- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.741
Ay çok merak ettim ben seni yaaaaa şükürler olsun canım benim onunla geçmiş olsunKızlar geldim şükür sorun yok dediler mahvefettiler beni ya resmen Altan baktilar hep. Sürekli
Kuzum 2 kese var ama birşey demiyorlar tam olarakAy çok merak ettim ben seni yaaaaa şükürler olsun canım benim onunla geçmiş olsun
Sen iyi ol da inşallah ikizse de tekse de sağlıklısını nasip etsin RabbimKuzum 2 kese var ama birşey demiyorlar tam olarak
Amin canım inşallahSen iyi ol da inşallah ikizse de tekse de sağlıklısını nasip etsin Rabbim
Ne sorumsuz insanlar ya laboratuvarın adını bulup arasam mıSonucun cıkmış aslında başındaki çalışan onay verecek ne zaman keyifleri yeterse normalde sabah verdim saat 3 de onay bekliyor cıktı gece onayladılar
Kuzum leken için ne dediler. Lekelerin nasıldı buarada? Benimde dün geldi yine ya ip gibi uzayan böle sümüksü kahverengi.Kuzum 2 kese var ama birşey demiyorlar tam olarak
Ay hayırlı olsuuun.Kuzum 2 kese dedilerama hiç bir doktor birşey anlamıyor
Yerleşme kanaması olabilir canım artarsa doktoruna danış amaPeçeteye hafif kan geldi sorun yoktur dimi
İnşallah değerim yüksek çıktı görünce moralim bozulduYerleşme kanaması olabilir canım artarsa doktoruna danış ama
Teşekkür ederim kuzum pazartesi günü cagirdilarAy hayırlı olsuuun.Daha erken demekki tekrar gidersin haftaya olmadı.
ozaman bende bi kaıp içeyim yoksa delirticek bu ağrı beniParol en zararsızı diye okudum her yerde.zaten hamilelerin de kullanabildiği tek ağrı kesiniymiş
Ne kadar farklı bir olay ama ikinci kez başına geliyor demi diğer gebelikte iki kese demiştin sanki. . Sağlıkcakla kucağına alırsın inşallahKuzum emin değiller bosda olabilir dedi karışık seyker diyorlar herkes ayrı birşey diyor
Çok üzüldüm ya.Dualarım seninle gerçekten inşallah sağlıklı ilerler ,kanaman da durur bir an önce.insan ne diyeceğini bilemiyorDoktordan geldim cumartesi 2500 pazartesi 3500 çıkan hcg değerim bugün 8500 çıkmış. Doktor olumsuz ilerledigini kanaman artarsa alacagimizi söyledi ultrasan muayenesinde beklenen haftadan 2 hafta geriden geliyor. Durumlar sıkıntılı anlayacaginiz
Evet birtanem ilk gebeligimdede 2 kese vardı ama bosdu 13 haftakik oldu oluşmadı kendiliginden kaybolur demişti ama kaybolmadıNe kadar farklı bir olay ama ikinci kez başına geliyor demi diğer gebelikte iki kese demiştin sanki. . Sağlıkcakla kucağına alırsın inşallah
Senin bebek gözüktü mü canımBakın bu da kesemiz teyzeleri9 mm olmuş
Ben de çok üzgünüm Allah hayırlısını nasip etsin ne diyelim Allah razı olsun canımÇok üzüldüm ya.Dualarım seninle gerçekten inşallah sağlıklı ilerler ,kanaman da durur bir an önce.insan ne diyeceğini bilemiyor
Üzüldüm canım ama canını sıkma Allah’ın dediği olurDoktordan geldim cumartesi 2500 pazartesi 3500 çıkan hcg değerim bugün 8500 çıkmış. Doktor olumsuz ilerledigini kanaman artarsa alacagimizi söyledi ultrasan muayenesinde beklenen haftadan 2 hafta geriden geliyor. Durumlar sıkıntılı anlayacaginiz