- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.281
Bakalım tutacak mıBende her sitede erkek çıktıyani googleye yazdığımda çoğu siteye girdim yaptım hani özellikle yaptığım bi site linki yok canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM . BAKAYIM DEDİĞİN MACUNA. BENİM ÇIKAN YUMURTALAR DOLU ÇIKIYOR VE DÖLLENİYOR. AMA TARNSFER SONRASI KİMYASAL OLUYOR HEP. MALESEF CANIM HAZIRDA KALMADI. BAŞTAN BAŞLAYACAĞIZ İLAÇ OPU TRANSFER SÜRECİ BENİ BEKLİYOR. BU AY YİNE DOĞAL GEBELİK DENEYECEĞİM BU AY YUMURTLAMA GÜNÜ ŞAŞTI AMA VUCÜT SICAKLIĞI ARTINCA VE ŞİŞKİNLİK OLUNCA ANLIYORUM. AZ ÖNCE BİRİ YAZMIŞ ÇİN TAKVİMİNE BAKMIŞ ERKEK DİYE. EŞİMDE BAKMIŞTI ERKEK DEDİ ÇOK SEVİNDİK VALLA KURSAĞIMIZDA KALDI SEVİNCİMİZ 2 HAFTA SÜRDÜ.Canım benim de dularımdasın, isteyen herkese allahım nasip etsin en kısa zamanda kucağınıza alın inşallahben sana bi macun önermek istiyorum belki duymuşsundur, instagramda satıyorlar Clifebitkiselkarisim diye yazınca çıkıyor. Bence kullanın bunu, yumurta kalitesine çok iyi etki ediyor. Bu macun sayesinde evlat sahibi olan çok insan var. Ben de kullandım faydasını gördüm, insize de şifa olur tüp bebeğe başlarsanız hazırda embriyonuz var mı yoksa baştan opu mu olucaksın?
AŞILAMADAN ÖNCEKİ REGLİ TARHİNİNDEN HESAPLA CANIM. AŞILAMA GÜNÜ DEĞİL.Doktordan doktora değişiyor benim de dün yüzüme bile bakmadı sormam gereken şeyleri de unuttum hep kapıdan çıktıktan sonra aklıma geldiaşılamaya göre 4 hafta doktor 6 haftalık dedi kafam karıştı
Benim de sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da kız bebek çok isterim çünkü eşimin de benimde kız kardeşimiz ablamız olmadı ailelerde kız yok o yüzden kızdan gönlüm yanaydı ama erkek de olsa kız da olsa aynıBakalım tutacak mıbenim bir oğlum var bir de kızım olmasını isterim , kız çıkıyor, umutlandım ama Allah tan gelen herşeye razıyım
Son adet tarihi ve yaşını yazar mısın canım ben de bakayım biBakalım tutacak mıbenim bir oğlum var bir de kızım olmasını isterim , kız çıkıyor, umutlandım ama Allah tan gelen herşeye razıyım
Tabi haftaya çarşamba randevumuz var ilk ultrasonumuz. O zaman soracağımHerkesin tedavisi farklı olur doktorunuz size vermişse vardır bı bildiği. Başkasında oldu diye sizde olacak diye bişey yok tedirgin olmayın hiç. 6+1 de yani 7. Haftada oldu. Doktorum oksapara geçeceğimi söyledi bekliyorum şuan
Sağol canım ona göre 6 haftalık böyle giderse aynı gün doğum günü kutlayacağız artıkAŞILAMADAN ÖNCEKİ REGLİ TARHİNİNDEN HESAPLA CANIM. AŞILAMA GÜNÜ DEĞİL.
İnşallah tutar canım3 DOĞAL GEBELİK HEPSİ KALP ATIŞI DUYMADAN DÜŞÜK OLDU. SONUNCUSU BU HAFTA. 3 TANE TÜP BEBEK SONUÇ SIFIR. PIHTILAŞMA İÇİN OKSAPAR PROGESTAN İĞNESİ HERŞEYİ KULLANDIM SONUÇ SIFIR. BEN NE YAPICAM ŞAŞIRDIM VALLAHİ ARTIK. BANADA NASİP ETSİN ARTIK ÇOCUK ZORLUĞU UMRUMDA DEĞİL YETERKİ TUTUNSUN.
canim prilam dr vermedimi doktor. ben en son sali gunu aksam ilk kez 1 tane ictim bulanti bitti bende Allaha şükür. ama ilactan mi yoksa benim mi bulanti kesildi anlamadm. 2 hafta surundurdu beni gecti simdi cok sukur insallah sizlerinde gecerAyy ben de devlete doktora gittim bugun sag olsun ne haftami siyledi ne birsey iyi kese guzel sorun yok dedi bebek gozukiyor mu dedim kucuk daha dedi ve 3 hafta sonra cagirdi ki 6+1 im hatta ondeyim 6+3 filan yani ve ultroson kagidi filanda vermedi
Buarasa ben dünden beri kusuyorum cok kotuyum ne yesem ama suyu bile tutmuyor midem ne yapacagim bilmiyorum bu hafta raporluydum onumuzdeki hafta iş var ağlamak istiyorum
Ahaha aynen bende oylegünaydin kizlarr, bugun doktora gitcek arkadaslarr guzel haberler alsinlar insallahayy ben gecen siyah zeytin kokusu burnuma geldi resmen onu hissettm canim istedi halbuki yemem bide tiksindgm seyler daha cok. hamile oldugumu ogrendgmden beri 3 haftadr evdeki yumusaticidan tiksiniyorum.kokusunu komsum bile sever camasiri asinca felan ama yok 3 haftadr beni mahvetti kullanamiyorum midemi bulandiriyor.
ayy ayni seyleri istiyor ve ayni seyden nefret etmisiz bakalim cinsiyetler tutacak mi hahahAhaha aynen bende oylebende yeşil ekşi zeytin canım cekti bir suru yedim ki normalde sevmem akşam yumuşatıcımı değiştirme kararı aldım kokusu okadar midemi bulandirdi ki
Kızımda mandalina portak limondan acayıp tiksinmiştim doğumdan sonra da yemedim hiç ama geçen tek başima 6/7 tane mandalina yedimayy ayni seyleri istiyor ve ayni seyden nefret etmisiz bakalim cinsiyetler tutacak mi hahah
bende de portakal israri var. azcikta balkonda soguk oluyo bi hosuma gidiyo kabugu soyarken kokusu felanKızımda mandalina portak limondan acayıp tiksinmiştim doğumdan sonra da yemedim hiç ama geçen tek başima 6/7 tane mandalina yedimokadar tatli geldiki bende anamadim nasil oldu
Ayy benim de aynı ya sabah ve gece yatmadan aşırı bulanıyor midem kusma yok çok şükür ama bulantı bile beni mahfediyor ölü gibi geziyodum kaç gündürBende de bir geliyor bir gidiyor gün içinde iyiyi. Sabah ve gece yatma saatlerin çok kötüyüm kusuyorum midem bulanıyor ıyyyyygarip oldum iyice
Kizimida erkek cikarmishti genelde agustos ayini erkek cikartiyor suan kim girse herkeze erkek cikacakBende her sitede erkek çıktıyani googleye yazdığımda çoğu siteye girdim yaptım hani özellikle yaptığım bi site linki yok canım
canim bende kusma yok diye 1 tane ictim. hatta kadin dogum dr kuzenim onerdi oyle icmemi ilk basta. sadece bulantiysa 1 yeter dediAyy benim de aynı ya sabah ve gece yatmadan aşırı bulanıyor midem kusma yok çok şükür ama bulantı bile beni mahfediyor ölü gibi geziyodum kaç gündürDün devlet hastanesine ilk muayeneme gitmiştim doktora bahsettim bulantımdan bana Prilam Dr diye bir hap verdi gece yatmadan 2 tane içeceksin dedi. Ben kusmam olmadığı için acaba fazlamı gelir diye 1 tane attım dün gece ama dünya varmış bu sabah ilk defa doğru düzgün kahvaltı yapabildim
Sat 16 kasım yaşım 33 canımSon adet tarihi ve yaşını yazar mısın canım ben de bakayım bi
Arkadaşlar ben kötü birsey demek istemem ama abimi emboli kan kan pihtilasmasi sebebi ile ani ölüm seklinde kaybettim. Kadin dogum doktoruna bugun gidecegim. Buradaki sohbetlerde de pihtilasma konusu gecince bende aspirin en azindan baslasam diye icim icimi yedi. Ama sonra doktora sormadan atarsam ve kanama alanim varsa dusuk yaparsam daha cok uzulcegimi dusundum. Tabiki suan gene durumum nedir ne degildir bilmiyorum ama benim kararim en sonunda doktoruma guvenip onun aldigi karari uygulamak olacak. Demek istedigim eger aspirini yada diger kan sulandiricilari doktora gitmeden atiyorsaniz tekrar dusunun. Belki ultrasonla baktiktan sonra gene vericek ama ya kanama alani varsa ve vermeyecekse ? Ben bu sekilde dusundum. Umarim herkesin hakkinda hayirlisi olur... önce sağlık ..Amin inşallahcoraaspirin lekelenme mi yaptı yüzden mi değiştirdi?
Bende öğrendiğimden beri kullanıyorum tedirgin oldum bir miktar. Lekelenme yaptıysa kaçıncı haftada yaptı?
Haha aynen genelde hislerim beni yaniltir nirmalde anneler hiseder der ya ben neden hisedemiyorumbende de portakal israri var. azcikta balkonda soguk oluyo bi hosuma gidiyo kabugu soyarken kokusu felanyok yok bizim ayni olcak gibi. dur bakalim iletisimde kalalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?