- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.661
Tahmini doğum tarihlerimiz aynıSelam herkese
Bat’a 2 gün var, çift çizgi gördüm. Pazartesi kan vereceğim bugün yetişemedim.
Dualarınızı bekliyorumBeşinci gebeliğim ama çocuğum yok. Umarım bu kez sağlıkla gelir. Hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum
Gökçe de öneririmOğlumun adı güney. Simdiki minik erkek olursa gökmen kız olursa gülşah yada gülce olur diye düsünüyoruz ❤ biz ailecek g harfli başlıyoruz.konu cok pozitif geldi. Henuz cok erken ama guzel seyler konusmak mutlu ediyor ❤
Başka bir arkadaşta bugün doktora gideceğini yazmıştı onun için bebişler dedim benim ikiz değildir diye düşünüyorum hiç ultrasonla bakılmadı daha bugün ilk olacak ama sülalede yok yaniİkizmi canim
sagol canim. bu sabah iyi uyandim cok sukur sadece gece degisik ruyalar gordum ilactan mi bilmiyorumBenim arkadasim çok kullandi bana da verdi doktor bende kullaniyorum yani bu bebege zarar vercek bisey degil sen beslenemezsen bebek zarar gorur bence ic kendine daha fazla üzme Allahin izniyle bisey olmaz ben iki gundur kullaniyorum kalmadi bulantim
Olabilir tabi. Ama Gökçe diye bi tanidigim var karsilikli haz etmiyoruz birbirimizden. Ama tabiki cocugumla onun ne alakasi var koycaksam koyarim orasi ayri. Listeye eklendi tesekkurler :)❤Gökçe de öneririm
Ben de sürekli isim düşünüp duruyorum canım ama yok onun adı yok şunun adı diye diye isim kalmadiOlabilir tabi. Ama Gökçe diye bi tanidigim var karsilikli haz etmiyoruz birbirimizden. Ama tabiki cocugumla onun ne alakasi var koycaksam koyarim orasi ayri. Listeye eklendi tesekkurler :)❤
Hadi güzel haberlerle inşaallah haberdar etKuzum yarın gitcem bende 5+5 olacam Allah'ım izniyle
Canm bende bugün 4+4 üm hiç belirtim yok ya normalmi böyle olmasıKahveci dostum selam bende senle ayni gün icmistim bi daha icmedimbana hic birsey de demediler csnim sunu icme bunu yapma falan diye.. aramizda 2 gün varmis bu arada 4+5 benim de
Canim benim de ara ara hic biseyim olmuyor. Bence normalCanm bende bugün 4+4 üm hiç belirtim yok ya normalmi böyle olması
İlk kızımda 7.hafta sonuna kadar hiç belirti olmadı birden kusmaya başladım o günden 5 aylık olana kadar her sabahh şuan bende de göğüs hassasiyeti ve hafif koku duyarlılığı dışında birsey yokKızlar günaydın,okuyan cevaplarsa sevinirim 4+4 üm hiç gebelik belirtim yok ya bu normalmi vücut sıcaklıgım bile normal
Günaydın canım normal tabii ki her hamilelik ayni gececek diye bir sey yok içini ferah tut❤Kızlar günaydın,okuyan cevaplarsa sevinirim 4+4 üm hiç gebelik belirtim yok ya bu normalmi vücut sıcaklıgım bile normal
İlk 97 ,ikinci 321 geldi iki katından fazla artmış halbuki tek embriyo ,hemşire bidaha kan vermene gerek yok dedi bekliyorm bende kanama vs yokCanim benim de ara ara hic biseyim olmuyor. Bence normalzaten daha bulantilar falan icin erken. Endiselenme canim bebis ordadir kanaman olmadigi sürece sorun yok
Senin kan testi sonuclarin nasil gelmisti canim unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?