- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
- #4.341
Maşallah canım çok güzel hayırlısıyla kalp atışlarını da duysarsın inşallah5+0 keseyi karından gördük kızlar bebek oluşuyor henüz dedi 10 güm sonra gel kalp atışı duyarız dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım çok güzel hayırlısıyla kalp atışlarını da duysarsın inşallah5+0 keseyi karından gördük kızlar bebek oluşuyor henüz dedi 10 güm sonra gel kalp atışı duyarız dedi
Evet evet hem kendim takvime bakmıştım, hem de dogum tarihini girerek otomatik olarak hesaplama yapan uygulaya da bakmıştım hepsi erkek dedi ama kızım olduDoğru mu baktın canım yaşına 1 ekleyerek bakıyosun
5+0 keseyi karından gördük kızlar bebek oluşuyor henüz dedi 10 güm sonra gel kalp atışı duyarız dedi
Google canımSiz bu takvime nereden bakiyorsunuz?
Google a yaz direkt canımSiz bu takvime nereden bakiyorsunuz?
ben ilk hamileliğimde hiç bakmamıştım, şimdi geriye dönük baktım erkek çıkıyor oğlum var gerçekten bakalım kız görünüyor ama ne çıkıcakEvet evet hem kendim takvime bakmıştım, hem de dogum tarihini girerek otomatik olarak hesaplama yapan uygulaya da bakmıştım hepsi erkek dedi ama kızım oldu
Benimde tam 6.haftaya girdigim gece basladim suan 8.haftaya girdim ne azalma ne bitme tam gaz devam ediyorcanim.aynisini yasadim emin ol. gece 2 de bulanti uyandiriyodu uykudan 4 5 e kdr salonda oturuyodum. acikma daha kotu yapiyo. ben ilaci bir kere kullandim ama beslenme aliskanligimi degistirdim. ama emin ol yinede o degil olay. kendiliginden gecmesini beklicen. ben diyordm ya aylar surerse diye ama emin ol gececek. hemde isin tuhafi ne bliyomusun. 5. haftada basladi tam 5 bak. 7. haftada bitti. yani ben resmen hamileligin her haftasinda baska bi belirti yasiyorum sanki. bulanti bitti bel agrisi basladi mesela
SagolBende baktım şimdi her yerde erkek çıkıyor inşallah sağlıklı gelsin da ne olursa olsunGoogle a yaz direkt canım
ben ilk hamileliğimde hiç bakmamıştım, şimdi geriye dönük baktım erkek çıkıyor oğlum var gerçekten bakalım kız görünüyor ama ne çıkıcak
Kızlar herkesi kutlarım ne güzel keseleri görüyorsunuz ben de haftaya gideceğim inşallah Şuan daha 4+4 üz sanki bütün belirtilerim kayboldu gibi hayırlısı olur inşallah
HAYIRLI OLSUN GÖZÜN AYDIN :)Kizlarrrrr çok şükür duyduk kalp atışımizi ama daha derinden geliyor dedi doktor küçükmüş haftaya bir daha gelin dediki
Gözün aydın canım benim. Masaallah. Kaçıncı gununde duydun kalp atışınıKizlarrrrr çok şükür duyduk kalp atışımizi ama daha derinden geliyor dedi doktor küçükmüş haftaya bir daha gelin dediki
Hiç korkmayın randevunuza gidince söylersinizTabi haftaya çarşamba randevumuz var ilk ultrasonumuz. O zaman soracağım
Gidişte bir şey göremeyip moral bozmaktansa bekle canım iyice oluşsun ben haftaya cuma gibi düşünüyorum 5+5 te inşallahAynıyız canım bende haftaya gidecem ama zor dayanıyorum burda keseleri kalp atışlarını gördükçe
Benim de sürekli uykum var 3. Haftadan beri böyle. Dışarı çıkıyorum uykum geliyo sürekli bi uyuma isteğiKızlar merhaba 6+2 yiz kalp atışı duyamadık ama alttan kalp atımını gözle çok iyi gördük. Doktor da kalp atımı başladı dedi. Bugün pembe renk kan gördüm. Peçetede. Devamı yok sıkıntı yaptım çok. Daha önce hiç olmamıştı. Hiç ekstra bir şey yapmıyorum. Sadece uyuyorum. Var mı yaşayan. Acile gitmeyicem şimdilik ama ne bileyim. Bir de size sorayım dedim. Teşekkürler
Bir de tekrar gelirse dr git bence canım riske atma hap yada iğne yaparlar en azındanBenim de sürekli uykum var 3. Haftadan beri böyle. Dışarı çıkıyorum uykum geliyo sürekli bi uyuma isteği
Çok sevindim canım darısı başımıza ben daha keseyi bile göremedimKizlarrrrr çok şükür duyduk kalp atışımizi ama daha derinden geliyor dedi doktor küçükmüş haftaya bir daha gelin dediki