- Konu Sahibi ffestinalente
- #4.401
Masallah tam olmasi gerektigi gibi kese de görünür yarin ya da sonraki gün muhtemelenKızlar bugün doktora gittim betam 2900 çıktı 1450den 2900 e çıkmış iki günde nasıl sizce acildoktoru güzel yükseliyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah tam olmasi gerektigi gibi kese de görünür yarin ya da sonraki gün muhtemelenKızlar bugün doktora gittim betam 2900 çıktı 1450den 2900 e çıkmış iki günde nasıl sizce acildoktoru güzel yükseliyor dedi
Allah bağışlasın bende 2021 Ağustos annesiyim nasipse tekrar 2023 ağustos annesi olacagimBende 2022 Ağustos annesiyim grubu görünce duygulandım yazmak istedim. Rabb'im her birerlerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Heyecanınıza ortak olmak yaşadıklarımı hatırlamak için arada gelebilirim buraya
Sağlıkla ve mutlulukla kalın
Pazar tekrar gideceğim kan vermeye inşallah hafta içi de keseyi görürüzMasallah tam olmasi gerektigi gibi kese de görünür yarin ya da sonraki gün muhtemelen
Sağolasın kuzum inşallah biter devam etmezDevam ediyor vala canim arada kırmızıya da dönüyor progestan fitil ve igne vuluyorum haftada bir ama oksapar kullanmadim hic kullananlar da yorum yaparsa daha çok rahatlarsin ❤
Normal bence endişelenme bebek yerleştiği için rahim büyüdüğü kendini hazırladığı için oluyormuş sanırım ben de de birkaç kez olduMerhaba güzel anneler bir sorum olacakti. Birkac saattir sol kasigima dayanilmaz sekilde bicak saplanir gibi oluyor 5-10 dk arayla. İlk günden beri kasiklarim hep agrirdi ama bu bicak saplanmasi bambaska. İlk defa oluyor. Korkmali miyim? Sizlerde olmus muydu? 5+5 haftaligiz su an
Doktor çağırdı canım keseye baktı normal dedi kanama alanı da görünmüyor dedi yerleşme olabilir dedi ama 1 hafta - 10 gün dikkat ediyorsun dediCanım korkma. Kırmızı olmadığı sürece lekelenmeler normal görünüyor. Ama için rahat etsin istersen doktoruna mesajla sor ama yerlesme ve kese oluşurken lekelenme oluyor bir çok kişide
Yaa sagolasin insallah öyledir ilk defa oluyor bana. Kanama var mi diye kontrol etmekten yoruldum iki saattirNormal bence endişelenme bebek yerleştiği için rahim büyüdüğü kendini hazırladığı için oluyormuş sanırım ben de de birkaç kez oldu
Bak gordun mu endiselenme canım. Dikkat et kendine. Ağır iş yapma. Yorulma. Merdiven inip çıkma. Benim doktorum bunları önerdi banaDoktor çağırdı canım keseye baktı normal dedi kanama alanı da görünmüyor dedi yerleşme olabilir dedi ama 1 hafta - 10 gün dikkat ediyorsun dedi
Kanama yoksa sıkıntı yok bence çoğu kişi yaşıyo bu durumu rahat ol kendini kasmaYaa sagolasin insallah öyledir ilk defa oluyor bana. Kanama var mi diye kontrol etmekten yoruldum iki saattir
İnşallah canım ❤Sağolasın kuzum inşallah biter devam etmez
Direk ekran görüntüsünü aldım özenle yazdığınız için teşekkür ederim elimden geldikçe uygulamaya çalışıyorum inşallah güzel bir süreç geçiririz hepimizCanım ben diyetisyenim, günde 1 haşlanmış yumurta tüket mutlaka, anne sütünden sonra en iyi protein, günde 1 bardak süt, 1-2 kase yoğurt tüket, hergün 4-5 köfte büyüklüğü yağsız pişmiş et-tavuk balık veya kurubaklagiltüket, protein çok önemli bebek için. Ara öğün yapmayı unutma, aralarda azar azar ceviz, badem,fındık tüketebilirsin ama çiğ olarak. Ekmeği azalt, 1 dilim tambuğday ekmeği sabah bir dilim tambuğday ekmeği öğlen tüket. Akşam ekmek tüketmesen iyi olur. Her gün 2-3 tane meyve tüket yine ara öğünlere eklersin. Günde 1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği tüket. 2-3 litre su iç. Bütün tatlı, kızartma ve hamurişlerinden uzak dur. Kahvaltıda sert peynirler tercih edebilirsin. Böyle hem kilo alımın az olur hemde bebeğin beslenir
Allah allah yok canım ilk kez duyuyorum.. hayır olsun inşallah ya şaşırdım ben de. Canını sıkma allahın izniyle kötü birşey olmasın da.. doktora götürmek en iyisi canımKızlar canım çok sıkıldı, 5.5 yaşında kızım buram acıyor diyerek bana sağ memesini gösterdi, elimle yoklayınca meme ucu kısmında sertlik oldugunu fark ettim, sonra diğer gögüs ucuna ekledim aynı şey onda da var
İnternette yazınca erken ergenlik falan yazıyor, 5.5 yaşında daha gebelik hormonlarının da etkisiyle sanırım alt üst oldum resmen
Hiç çevrenizde falan böyle birşey duydunuz mu?
Gittiğinizde görünür bence 5+5 göründü bendeKızlar ben de bugün kan verdim transfer sonrası 17. Günüm 2661 çıktı betam artmış hamd olsun ki kese ne zaman görünür bu durumda sizce? Bugün 5+1 di transfer tarihine göre. Randevum haftaya cuma yani 6+1 e verdi
Erken ergenlik var doktorlar müdahale ediyorlar ilaclarla geciktiriyorlar insallah kotu birsey degildir gecmir olsun. Bir tanidigimin kizinda olmustu tedavi goruyor halaKızlar canım çok sıkıldı, 5.5 yaşında kızım buram acıyor diyerek bana sağ memesini gösterdi, elimle yoklayınca meme ucu kısmında sertlik oldugunu fark ettim, sonra diğer gögüs ucuna ekledim aynı şey onda da var
İnternette yazınca erken ergenlik falan yazıyor, 5.5 yaşında daha gebelik hormonlarının da etkisiyle sanırım alt üst oldum resmen
Hiç çevrenizde falan böyle birşey duydunuz mu?