- 18 Ağustos 2022
- 2.912
- 8.920
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.261
Diykon2142 emzirme için takviye alıyor musun canım yani saç neyse de emzirme için almıyorsan mutlaka başla, depoların boşalıyor emzirirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim uykusu ne kadar sürecek artık gündüzleri toplasam 1.5 saat bile uyumuyor önceden aksama kadar 6 saat kadar yatardı toplamda
Vücudumda ağrımayan yer yok.. Bu kadarda olmaz ki ama yani anlayamıyorum sabah9. 30 dan bu yana ayakta... Yattığı yerde oyalamıyor da yani.. Kucakta gezdire gezdire tükendim. Benim ki uykularını nereye veriyor acaba. Şimdi uyudu bende bittim iyi geceler..Bebekten bebeğe değişir tabii ki bence halledebildiğimden değil ama bu değişimler sonrasında sıkıntı çıkartıyor. 1.5 saat uyuyan bebek biryerden sonra geceleri de sıkıntı yaşamaya başlayabilir 1.5 ay ayına göre az ama gece 12-13 saat uyuyorsa o zaman demek ki geceye veriyor gündüz uykusunu da diyebiliriz.
Kendimi saldım herhalde canım emzirme için de takviye almıyorum. Kan ilacı alıyordum onu bile düzenli kullanamadım. Ama başlamam lazım takviyelere adam akıllıDiykon2142 emzirme için takviye alıyor musun canım yani saç neyse de emzirme için almıyorsan mutlaka başla, depoların boşalıyor emzirirken
Ben genelde dr brown kullaniyorum ama avent de var kullanilmamis 3 no emzigi vardi bi deneyim dedim sürekli bogazina kacti içemedi o hiz fazla geldi.Kızlar merhaba birkac sey soracam 1)biberon olarak philips avent 2 numara kullaniyorum 3 numaraya geçsem mi 2)mama stok 165 gün bitiyor 0_6 ay 1 numara 2 numaraya nezaman geçmem gerek bir türlü anlamadim haftaya doktor sorarim büyük ihtimal ek gıda dicek menenjit aşısı 2.olacak 2 aşımı tek asimi bilen varmi
Aaaaa kızlarrr kocamda kocammm bee bayrak sallarm sizlerle en önde shsksjdj
Asıl evde hep aynı havayı soluyunca hasta olabilir canım, her yerde olabilir ki. bizde her gün dışarı cıkamlardanız, cok seviyo kerem temiz havada mis gibi uyuyor bakınıyor ama dedikleri gibi doğru kıyafetle tabi. İlla ki hasta olcaklar, allah dermansız dert vermesin gerisini hallederiz evelallahEmerek uyuyor hep öyle alıştı maalesef
Benim çıkarmaya enerjim çok çıkarmak istiyorum da korkuyorum panik atağım tutuyor dışarıda iken hasta olacak diye bi de çevremdekiler de sürekli çıkarma deyip duruyo.
Doğru bizimki dün dışarı çıktık hemen uyudu masallah uzunda uyuduAsıl evde hep aynı havayı soluyunca hasta olabilir canım, her yerde olabilir ki. bizde her gün dışarı cıkamlardanız, cok seviyo kerem temiz havada mis gibi uyuyor bakınıyor ama dedikleri gibi doğru kıyafetle tabi. İlla ki hasta olcaklar, allah dermansız dert vermesin gerisini hallederiz evelallah
Kızlar artık ne yapacağımı bilemedim ve sinir sistemim sanırım çöküyor bende ne yapsam ne yapsam dedim.. bu grupta doğururken ki yazışmalarımı okudum. O kadar aktif kullanmışım ki burayı aslında bunu düşünmemiştim bu kadar her anı yazarken ama gerçekten muhteşem olmuş. Nst ye girmemden tut doğurana kadar hepsi var ne hissetmişim ne demişim ay okumak beni bir tazeledii. Bir buraya bu kadar yazdığım için çok mutlu oldum çünkü dönüp okuyabiliyorum doğumumu bir de doğum fotoğrafcısıyla anlaştığım için onun da sebebi bulutu kısacık gördüğüm ve direkt kuvöze girdiği için aklımda çok kötü yer etmişti ama fotoğraflar geldi hiçte benim hatırladığım gibi değilmiş bunu görmek bana iyi geldi. Doğumum ile ilgili o kadar da negatiflik hatırlamıyorum o fotoğraflar sayesinde. Bu kadar duygulandığım bir günde bunların da vesilesiyle kendi adıma birkaç teşekkürüm var. Hepinize ama hepinize fakat doğumum esnasında bu grupta olan beni bir kardeş bir arkadaş gibi görüp ekstra benimle sevinen ve üzülen arkadaşlarım yeriniz bende her zaman farklı kalacak bebeklerim.
İyiki girmişim ay ağustos analarına
Canım benim her anını takip ederdim Ağustos paylaşımınıSonbahardagel Salon Kadini miraclehappens sizde bebeklerimsiniz eylül-ağustos birlikte gittiniz için kaçırmanızı istemedim hahahah çünkğ neden garantici olmak bunu gerektirir
CanimsinSonbahardagel Salon Kadini miraclehappens sizde bebeklerimsiniz eylül-ağustos birlikte gittiniz için kaçırmanızı istemedim hahahah çünkğ neden garantici olmak bunu gerektirir
Helal olsun sana baştan nasıl okudun kız yaa bence de çok iyi burası ilk zamanlar çok aktif değildim mesela genelde okuyordum gruptan gidenlerden sonra aktifleştim gitmeleri bana yaramış herhaldeKızlar artık ne yapacağımı bilemedim ve sinir sistemim sanırım çöküyor bende ne yapsam ne yapsam dedim.. bu grupta doğururken ki yazışmalarımı okudum. O kadar aktif kullanmışım ki burayı aslında bunu düşünmemiştim bu kadar her anı yazarken ama gerçekten muhteşem olmuş. Nst ye girmemden tut doğurana kadar hepsi var ne hissetmişim ne demişim ay okumak beni bir tazeledii. Bir buraya bu kadar yazdığım için çok mutlu oldum çünkü dönüp okuyabiliyorum doğumumu bir de doğum fotoğrafcısıyla anlaştığım için onun da sebebi bulutu kısacık gördüğüm ve direkt kuvöze girdiği için aklımda çok kötü yer etmişti ama fotoğraflar geldi hiçte benim hatırladığım gibi değilmiş bunu görmek bana iyi geldi. Doğumum ile ilgili o kadar da negatiflik hatırlamıyorum o fotoğraflar sayesinde. Bu kadar duygulandığım bir günde bunların da vesilesiyle kendi adıma birkaç teşekkürüm var. Hepinize ama hepinize fakat doğumum esnasında bu grupta olan beni bir kardeş bir arkadaş gibi görüp ekstra benimle sevinen ve üzülen arkadaşlarım yeriniz bende her zaman farklı kalacak bebeklerim.
İyiki girmişim ay ağustos analarına