- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
- #4.961
Yaaageçmiş olsun, ben gayet iyidim,hic biseyim yoktu ta ki bugüna kadarKuzum 1 hafdadir çok kötüyüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaageçmiş olsun, ben gayet iyidim,hic biseyim yoktu ta ki bugüna kadarKuzum 1 hafdadir çok kötüyüm
Gerçekten mi ya arada karnım ağrıyor arada geliyor filan silik bir kahve fitile başladım. Dünden beri var dün iyiydi bebiş inşallah normaldir bu süreçlerBenimde sürekli lekem var . Miktarı artmıyorsa ve kahverengiyse kırmızı ve aktif kanama değilse çok korkma bence
Bende dün kanama alanı vardı ama endişelenecek seviyede değilmiş bilemiyorumDoktoruna sor tabi. Benim kanama alanı falan yok dedi mesela. Bu lekelenme olayı çok kişide oluyor
Bende aynı durumdayım bazen kesilip bazen geliyor haftaya kontrole gidicem artmadığı sürece sorun yok dediler ama işte insan tedirgin oluyorValla kafam allak bullak oldu tüm gün bir şey yoktu akşam oldu yine geldi rengi filan aynı hep bir de fitilden de akıntım oluyor sanırım yarın da iş var gerçekten bunalımdayım
Ay napıcaz günlük hayatta beni çok zorluyor hahahahaBennnn
Dün başladı bugün yoktu akşam geldi iki sefer şimdi yine kesildi gece fitil var sabah da işe gidicem bakalım inşallah artmaz da böyle atlatırız ne diyimBende aynı durumdayım bazen kesilip bazen geliyor haftaya kontrole gidicem artmadığı sürece sorun yok dediler ama işte insan tedirgin oluyor
Merhaba ben bugun 6+1 de kalp atisini duydun cok şükür herkesin farkli oluyor sanirim ama duyma ihtimaliniz varMerhaba arkadaşlar 3. Çocuğa hamileyim ama unutmuşum her şeyi 5+2 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duyar mıyım
Ben de 6+1 de gidicem canım çok merak ediyorum inşallah ben de duyarım gözün aydınn canımMerhaba ben bugun 6+1 de kalp atisini duydun cok şükür herkesin farkli oluyor sanirim ama duyma ihtimaliniz var
6+4 duymadı 1 hafta sonra çağırdı beniMerhaba ben bugun 6+1 de kalp atisini duydun cok şükür herkesin farkli oluyor sanirim ama duyma ihtimaliniz var
Bende de oluyor resmen yapısı değişiyor ya bir garipKizlar ya pogestan fitil kullaniyorum da bu aralar çok fazla yanma kaşıntı kizariklik vs var sizde de oluyor mu acaba
Aynen öyle şimdi gel de gör bambaşka biri diyor resmen şaka bir yana ciddi anlamda rahatsız ediyor artık internette yan etkilerinde bundan bahsetmisler gerçiBende de oluyor resmen yapısı değişiyor ya bir garip
Sagol canımm Allah razı olsun ben bugun duyacagimizi hic dusunmemistim 10 gun icinde kontrol randevusuna bidaha giderim diye planlamistim ama surpriz oldu insallah sen de duyarsin, ama 6 hafta gercekten cok erken, duyamazsaniz sakin endise etme panik yapma olur mu, normalde duyulmuyor cogu zamanBen de 6+1 de gidicem canım çok merak ediyorum inşallah ben de duyarım gözün aydınn canım
Canım cogunlukla 7-8 haftalikken duyuluyormus bizimki biraz sürpriz oldu. Belki de hastanedeki cihazlarin kalitesi farklidir. Hic endise etme, Sen de kisa zaman icinde duyacaksin insallahhh6+4 duymadı 1 hafta sonra çağırdı beni
ben gece yatarken 1 adet kullanıyorum aşırı bir kaşıntı olmuyor ama yapı değişmesi ve bazen batışmalar oluyorAynen öyle şimdi gel de gör bambaşka biri diyor resmen şaka bir yana ciddi anlamda rahatsız ediyor artık internette yan etkilerinde bundan bahsetmisler gerçi
Evet canım farkındayım duyamayalirim.. ama beklemesi çok zor oluyor meraktan evhamdan insan duramıyor ama önemli olan sağlıklı olsun da fark etmez ne zaman duyduğumuz çok güzel süpriz yapmış minik sizeSagol canımm Allah razı olsun ben bugun duyacagimizi hic dusunmemistim 10 gun icinde kontrol randevusuna bidaha giderim diye planlamistim ama surpriz oldu insallah sen de duyarsin, ama 6 hafta gercekten cok erken, duyamazsaniz sakin endise etme panik yapma olur mu, normalde duyulmuyor cogu zaman
Kizlar ya pogestan fitil kullaniyorum da bu aralar çok fazla yanma kaşıntı kizariklik vs var sizde de oluyor mu acaba