- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.801
Bitki çayları zaten yasak dedi bana diyetisyenim de , doktorum da .sadece ıhlamur o da günde 1 olmak şartıyla.Naneyi de eczacı Bi tanıdığım söyledi 3 ay riskli olduğu için nane ve maydonozu tüketme dedi.düşük riskini artırıyormuş.Bitki çayı olan nane limonu mu yoksa sadece naneyi mi kullanmayın dediler
Teşekkür ederim bilgilendirme için bende dikkat edeyim ama onlarsız da basıl dayanıvam bilmiyorum ağır bir grip geçiriyor gibiyimBitki çayları zaten yasak dedi bana diyetisyenim de , doktorum da .sadece ıhlamur o da günde 1 olmak şartıyla.Naneyi de eczacı Bi tanıdığım söyledi 3 ay riskli olduğu için nane ve maydonozu tüketme dedi.düşük riskini artırıyormuş.
Ben iki gecedir 38 derece ateşle yatıyorum.İnanın adım atacak halim yok ,burnum yara oldu silmekten.Parol içtim gece son çare olarak.devam ederse doktora gideceğimTeşekkür ederim bilgilendirme için bende dikkat edeyim ama onlarsız da basıl dayanıvam bilmiyorum ağır bir grip geçiriyor gibiyim
Günlerimiz hemen hemen yakın, pazartesi bilgi aldığımda sana da bilgi verebilirim en azından tarihlerle ilgili. Bu arada bursadasın sanırım sendeevet bende ondan betayı pazartesi bir göreyim diyorum ondan sonra dr bulup ona gıdeceğim
çok sevinirim , evet Bursa dayımGünlerimiz hemen hemen yakın, pazartesi bilgi aldığımda sana da bilgi verebilirim en azından tarihlerle ilgili. Bu arada bursadasın sanırım sende
Bende işte öyleyim pzartesine kadar sabredicem ama sonrası basıl olucak bilmiyorum. Hapşırmaktan nefes alamamaktan bunaldım iyice ama ateşim bir çıkıyor bir iniyor daimi değilBen iki gecedir 38 derece ateşle yatıyorum.İnanın adım atacak halim yok ,burnum yara oldu silmekten.Parol içtim gece son çare olarak.devam ederse doktora gideceğim
Tamamdır ben mutlaka bilgi vericem sana pazartesi günüçok sevinirim , evet Bursa dayım
Senin bebek gözüktü mü canım
Çok geçmiş olsun.Çok zor ,ben zaten ilaç kullanma taraftarı değildim normalde de ama en azından nane limon falan yapıyordum şimdi onları da kesince kötü oldu.Bi an önce iyileşiriz inşallahBende işte öyleyim pzartesine kadar sabredicem ama sonrası basıl olucak bilmiyorum. Hapşırmaktan nefes alamamaktan bunaldım iyice ama ateşim bir çıkıyor bir iniyor daimi değil
Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinizeYaaa gerçekten mi ben iki gündür öğrendim katıldım anormal mi diyorum ama karnım sıs gaz var asırı , kefir alayım baska onerın var mı
Bana kefir iyi geldi başka bişey denemedim ama turp türevi baklagiller ekmekten uzak durdum gectii bayağıYaaa gerçekten mi ben iki gündür öğrendim katıldım anormal mi diyorum ama karnım sıs gaz var asırı , kefir alayım baska onerın var mı
Valla içimi rahatlattin canım ya doktor tuhaf tuhaf baktı bişey var gibi gözükmüyor deyip durdu geldiğimden beri araştırma yapyorumHayır canim daha gözükmez ki 7 hafta dolmadan. 23 üne randevu aldık
tamamdır bekliyorum :) aa ne güzel belki tanışmak nasip olurTamamdır ben mutlaka bilgi vericem sana pazartesi günübende bursadayım
6 haftalık olduk mide bulantısı ekşimesi ve yanması dışında çok şükür iyi gidiyorAmin canım nasıl gidiyor hamilelik senin kuzum kaç haftalik
deneyeyim bende teşekkür ederim tavsiyelerin içinBana kefir iyi geldi başka bişey denemedim ama turp türevi baklagiller ekmekten uzak durdum gectii bayağı
deneyeyim bende teşekkür ederim tavsiyelerin için
amin teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun , aynı dönemdeki hamile arkadaşlar edinmek konuşmak iyi oluyor insanı rahatlatıyorHayırlı olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinizeBende sizin gibiydim bugün daha iyi gibiyim.. Sanırım zamanla geçecek..
Bende de kasik ve karin agrisi hep oldu canım. Hatta o kadar erken basladi ki kasik agrim, döllenmenin oldugu iliskiden sonraki 3.gün basladi, 4+6 haftalik su an. Hala ara ara agriyor. Bu kadar erken agrimasi normal mi bilmiyorum ama bi olumsuzlugunu yasamadim simdilik agri çekmek dışında. Herkes icin bu surec farkli seyrediyor galiba.Kızlar benim takvime göre 3+4 fakat karnım çok ağrıyor ve şişik biraz sizde de oluyor mu ağrı
Allah şifa versin canımBen iki gecedir 38 derece ateşle yatıyorum.İnanın adım atacak halim yok ,burnum yara oldu silmekten.Parol içtim gece son çare olarak.devam ederse doktora gideceğim