- 18 Eylül 2022
- 139
- 202
- 18
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.141
Çok güzel üzüldüm kuzum inşallah iyiye gider iyi düşünmeye çalış dualarıma katıyorum civciniDoktordan geldim cumartesi 2500 pazartesi 3500 çıkan hcg değerim bugün 8500 çıkmış. Doktor olumsuz ilerledigini kanaman artarsa alacagimizi söyledi ultrasan muayenesinde beklenen haftadan 2 hafta geriden geliyor. Durumlar sıkıntılı anlayacaginiz
Viks sür gece rahat uyursun çok geçmiş olsunBu arada şu an salya sümük hastayım WC kağıdım yanımda burun silip duruyorum tamamen kapalı burnum
Merhaaba, bende yeni öğrendim ama hafta son regl başlangıç tarihine göre belirleniyormuş. Benim 11 kasım son reglim 4 hafta 3 gün yani 5 hafta olarak geçiyor bu durumda sizinde yaklaşık 6 haftalık olması normalMerhaba tüm anne ve anne adaylarına
8 aralıkta ilk kez ultrasona gittik kese 10 mm
Doktor 3 hafta sonra gel dedi sizce bir sorun olabilirmi kalp atışı daha erken diyorlar ama kese içinde bişeyde göremedim kan tahlinde 5-6 hafta denildi ama benim tahminimle daha 4 hafta en son 4 kasımda adet gördüm
Al benden de o kadar günlerdir toparlayamadim öksuruk eklem agrisi ya gozlerimin ici bile agriyor gece son çare acile gittik hemen covid testi yaptilar dua edin de negatif ciksin bebege bisey olcak diye aklim cikiyorGünaydın kızlar. Çok ağır bir grip geçiriyorum. Boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı her şey var. Bebebeğe zarar verecek diye çok korkuyorum toparlanmadıö bir türlü
Benim de çok bulantim olmaya basladi yanimda açma gevrekle duruyorum bulandikca bi parca atiyorum topluyorum ama ne istah kaldi ne bisey biyandan da hastalik cok kotuyum nasil olcak boyle bilmiyorumKızlar günaydın okuduğum kadarıyla bir çok kişide grip nezle gibi rahatsızlıklar var geçmiş olsun hepinize sn kısa zamanda şifa versin Rabbim.. Çok şükür bende grip yok ama bu mide bulantısı beni mahvediyorsürekli kusuyorum ne yesem midem bulanıyor yemesem daha fazla bulanıyor... ekşime yanmaya çözüm buldum ama bu bulantı beni bitirdi
Kraker falan yiyorum ama ben açma simit bende mide yanması yapar hiç eve bile almıyorumBenim de çok bulantim olmaya basladi yanimda açma gevrekle duruyorum bulandikca bi parca atiyorum topluyorum ama ne istah kaldi ne bisey biyandan da hastalik cok kotuyum nasil olcak boyle bilmiyorum
Keseyi tam olarak görmediniz demiGünaydın herkese güzel annelergripler havada uçuşuyor bende dahil Hepimize sağlık diliyorum .Midesi bulanan hamişlerin de bir an önce azalsın inşallah Doktora gideceğim bugün çok heyecanlıyım rüyamda tüm kesesini gördüm yani daha gitmeden
Ay inşallahKeseyi tam olarak görmediniz demiinşallah kalp atışı da duyarsınız bugün
Ay inşallahdaha hiç görememiştim ben 6haftayı bekledim özellikle .İnşallah görünür
Görünür içiniz rahat olsun bebiss büyüdü artıkAy inşallahdaha hiç görememiştim ben 6haftayı bekledim özellikle .İnşallah görünür
Bana acma daha iyi geldi simdilik ama insallah herkesin en kisa zamanda gecer cok zorKraker falan yiyorum ama ben açma simit bende mide yanması yapar hiç eve bile almıyorum
Ay inşallahGörünür içiniz rahat olsun bebiss büyüdü artık
Haber verin mutlaka heycanla bekliyoruz güzel haberleriniziAy inşallahdaha hiç görememiştim ben 6haftayı bekledim özellikle .İnşallah görünür
Hayirli haberlerle gel canimGünaydın herkese güzel annelergripler havada uçuşuyor bende dahil Hepimize sağlık diliyorum .Midesi bulanan hamişlerin de bir an önce azalsın inşallah Doktora gideceğim bugün çok heyecanlıyım rüyamda tüm kesesini gördüm yani daha gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?