- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.841
Bizlere de haber ver.Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınlar, bende bugün gideceğim. İlkinde çok yeniydi hiçbirşey görememiştik. Bugün 5+4 üm inşallah görebiliriz sağlıkla sıhhatle
İnşallah güzel haberlerle dönersinizGünaydın hanımlar çok heyecanlıyım kontrole gidicem dua edin olurmu kalp atışlarını ve sağlıklı olduğunu duyup çıkayım hastaneden
Bende bir şey yok hala 71,50 kiloyum hamile kalmadan öncede aynı kilodaydımKızlar günaydıngöbeği büyüyenler var mı ? Benim alt karın bölgem sanki bayaaa belirginleşti ama benim oburluğumdan mı bilemedim
Demek ben çok yiyorumBende bir şey yok hala 71,50 kiloyum hamile kalmadan öncede aynı kilodaydım
Bende oyleBende bir şey yok hala 71,50 kiloyum hamile kalmadan öncede aynı kilodaydım
Bende aynı durumdayımKızlar günaydıngöbeği büyüyenler var mı ? Benim alt karın bölgem sanki bayaaa belirginleşti ama benim oburluğumdan mı bilemedim
Yiyebiliyorken yiyelim bence sonra bulantılar başlarsa hiç yiyemeyizAfiyet olsun canım. Ne olacak bu acikmalarin sonu bilmem. Ben de ekmek arası peynir yedim dayanamayip
Valla inanir misiniz bilmem benim göbegim cikti bileBiz çabuk göbekleneceğiz belli oldu
Ben de sendenim canim cok yiyenler kulübündenDemek ben çok yiyorumne güzel fit bir hamilelik geçireceksiniz belli ki
Çok teşekkür ederim canımCanım benim kullandığı. Folik asitte bu.
inşallah bünyem kilo almaya cok müsait aslındaDemek ben çok yiyorumne güzel fit bir hamilelik geçireceksiniz belli ki
Ben inanırım çünkü benim de öyle.Ekstra bi şişlik var kocaman görünüyor .Ben hamile pantolonu giyiyorum hiçbiri olmuyor evdeki kotlarımınValla inanir misiniz bilmem benim göbegim cikti bilecok ciddiyim 4 aylik falan gibi duruyo suan. Ama ben de öyle oldu 2. gebeligimde de hemen cikmaya baslamisti karnim. Sanirim rahim hemen öne atiyo kendini bende pantolonlarimi kapatamiyorum o sekilde.. kilom ayni ama
Susam kadar var ya da yok hemen buyumez cnm ama hamilelik cok gaz yapiyor gaz topluyor karnımızKızlar günaydıngöbeği büyüyenler var mı ? Benim alt karın bölgem sanki bayaaa belirginleşti ama benim oburluğumdan mı bilemedim
Ay gerçekten ya insanların kaç aylık göbeği benim şuan ki HalimBiz çabuk göbekleneceğiz belli oldu
1 cm dedi doktorumSusam kadar var ya da yok hemen buyumez cnm ama hamilelik cok gaz yapiyor gaz topluyor karnımız
Olsun olsun göbekli hamilelik güzel oluyor bence.Genetik sanırım biraz da benim annemin de karnı hemen çıkmışAy gerçekten ya insanların kaç aylık göbeği benim şuan ki Halim
1 cm dedi doktorumBebekten dolayı değil zaten rahim büyüdüğü için göbek çıkmaya başlıyor ilk 3 ayda benim gaz sorunum geçti ilk 3 hafta çok vardı şu an gaz göbeği olduğunu düşünmüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?