- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.361
En kısa zamanda görürsünüz inşallahÇok sevindim canım darısı başımıza ben daha keseyi bile göremedim
Aslında 6+4 günlüktu bugün ama doktor 7+1 dedi ultrasondanGözün aydın canım benim. Masaallah. Kaçıncı gununde duydun kalp atışını
Sorun yoktur burda çoğu kişide oldu kanama devam etmiyorsa...Kızlar merhaba6+2 yiz kalp atışı duyamadık ama alttan kalp atımını gözle çok iyi gördük. Doktor da kalp atımı başladı dedi. Bugün pembe renk kan gördüm. Peçetede. Devamı yok sıkıntı yaptım çok. Daha önce hiç olmamıştı. Hiç ekstra bir şey yapmıyorum. Sadece uyuyorum. Var mı yaşayan. Acile gitmeyicem şimdilik ama ne bileyim. Bir de size sorayım dedim. Teşekkürler
11.19 mm civcivin canım 7+1 olmuş maşallahBen anlamıyorum da kızlar kaç mm doktora sordum bişey demedi normal dedi sadece ama işte merakk bana yardimci olacak olan varmiiii
11.19 galibaBen anlamıyorum da kızlar kaç mm doktora sordum bişey demedi normal dedi sadece ama işte merakk bana yardimci olacak olan varmiiii
Demekki erken dollenme olmuş canım. Tekrar gözün aydınAslında 6+4 günlüktu bugün ama doktor 7+1 dedi ultrasondan
Gidişte bir şey göremeyip moral bozmaktansa bekle canım iyice oluşsun ben haftaya cuma gibi düşünüyorum 5+5 te inşallah
Ben anlamıyorum da kızlar kaç mm doktora sordum bişey demedi normal dedi sadece ama işte merakk bana yardimci olacak olan varmiiii
Canım seni daha listeye eklememişiz. Listedeki bilgileri eksiksiz verirsen hemen ekleyelimpozitifbiri bugün 5+4 günlüğüz ve kesemizi karından gördük çok şükür beş haftayla uyumlu gidiyormuşuz ,iki hafta sonrada kalp sesini dinlemek nasip olur insAllah
Canım ilk sayfadaki tüm bilgilerinizi alal sizi de ekleyelim tablomuzaSelam kızlar benide ekleyebilirmisiniz
canim ben tahlillerimi devlette yaptirip gittim doktoruma. 1 test eksikti sadece onuda yaptirmami istedi. kalp atisini duyunca bidaha 2 li tarama icin olan haftada gelin dedi 10 yada 11. haftami ne takip cizelgesi verdi yani 10 aralikta ilk gittim. ikinci gidisim ocagin 2.3. haftasi felan olcak. ayda bir cagiriyor gibi yani canimdr kontrolüne giden arkadaşlarıma bir sorum olacak. Keseyi ve kalp atışını gördükten sonra dr ne zamana çağırıyor, bir de kan tahlili felan yapılması gerekiyor mu? Beta haricinde
Ben çarşamba günü ilk gittim,6+1 kese gördük ve kalbi duyduk çok şükürdr kontrolüne giden arkadaşlarıma bir sorum olacak. Keseyi ve kalp atışını gördükten sonra dr ne zamana çağırıyor, bir de kan tahlili felan yapılması gerekiyor mu? Beta haricinde
Teşekkürler canımcanim ben tahlillerimi devlette yaptirip gittim doktoruma. 1 test eksikti sadece onuda yaptirmami istedi. kalp atisini duyunca bidaha 2 li tarama icin olan haftada gelin dedi 10 yada 11. haftami ne takip cizelgesi verdi yani 10 aralikta ilk gittim. ikinci gidisim ocagin 2.3. haftasi felan olcak. ayda bir cagiriyor gibi yani canim
Saol canımBen çarşamba günü ilk gittim,6+1 kese gördük ve kalbi duyduk çok şükürkarnimdan bakti,haftaya gel dedi,sonra daha aralikli barariz dedi...herhangi bir test hic bir sey istemedi
tam kan troid vitamin bunlari hic yaptirmadiniz miBen çarşamba günü ilk gittim,6+1 kese gördük ve kalbi duyduk çok şükürkarnimdan bakti,haftaya gel dedi,sonra daha aralikli barariz dedi...herhangi bir test hic bir sey istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?