2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Biraz geç oldu ama canlarım hepinize güzel mutlu huzurlu sevgi dolu bebeklerinizle sevdiklerinizle güzel bir yıl hatta nice yıllar geçirmenizi diliyorum .
Bebişlerimiz uyumuyor durmuyor vs diye sıkılıyoruz , zaman çok çabuk geçiyor tadını çıkarın her geçen günün
gerçekten bu zamanları özleyeceğiz bir daha ne zaman göreceğiz bu ayları bol bol sevin öpün bebikleri 🤗🥰

Gerçekten maddi getirisi yok diye bebek bakımını işten saymıyolar anlamoyolar
Yani öylede olabilir. Anam erkekler ne diyim yha akıllanir canım oda erkekler bazı şeylere sonradan adapte olabilir ne biliyim benimde ilk zamanlar sorunlarım olurdu falan sonra zamanla zamanla değişiyor olgunlaşıyor

Bizim ki daha diş çıkarmadan ısırıyor diş çıkınca ben düşünemiyorum sündürüp duruyor iyileştiğini görmedim hiç 😂😂
Aynen dışı yokken bir acı yaşatıyor ki banada anlatmam oğlanla Koca diyorki dişi yok ama emdiği icin oyle bir hassaski ucu tamda uç kısmından Kart diye kapıyor 🤦🏻‍♀️😂

Kızlar bestiron demir damla aldım rengi böyle normal mi demir damlaları genelde kırmızı olunca bu şaşırttı beni son kullanma tarihi 09/2026

Eklentiler

• 17041914070781698820550608291947.jpg
    17041914070781698820550608291947.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 43
Çok geçmiş olsun okula giden çocukları olanların ikincileri hep hasta salgından ötürü bizde yeni yıla acilde girenlerdeniz ateşten dolayı o kadar çok hasta bebek varki acilde Allah yardımcınız olsun

Sende durumlar nasıl, sizinde mi ateş var?

Kızlar hepinize çok teşekkürler, büyüğün ateşi kontrol altına alındı ama sürekli öksürüyor ona çözüm bulamadık
Ufaklık da büyüğün hasta olacağını anladığımızdan beridir büyük ile küçüğü ayrı tutuyoruz ona rağmen hafif Öksürük onda da var inşallah ilerlemez 🤲

Kızlar bestiron demir damla aldım rengi böyle normal mi demir damlaları genelde kırmızı olunca bu şaşırttı beni son kullanma tarihi 09/2026
Evet canım bu renkte
Sende durumlar nasıl, sizinde mi ateş var?

Kızlar hepinize çok teşekkürler, büyüğün ateşi kontrol altına alındı ama sürekli öksürüyor ona çözüm bulamadık
Ufaklık da büyüğün hasta olacağını anladığımızdan beridir büyük ile küçüğü ayrı tutuyoruz ona rağmen hafif Öksürük onda da var inşallah ilerlemez 🤲
ateş var bizdede ailecek hasta olduk daha fazla ilerlemez inşallah

Kızlar yeni yıla domiz gribi ile giriyor olabiliriz, büyük kızım ateşlendi dün hastaneler test yapmadan domiz gribi deyip yolluyorlar (babası ile kızım ayrı odada ben de Miray kuşum ile ayrı odadayım)
Benimde gece boğazlarım ve tüm kemiklerim agrımaya başladı, Miray kuşumda da ara ara Öksürük var
Bu sene ye hızlı bir giriş yaptık, inşallah ilerlemez yaa 🤕
Ayy geçmiş olsun canım yha. Bizimde hafif burun akıntısı var koca hariç hafif derece bebektede hırıltı var Yeni yılın İlk hastalığını yassmacsz gibi

Beeen âdet oldum 😭😭😭 bi lavobaya gittim görünce moralim bozuldu iyidim böyle yhaaa .. kahverengimsi geldi
Ahaa benden bir tane daha benim de ilk defa bugün basladi sanirim az miktarda vardi bakalim devam edecek mi?
Az önce bir aile hekimine gidip geldim nasil kalabalik nasil... hicbir yere gitmeme kimseyle gorusmeme karari aldim 😬 resmen herkes hasta...
Hasta olan herkese acil sifalar dilerim kizlar 🤲

Ahaa benden bir tane daha benim de ilk defa bugün basladi sanirim az miktarda vardi bakalim devam edecek mi?
Az önce bir aile hekimine gidip geldim nasil kalabalik nasil... hicbir yere gitmeme kimseyle gorusmeme karari aldim 😬 resmen herkes hasta...
Hasta olan herkese acil sifalar dilerim kizlar 🤲
Aaa cidden mi ya ayni anda mi olduk bende ağrı sızı yok hic hissetmedim vallaha gelişini bile evde hazırlık ta yok pedim de yok taaa anne bebek çantamda 5 tane kalmış lohusaliktan onu kullanıyorum o derece unutmuşum almamışım bile bitince artikt bebek bezi takarım 😂 biz bi yılbaşında babama gittik az ondada burun akıntısı vardi da ne bileyim yha bıktım vallaha hastalıklardan yha hic bir günün keyfî kalmıyor öyle olunca koca ömrümüzün yarisindan biraz azini hasta geçiriyoruz yha

Aaa cidden mi ya ayni anda mi olduk bende ağrı sızı yok hic hissetmedim vallaha gelişini bile evde hazırlık ta yok pedim de yok taaa anne bebek çantamda 5 tane kalmış lohusaliktan onu kullanıyorum o derece unutmuşum almamışım bile bitince artikt bebek bezi takarım 😂 biz bi yılbaşında babama gittik az ondada burun akıntısı vardi da ne bileyim yha bıktım vallaha hastalıklardan yha hic bir günün keyfî kalmıyor öyle olunca koca ömrümüzün yarisindan biraz azini hasta geçiriyoruz yha
Bende de hic belirti yoktu tuvalette farkettim. Simdilik günlük ped idare ediyor. Ben stokcuyum evde fazla fazla vardi kullanilmayinca oyle duruyordu. Aylardir ne rahattim hic aklima bile gelmiyordu.
Yavrum senin 3 cocuk var herkes hasta olsa sen olmamalisin. Ben biraz izole yasiyorum bir sekilde kendimi de oglumuda koruyorum ama evde calisan okula giden cocuk olunca yapacak bir sey olmuyor malesef.

Bende de hic belirti yoktu tuvalette farkettim. Simdilik günlük ped idare ediyor. Ben stokcuyum evde fazla fazla vardi kullanilmayinca oyle duruyordu. Aylardir ne rahattim hic aklima bile gelmiyordu.
Yavrum senin 3 cocuk var herkes hasta olsa sen olmamalisin. Ben biraz izole yasiyorum bir sekilde kendimi de oglumuda koruyorum ama evde calisan okula giden cocuk olunca yapacak bir sey olmuyor malesef.
Aynen ben ne kadar korusamda oglan okuldan koca dışardan getirir de ne diyim vallaha yha benim olmamam lazım. Bende stokcuyum dur ama gelmiyor diyede hiç indirim takip etmemiştim artık birde o derdim var bebek bezinin yanında 😂😂 alicaz artık ilk geldiği için az gelebilir cumaya gidecem ozamana kadar idare edeyim yeter bakalım ne kadar sürecek benim hep 1 hf sürerdi. Şimdi yumurtlama zamanı adet zamanı o zamanj bu zamanı ayy 🤔🤔🤔 şimdiden bastilar beni

X