- 16 Ağustos 2019
- 2.264
- 7.116
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.281
Hepsı bırden arka arkaya cıkacak desene. Allh yardımcın olsun. Cok ısırır senı kuzucukDaha hiç diş yok bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsı bırden arka arkaya cıkacak desene. Allh yardımcın olsun. Cok ısırır senı kuzucukDaha hiç diş yok bizde
Bizdede yok halaDaha hiç diş yok bizde
Kızım da 10 aylık çıkardı hiç ısırmadı ama oglan yaman ısırırHepsı bırden arka arkaya cıkacak desene. Allh yardımcın olsun. Cok ısırır senı kuzucuk
Cok fenalar bunlar cook. Bebiş nasıl oldu su hastalık surecı sıkıyor ınsanıKızım da 10 aylık çıkardı hiç ısırmadı ama oglan yaman ısırır
Bizdede yok hala
Bizde de yok. Benimki desteksiz oturamıyor, emekleme yok, dönmeye yeni yeni başladı ama canı isterse. Dönünce de öyle kalıyor başka bir hareket yok. hafif taneli şeyleri yiyemiyor çıkarıyor. 29 ağustosta doğmuştu. 6.5 aylığız.Daha hiç diş yok bizde
Yumurtayı nasıl veriyorsun haşlama mı ve ne kadarını? Ben sarısının 4te1 iyle başladım haşlayıp ama sevmedi. Nasıl yedirsem bilemiyorum. Peynir hiç denemedim keçi peyniri mi sizinki, ezip mi veriyorsun? Lor mu versem nasıl olur ?Bizim dr karıştırabilirsin dedi hatta tahıllarada başlamamızı istedi geç verildiğinde ilerde çölyak hastalığı olabilir dedi. Ben iki öğüne çıkardım kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde. Sabah yumurta peynir ve meyva.saat 18 gibi çorba, püre yoğurt gibi
Canım yumurtanın sarısını birşeylerle karıştırarak dene avokado, lor gibi. Hatta tarhanayla karıştırıp veriyor benim arkadaşım çünkü bebeği onu çok severek yiyor bitek. Peyniri di ben mayaladığım yoğurttan yapıyorum o kadar pratik oluyor ki 3-4 günde bir yapıyorum taze tazeYumurtayı nasıl veriyorsun haşlama mı ve ne kadarını? Ben sarısının 4te1 iyle başladım haşlayıp ama sevmedi. Nasıl yedirsem bilemiyorum. Peynir hiç denemedim keçi peyniri mi sizinki, ezip mi veriyorsun? Lor mu versem nasıl olur ?
Ya ben de yaz tatili aldık diye gaz geldim rejime başladım. O zaman dan beri bir azalma hissediyorum sütümde bu kadar mı çabuk etkileniyorRamazan'ın başında 2 gün oruç tuttum sütüm kesildi neredeyse. Çok azaldı. Bıraktım orucu ama süt geri gelmedi. Lacmix alıyorum 5 gündür ama faydasını görmedim daha. İlk defa kullanıyorum. Hurma, tahin pekmez yiyorum her gün, su en az 2 litre içiyorum. Çok taktım kafaya ne yapsam bilmiyorum üzülüyorum. Cmt de regli oldum. Bu zamana kadar olmamıştım. Süt gidince hemen geldi.
Benimki kendj eliyle alip bir küp peyniri yiyor mutlakaa biz verince istemiyor keçisi ne ineğine dikkat etmedik inek yiyoruz genelde yumurta da her türlü yiyor kırma da haslamada beyazli sarılı karışık sadece sarışını yemiyorYumurtayı nasıl veriyorsun haşlama mı ve ne kadarını? Ben sarısının 4te1 iyle başladım haşlayıp ama sevmedi. Nasıl yedirsem bilemiyorum. Peynir hiç denemedim keçi peyniri mi sizinki, ezip mi veriyorsun? Lor mu versem nasıl olur ?
İki gün yemeğini azalt hemen etkilenir bol su ile tamamlarsin ama su ile yediklerinin gıdası da farklı olurYa ben de yaz tatili aldık diye gaz geldim rejime başladım. O zaman dan beri bir azalma hissediyorum sütümde bu kadar mı çabuk etkileniyor
Bende şuan için haşlama tüm sarı yarı beyaz şeklinde lor ve labneyle karıştırıyorum biraz daha yumuşasın diye zeytinyağı koyuyorum. Omlet şeklinde verilebilir ama ben cesaret edemedim dahaYumurtayı nasıl veriyorsun haşlama mı ve ne kadarını? Ben sarısının 4te1 iyle başladım haşlayıp ama sevmedi. Nasıl yedirsem bilemiyorum. Peynir hiç denemedim keçi peyniri mi sizinki, ezip mi veriyorsun? Lor mu versem nasıl olur ?
Ben her turlu verıyorum. Ams benımkı yumurta haşlayıp ıcıne bısey karıstırınca katiyen yemıyor. Sade yıyor.Yumurtayı nasıl veriyorsun haşlama mı ve ne kadarını? Ben sarısının 4te1 iyle başladım haşlayıp ama sevmedi. Nasıl yedirsem bilemiyorum. Peynir hiç denemedim keçi peyniri mi sizinki, ezip mi veriyorsun? Lor mu versem nasıl olur ?
Çok şükür daha iyi cnm ama huyu iyice değişti hiç durmuyor hep mız mız ağlıyor çok zorluyor beniCok fenalar bunlar cook. Bebiş nasıl oldu su hastalık surecı sıkıyor ınsanı
Her bebek bir değil cnm dert etme yavaş yavaş tanelilere alıştırBizde de yok. Benimki desteksiz oturamıyor, emekleme yok, dönmeye yeni yeni başladı ama canı isterse. Dönünce de öyle kalıyor başka bir hareket yok. hafif taneli şeyleri yiyemiyor çıkarıyor. 29 ağustosta doğmuştu. 6.5 aylığız.
Dişte baslamıstır sıkmayaÇok şükür daha iyi cnm ama huyu iyice değişti hiç durmuyor hep mız mız ağlıyor çok zorluyor beni
Yanakları ve kulağında kaldı biraz kızarıklık hafif o da
Ay süpersin tebrik ederim , bende başlıyorum hep bir hastalık başımızdan gitmedi bir türlü ama temmuza kadar vermem gerekiyor 77 den 75 oldum en az 65 olmalıyım düğünler varKızlar ben 8 haftadır diyet yapıyorum, kesinlikle sütte bi azalma olmadı. Proteini ve suyu bol almalısınız. Sabah kahvaltısını çok dolu yapıyorum 2 yumurta,60-90 gram arası peynir yiyorum mutlaka, sonra avokado ve zeytin kesinlikle. Akşamları mutlaka bi protein yanına sebze yiyorum. Ara öğünlerde yoğurt, kefir, süt yanına kuruyemiş ya da meyve. Ekmek, pilav, makarna kesinlikle yok. Çok düşük kalorili diyet yapmayın. Bir de 2 litre su emzirirken az diyetisyen en az 3 litre içmemi söyledi. 7 kilo verdim sütte değişiklik y
Yaz gelsin biran önce vallaha dayanacak sabrım kalmadı , kendime hiç zaman ayiramıyorum hiç kimsede durmuyor sıpaDişte baslamıstır sıkmaya
Hepsı bırbırı ardına gelır
Kasınıyordur napsın oyy kuzum turlu turlu hastalıklar bıtmedı bu sne. Gercekten cok sıkıldım kıstan
Ahh ahh sorma. Bıde sınırlı bıde bagırıyo. Evde her odada esyası var. Durmadıkca gezıyoruz oda oda.Yaz gelsin biran önce vallaha dayanacak sabrım kalmadı , kendime hiç zaman ayiramıyorum hiç kimsede durmuyor sıpa
70 cm boyu var türlü türlü huyu var tüm evi parmağının ucunda oynatıyor