- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.641
aynen bende yarin iyisem geceye kdr icmem mesela hergun dedim ama bu hormonlardanmidir acayip pimpirikli oldum ben canimBenin etrafmda kullanan yoktu ama burada kullanan cok okudum canim korkma doktor kullanabilirsin diyorsa benin tanidigimin disi iltihap yapmiati hamjlelerin kullanabjlecegi antibiyotik kullandi ve bebegi sapasağlam bazen gerektiginde kullanmamjz gerekiyor hergun icmesende bir kac gün arayla icebilirsin enerjini toplamak icin canim ızme kendini lütfen
cok zorlAdgnda kullanmaya caliscam bende o zamn canim. cok sagolKuzum alakası yok doktor banada yazdı olduğunda kullan dedi sonucda kafamıza göre almiyoruz doktor yaziyor kötü düşünme
vallahi ilk hamilelik tecrubesizlik korku endise ... sagol pozitif msjin icinCanim zararli birsey olsa doktor neden icebilirsin desin ki? Sen de mecbur olmasan icmezdin zaten. Bosa kendini yipratiyorsun bence.. sakin olmalisin bisdy olmaz rahatla biraz
Verdiler sıkıntı olmaz dediler bilemedimCanım geçmiş olsun . Hamileyken serum takmıyolar diye biliyorum Allah şifa versin
Yarın sabah bende ilk doktor kontrolüme gidicem inşallah bebişler kendini gösterirYarın keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım saatler geçmiyor
Arkadaşım 3 4 kez serum almak zorunda kaldı gebeliğin de ve sıkıntısız doğum yaptı 3 yaşında şuan kızı içini ferah tut Allah büyükVerdiler sıkıntı olmaz dediler bilemedim
Öyle dedilerse doğrudur . İçeriğini ona göre ayarlamışlardır allahın izniyle bi sıkıntı olmaz canım merak etmeVerdiler sıkıntı olmaz dediler bilemedim
Çok mu kötü bulantin kaç haftalık oldun canım benimcok zorlAdgnda kullanmaya caliscam bende o zamn canim. cok sagol
İkizmi canimYarın sabah bende ilk doktor kontrolüme gidicem inşallah bebişler kendini gösterir
evet 6+6 yarin nasipse canim. bir gun iyisem digee gun mutlaka bulaniyor. tam.gecti diyorum sonraki gun berbat oluyrum. icim eziliyor mutsuz mutsuz dolaniyorum cok kotuÇok mu kötü bulantin kaç haftalık oldun canım benim
Kıyamam ya benimde a başlar 5+5 oldum bende baslarmievet 6+6 yarin nasipse canim. bir gun iyisem digee gun mutlaka bulaniyor. tam.gecti diyorum sonraki gun berbat oluyrum. icim eziliyor mutsuz mutsuz dolaniyorum cok kotu
dilerrim baslamasin cidden saglikli yiyebildgn her yemege sukret canim. ben zoraki yiyorum. kahvalti en sevdigim ogundur sabahlari iskence. peynir yiyesim.gelmiyo. yumurta hastasi ben yumurta zorla yiyorum bitsin diye. kendimi cok zorladim 10 gundur. ama bugun artik 1 tane ilaci aldim yatmadan...Yarina Allah Kerim...Rabbime emanet olsun bebislerimizKıyamam ya benimde a başlar 5+5 oldum bende baslarmi
Oyyyy kuzum benim inşallah geçecek yakın zamanda inşallahdilerrim baslamasin cidden saglikli yiyebildgn her yemege sukret canim. ben zoraki yiyorum. kahvalti en sevdigim ogundur sabahlari iskence. peynir yiyesim.gelmiyo. yumurta hastasi ben yumurta zorla yiyorum bitsin diye. kendimi cok zorladim 10 gundur. ama bugun artik 1 tane ilaci aldim yatmadan...Yarina Allah Kerim...Rabbime emanet olsun bebislerimiz
Kuzum benim çevremde çok var içen sen içini ferah tutdilerrim baslamasin cidden saglikli yiyebildgn her yemege sukret canim. ben zoraki yiyorum. kahvalti en sevdigim ogundur sabahlari iskence. peynir yiyesim.gelmiyo. yumurta hastasi ben yumurta zorla yiyorum bitsin diye. kendimi cok zorladim 10 gundur. ama bugun artik 1 tane ilaci aldim yatmadan...Yarina Allah Kerim...Rabbime emanet olsun bebislerimiz
çok sagol caniimm...Kuzum benim çevremde çok var içen sen içini ferah tutsen iyi olacaksın ki bebiş de iyi olsun
Cok iyi anliyorum canimvallahi ilk hamilelik tecrubesizlik korku endise ... sagol pozitif msjin icin
Benim arkadasim çok kullandi bana da verdi doktor bende kullaniyorum yani bu bebege zarar vercek bisey degil sen beslenemezsen bebek zarar gorur bence ic kendine daha fazla üzme Allahin izniyle bisey olmaz ben iki gundur kullaniyorum kalmadi bulantimKizlar cok kotuyum agliyorum sinirden. Benim bu bulanti iyice artti rengim soluklasti dudaklarim beyaz. esim bile artik su bulanti ilacini kullan bir kere dedi. yemek az yiyebiliyorum saglikli bisi tuketemiyorum. su icmemi bile azalttim bulanti var diye. Kendi doktorum prilam dr verdi direndm icmedim. yetmedi kadin dogum dr kuzenime sordum prilami guvenle kullabilirsin. gece 2 tane icilcek diyor ama senin kusman yoksa 1 tane alabilirsn dedi. ben gene bilmisligime vurdum direncem dedim. ama aksam rengim benzim atti artik bulaniyo esimede belli etmiyom. artik kizdi kullan diye. bir tane ictim simdi agliyorum sinirden. ya cidden bunu kullanipta saglikli sekilde bebegi doguran var mi cevrenizde. varmi sahit oldugunuz. yoksa ben bu kuruntuyla kendime geceyide zehir etcem...naz degil cidden su bulanti illetini yasayan anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?