- 23 Ekim 2022
- 778
- 1.308
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.301
Kendi şahsi harcamalarımı zaten kıstım hatta çocuğa bile artık kıyafet falan almıyorum. Evim yokuş bir yerde, bir sitede değil her gün dışarı çıkaramıyorum oyun alanı yok. Yüzmeye götürmeye ayıracak bütçem yok öğrensin isterdim. Yani o konuşabilse benimle vakit geçirmeyi tercih ettiğini söylerdi eminim ama işte dışarıyı seviyor, akşamları babasına veriyorum çıkıp geziyorlar biraz yine de daha iyi şartlar sunmak istiyorum. Karışık duygular zam zamanı eylül bizimki de yaşını geçecek. Ama hala küçük mü o zaman bilemiyorum. Süt izinli gittiğim zaman son zamanlarda yokluğumu yeni yeni anlamaya başlamıştı, küçük bebeği bırakmak daha kolaydı sanki şimdi bağımız gelişti, onun algıları gelişti daha zor geliyor. Ve ev hayatımı hala düzene koyabilmiş değilim alışık olmadığın bir hayata çocukla geçiş yapmak kolay değilmiş.Ben 1 ağustosta dönüyorum. 1 yaşına gelmiş olacak zaten amacım da hep buydu. En azından 1 yaşına gelsin öyle döneyim diyordum. Gönlüme göre de oldu. Tabi mecburiyette var eğer izin hakkım olsaydı 2 yaşına getirmek isterdim. Çok zengin olduğumuz için değil de paranın getireceği hiçbirşey bu anlardan daha kıymetli olmadığı için benim gözümde. Kira vs onlar mecburi durumlar arkadaşım ama şahsi fikrim lükslerimden 6 ay feragat etsem hiçbirşey kaybetmem diye düşünürdüm ben olsam.