- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.161
Bana da erkek diye doğuyorHanımlar içinize kız erkek doğuyor mu hiç bana iki gündür kızmış gibi doğuyor içimebir kızım var merak ediyorum ikinciyi Tabi Allah bilir işin eğlencesindeyim yoksa kız erkek hiç fark etmiyor tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun inşallah yeter
Kim duysa erkek dediHanımlar içinize kız erkek doğuyor mu hiç bana iki gündür kızmış gibi doğuyor içimebir kızım var merak ediyorum ikinciyi Tabi Allah bilir işin eğlencesindeyim yoksa kız erkek hiç fark etmiyor tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun inşallah yeter
Kaç haftalıksinizMerhaba herkese bugün doktora gittim ultrasonda baktı ama henüz çok küçük olduğu için kese görünmüyor dedi tekrar beta hcg testi istedi. Kese yaklaşık ne zaman görünmeye başlar
Kesinlikle en başta sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ama insan birşeyler hissediyor yani hayal edince elbet bir cinsiyete bürünüyor bebekHanımlar içinize kız erkek doğuyor mu hiç bana iki gündür kızmış gibi doğuyor içimebir kızım var merak ediyorum ikinciyi Tabi Allah bilir işin eğlencesindeyim yoksa kız erkek hiç fark etmiyor tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun inşallah yeter
Acaba kimsede mi olmuyor ondan mı kimsede yok bende bi denim
Olabilir canım dene bi bakalım merak ettim olsa keşke
Kimi doktor öyle ya maalesef iyi doktora denk gelmek nadir sevmiyorsan yapma mesleği bu kadar basit. Nanede de fazla aşırıya kaçmadığımız süre sorun olmaz bence öyle anladım hatta bugün cacık yaptıydım kendime naneyi çok çok az koyduydum. Burda böyle bir birimize bilgilerimizi paylaşmamız güzel oluyor gerçektens
Kimi doktor öyle ya maalesef iyi doktora denk gelmek nadir sevmiyorsan yapma mesleği bu kadar basit. Nanede de fazla aşırıya kaçmadığımız süre sorun olmaz bence öyle anladım hatta bugün cacık yaptıydım kendime naneyi çok çok az koyduydum. Burda böyle bir birimize bilgilerimizi paylaşmamız güzel oluyor gerçekten Kimi doktor öyle ya maalesef iyi doktora denk gelmek nadir sevmiyorsan yapma mesleği bu kadar basit. Nanede de fazla aşırıya kaçmadığımız süre sorun olmaz bence öyle anladım hatta bugün cacık yaptıydım kendime naneyi çok çok az koyduydum. Burda böyle bir birimize bilgilerimizi paylaşmamız güzel oluyor gerçekten
Valla doktor ne der bilmiyorum ama kilo kilo nane yemiyoruz alt tarafı caciga çorbaya giriyor ondan da ne olacak snaki devede kulak eskiden kimse bu kadar ayrıntılı şekilde şunu bunu yememe huyu yoktu bence belli başlı besinler var onunda herkes biliyor ada çayı bunun en bariz olanı bence ne canımiz istiyorsa az az yicez
Yaa hayırlısı kuzumBana da erkek diye doğuyor
Yaa hayırlısı kuzum bende çok merak ediyorum yaaKim duysa erkek dediama benim içimden hep kızım demek geliyor. Eşimde minik kedimiz kız ve ona hep kızım kızım dediğim için ona alıştığımı ve öyle söylediğime inanıyor bilemedim pek nasıl beklicem bilmiyorum
Yaa hayırlısı canım benim Allahım gönlümizdekini versin inşallah. Aynen herşeyden önce hep sağlık en önemlisi. Böyle düşündükce içim kıpır kıpır oluyor merakımdanKesinlikle en başta sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ama insan birşeyler hissediyor yani hayal edince elbet bir cinsiyete bürünüyor bebekilk çocuğumda erkek hissettim ve hissettiğim gibide oldu.. şimdi de kız hissediyorum sanki
Her şeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin AllahımYaa hayırlısı kuzum bende çok merak ediyorum yaa
Evet canım meğer kapalıymış yaptık sonradanProfil bilgileri -> başkalarının hamile günlüklerini göster e tiklamazsaniz göremezsiniz. Aslında herkesin var. Sizin de dahil
Aynen canım aminn inşallahHer şeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Ayy öncelikle sağlikli hayırli istedim hep ama kesinlikle her kadinin bir kızi olmali diyorun gönlum kizdan yana ıcime doğan erkekHanımlar içinize kız erkek doğuyor mu hiç bana iki gündür kızmış gibi doğuyor içimebir kızım var merak ediyorum ikinciyi Tabi Allah bilir işin eğlencesindeyim yoksa kız erkek hiç fark etmiyor tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun inşallah yeter
Yaa evet meğersem herkesin varmış bizim o kısım kapalıymışProfil bilgileri -> başkalarının hamile günlüklerini göster e tiklamazsaniz göremezsiniz. Aslında herkesin var. Sizin de dahil
Aynen canım. Ya evet bencede bir annein kızı olmalı ya çok şükür birtane var bende bakalım ikinci ne olacak. Merak ettim doğru mu acaba böyle şeyler kızın olursa doğruluk payı varmış derimAyy öncelikle sağlikli hayırli istedim hep ama kesinlikle her kadinin bir kızi olmali diyorun gönlum kizdan yana ıcime doğan erkek
Birde şunu okudum tam yumurtlama günu dollenince erkek olma ihtimali yumurtlamadan önce olursa iliski kiz olma ihtimali yüksekmis. Benin 2 gün once iliskim oldu o yüzden kiź olma ihtimali var diye dusunuyorum
Yaaaa evet bende ama niye kimse yapmamış diyorum tuhafıma gidiyordu benimde hemen herkes yapıyorndiyordum kendi kendimeYaa evet meğersem herkesin varmış bizim o kısım kapalıymışben de ben akıl ettim sandım diyorum Cey1an hadi biz de yapalım diye..
Ayy valla bilmiyorum ki bu forumda okudum bunu bendeAynen canım. Ya evet bencede bir annein kızı olmalı ya çok şükür birtane var bende bakalım ikinci ne olacak. Merak ettim doğru mu acaba böyle şeyler kızın olursa doğruluk payı varmış derim
Sol da kutucuklar var tikli veya boş oradan başkalarının imzalarını görüntüleye tıklaman lazım kaydetmen lazımKızlar imza görmek için forum seçeneklerine girdim orda öyle bişey yok, yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?