- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.101
Yoo öğrendiğimde gittim 1100 kusur ultrasonda bakti cuma 5 bin kusurdu pazartesi gel dedi sabah gidecemAlttanmı muayene oldunuz. Kan geldiyse doktorunuzla iletişime geçin derim ihmal etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo öğrendiğimde gittim 1100 kusur ultrasonda bakti cuma 5 bin kusurdu pazartesi gel dedi sabah gidecemAlttanmı muayene oldunuz. Kan geldiyse doktorunuzla iletişime geçin derim ihmal etmeyin
Öğrendiğinizde regli kaç gün geçmişti acabaYoo öğrendiğimde gittim 1100 kusur ultrasonda bakti cuma 5 bin kusurdu pazartesi gel dedi sabah gidecem
Ben suan 4+6yim ve 2 haftadır kasiklarim agriyor. 2 gündür belimde eklendi. Normal diyor doktorlarKasıklarıma sık sık ağrı giriyor kızlar sizde de öyle oldu mu
3+6 yız şuan
3 gun geçmişti o zaman 197 sali 1100 kusur cuma asm verdim 5bin kusurduÖğrendiğinizde regli kaç gün geçmişti acaba
Çok teşekkür ederim inşallah tutunur .Zaten doğacak olana ne yaparsan yap geliyor inşallah.Allah’a emanet gerçektenBağlatmak için 3ü beklemesi iyi nasip olursa ikiz bekliyoruz ve daha 10 aylık evliyiz sağlıklı doğarlarsa eşime diyorum hemen bağlatıcam
Çok geçmiş olsun canımm rabbim şifa versin. Yalnız iç hastalıkları doktoru bana da demişti gebelerin kullandığı B grubu antibiotik varmış onlardan kullanabilirsin diye. Fakat ilaç alerjin varsa dikkat et mesela benim penisiline alerjim var ve o gebelerin kullanabildiği antibiotiklerin hepsinde penisilin varmış iyice araştırmakta fayda var umarım ihtiyaç olmadan geçer
Kuzum ben gebe kaldığım ilk 3 hafta baya ağır faranjit geçirdim ciğerlerim sökülüyodu öksürmekten nasipteyse tutunuyor inşallah öylede devam eder tabi
Bize kalp atışını duyana kadar yasak dedi
kokusuzsa sikinti yok bende de geliyodu halen geliyor sari veya beyaz akintiBugün benden sarı akıntı geliyor böyle bir sorun yaşayan ya da bunun ne olduğunu bilen var mı ?
Sarı ve beyaz normal diye biliyorum ama doktorunuza danışın istersenizBugün benden sarı akıntı geliyor böyle bir sorun yaşayan ya da bunun ne olduğunu bilen var mı ?
canim daha oncesinde yerlesme kanamasi yasamismiydin sen. dun doktor bana dedi akintilarn olabilir diye hani kirmizi kan olmadigi surece korkulcak bisi yok artarak mi geliyo yoksa idrardan sonra pecete silince geciyomuKızlar çok az kahverengi akıntım var.ne yapmalıyım bilemedim.beyaz çamaşırda belli oluyor baya lekelenme gibi .Ne yapayım
İdrardan sonra gelmedi.peçete temizdi.sadece tuvalete girdiğimde çamaşırımda gördüm.Yerleşme miydi bilmiyorum ama ilişkiden 3 gün sonra pembe sulu bi kanama olmuştucanim daha oncesinde yerlesme kanamasi yasamismiydin sen. dun doktor bana dedi akintilarn olabilir diye hani kirmizi kan olmadigi surece korkulcak bisi yok artarak mi geliyo yoksa idrardan sonra pecete silince geciyomu
Maşallah güzel artmış3 gun geçmişti o zaman 197 sali 1100 kusur cuma asm verdim 5bin kusurdu
Bende 3+6 gorunuyorum uygulamada bnmde su an kasik agrim cogaldi adet tarihine yakin oldugu için olabilir diye dusunuyorumKasıklarıma sık sık ağrı giriyor kızlar sizde de öyle oldu mu
3+6 yız şuan
Evet 3000 binlerde bekliyordum 2 gündür ara ara kan gelince endiselendim şimdi bir şey yok şükürMaşallah güzel artmış
Benden de sarimsi akinti geliyor. Hep islak hissindeyim. Ama sanirim kokusuz olursa normalmis.Bugün benden sarı akıntı geliyor böyle bir sorun yaşayan ya da bunun ne olduğunu bilen var mı ?
Merhaba pihtilasma oldugunu nasil anliyoruz tam olarak bilgi verir misiniz doktor bana hicbir sey vermedi genel bi kan testi yaptirdi bu hafta ama hangi deger pihtilasmayla ilgili?Test yapilmadan kullanma istersen yada doktorunla en erken surede gorus cunku pihtilasmanin yogunluguna gore falan doz verebilir sana bende ecoprin+ oksapar kullaniyorum doktor test yapti ona gore verdi benim mesela çok yogun bi pihtilasmam yok hafif duzeydeymis bi arkadas yazmisti burda yogun pihtilasma var diye belki doz farkliliklari olabilir belki de herkese ayni seviye veriliyordur onu en iyi doktor bilir canim
Sizi korkutmak istemem ama kahverengi akıntı kırmızıya dönebilir dikkat etmezseniz sürekli istirahat edinKızlar çok az kahverengi akıntım var.ne yapmalıyım bilemedim.beyaz çamaşırda belli oluyor baya lekelenme gibi .Ne yapayım
canim kahverengi lekelenmeler normal ama artarak devamm ederse yada kirmizi olursa doktoruna danismakta fayda var. mesela bende 6+3um. bugun cook hafif kahverengi lekem oldu gecti. doktor normal demisti. fitil.vs kullanmiyorum suanlik vermedide zaten. ama zaman ne gosterir bilemiyorum. nasil oldun bu arada hastaydinİdrardan sonra gelmedi.peçete temizdi.sadece tuvalete girdiğimde çamaşırımda gördüm.Yerleşme miydi bilmiyorum ama ilişkiden 3 gün sonra pembe sulu bi kanama olmuştu