Canım benim hiç korkma allahın izniyle arkadaşlar söylemiş zaten herkeste olduğu kadar risk var bence ama daha fazlası değil. Sağlıklı yumurta ve sperm biraraya gelmiş demekki. Sağlıkla huzurla mutluluk ve neşeyle kucağınıza almak nasip olsun
Aslında bu bir sonuç değil mi? Kritik ve ciddi bir durum görse müdahale ve yönlendirme de bulunurdu. Düşük durumunu yaşamak eminim ki çok zordu dışarıdan bunu söylemek kolay diyebilirsiniz ama ben şöyle düşünüyorum hayatınızın o döneminde onu yaşamanız gerekiyordu öğrenecek birşeyleriniz vardı ondan. Allahın izniyle bunu öğrenip yolunuza devam edebilirsiniz. O sıra da ne oldu birşey mi öğrendiniz? Yoksa stresinizi mi yönetemediniz veya hiçbirşey olmadı sebepsiz yere mi oldu? Neydi hayatınızda ki değişiklik? Bunları sakin kafayla bir düşünün ve bir sonuç bulursanız şunu hissetmek bana iyi gelmiyor dediğiniz ondan uzak durun. Allahın sınavlarımızı kolaylıkla vermeyi kolay yoldan da öğrenebilmesi nasip etsin inşallah. O enerjiyi üzerinizden atıp bu hamileliğinize taşımayın o zaman olması gereken birşeydi şimdi değil
sağlıkla huzurla mutlulukla neşeyle kolaylıkla bebeklerimize kavuşacağız inşallah.
Hoşgeldiniiiz
bilgi için çok teşekkür ederim c vitamini+retinol en sevdiğim ikiliydi beni bir miktar üzdü
ama olsun bebiğimin sağlığı için vazgeçebilirim