye durmuyor
2 yasına kadar boyle gıder bu durum. Yemek yerdı artık sınırlı yemıyo sureklı memede onu cıgnıyoBol ısırmalı meme hemdeben bu guncellemeyi sevmedim canım cok yanıyor
Zor ergenlık donemı hele ceklımıyorOnu bende inşallah yanlış okumuşumdur dedim
Ya cok fena kucuk parmagı sehpaya vurmaktan daha kötü bişi o2 yasına kadar boyle gıder bu durum. Yemek yerdı artık sınırlı yemıyo sureklı memede onu cıgnıyo
Zor ergenlık donemı hele ceklımıyor
Biz bexsero yaptirdik 2 doz doktor nimenrix 1 yaşından sonra yapacağım dediKızlar merhaba menenjit aşısı için nimenrix ve bexsero dan birini mi tercih edicez yoksa ikisinide mi olcaz. Menenjit aşısı olanlardan bilgi rica ediyorum
Çok şükür canım benim iyiyim minikde iyi emekliyor şuanda yerinde durmuyor neler neler yapıyor
Benimki de ayağa kalkmak yürümek istiyordu emeklemeyi geliştirip hızlanınca yürüme işini askıya aldı şimdiBenim Miray kuşum da geri geri gidiyordu, daha 2 gün oldu emeklemeyi çözdü şimdi de hemen ayağa kalkmak istiyor
Benımkıde çözer çözmez ayaklandı sureklı bıyerlere tutunup ayaga kalkıyoo bide elinin tekini bırakıyı cesarete havalara bak bakBenim Miray kuşum da geri geri gidiyordu, daha 2 gün oldu emeklemeyi çözdü şimdi de hemen ayağa kalkmak istiyor
Kızlar emeklemed3n bahsetmissiniz benim bebe emekleme çabası hiç yokdirek yürümek istiyor
Kızlar emeklemed3n bahsetmissiniz benim bebe emekleme çabası hiç yokdirek yürümek istiyor
Ya benim bebek de aynısını yapıyor ama geri geri hafif gidiyor ileri yok tabiBenimki de öyle idi, emekleme pozisyonunda hemen ağlamaya başlardı sonra çoook az geri geri gitmeye başlamıştı, şimdi de ileri gidebiliyor ama diyelim ki halının başında o var halının sonunda da ben yolu tamamlayıncaya kadar mız mız lanarak geliyor ama bir şeye kitlendi ise pıtı pıtı emekliyor
Bazı bebekler dogrudan yürür belki seninki de öyle olacaktır
Yaa babası çok uğraşıyor ama olmadı yani, annem banada emeklemeden yürüdün diyor tek umudum o artık bakalım inşallah öle olurHer konuda olduğu gibi bunda da farklı tercihler var. Bir kısım uzman normal diyor, bir kısım uzman da emeklemenin de çok kıymetli olduğunu söylüyor. Sebeplere baktığımızda en neti emeklemenin sağ ve sol beyini dengelediği için önemli olduğu yönünde. Ben tabii ki 2. Söylediğimi önemli görüyorum. Zorlamadan emeklemeye yönlendirilebilir. Olmuyorsa şart değil ama olursa kaymaklı kadayıf deriminstagramımı kapattım bakamıyorum ama bir kadın var ergoterapistçi hem yabancı hem de Türk birkaç kişi takip edersen onlar güzel çalışmalar gösteriyorlar. Birkaç gün deneyip sonuca bakabilirsin.
Kesinlikle her bebek gelişimi cok baskaaa instagrama baksak hele ooo insan kendını cok eksık geride hissediyo ama sosyal medyanın yanıltıcı yüzü işte. Her bebek öyle özel kii bazıları erken bazıları geç emekler belkide hiç emeklemedwn yürür senin ki haberlerini görürürüz burdaYa benim bebek de aynısını yapıyor ama geri geri hafif gidiyor ileri yok tabiannem sende emeklemeden yürüdün 10 aylıkken diyor bakalım darısı benim bebeğe belki bir ay sonra yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?