- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.721
Kuzum 2 kese dedilerŞükür ki sorun yok acılar geçer
Hayırlı olsunArkadaşlar merhaba, geçen yıla kadar bebek istiyordum hatta bunu takıntı yapıp tüp bebek bile denedim, fazla bı yumurta çıkmadı tek embriyo döllendi, transfer negatif sonuclandı,
Yaş da 39 oldu, artık bebek defterini kapadık diyorduk reglim gecikti, 3,4 gün takmadım, sonra geçen yıldan kalan son kul. tarihleri de geçmiş gebelik testleri vardı evde birini deneyim dedim, baktım pozitif. Aile hekimine gittim bı beta HCG bakalım dedim, sonuç 732 çıktı. Henüz uzmana gitmedim, giden arkadaşlara doktor vitamin, takviye vs neler verdi, neler dedi paylaşabilir misiniz?
Maşallah ikiz yani kaç haftalık oldunuz çok minikler belki ondan bişey demiyor doktorlarKuzum 2 kese dedilerama hiç bir doktor birşey anlamıyor
Kuzum 5+1 oldumMaşallah ikiz yani kaç haftalık oldunuz çok minikler belki ondan bişey demiyor doktorlar
Evet ya minnaciklar daha biraz büyüsünler görünürrler annesiKuzum 5+1 oldum
Sonucun cıkmış aslında başındaki çalışan onay verecek ne zaman keyifleri yeterse normalde sabah verdim saat 3 de onay bekliyor cıktı gece onayladılarK
Kuzum çok sağol bu sistemi bilmiyodum çok iyi oldu ama şimdi baktım onay bekliyor yazıyor bizim laboratuvar pek çalışmıyor sanırım
İnsallah canımEvet ya minnaciklar daha biraz büyüsünler görünürrler annesi
Evet ya minnaciklar daha biraz büyüsünler görünürrler annesiKuzum 5+1 oldum
Kuzum seninki net ne zaman göründüEvet ya minnaciklar daha biraz büyüsünler görünürrler annesi
4+3 de gördüm karındanKuzum seninki net ne zaman göründü
Kalp atışıni bekliyorum inşallah haftaya cuma gitcem duymak için4+3 de gördüm karından
Maşallah erken göstermişler kendilerini minikler4+3 de gördüm karından
Maşallah haber ver canımKalp atışıni bekliyorum inşallah haftaya cuma gitcem duymak için
Tek bebek diye olur heralde benim ve eşimin ailesinde hiç ikiz yokMaşallah erken göstermişler kendilerini minikler
Yaa hayirli olsunnArkadaşlar merhaba, geçen yıla kadar bebek istiyordum hatta bunu takıntı yapıp tüp bebek bile denedim, fazla bı yumurta çıkmadı tek embriyo döllendi, transfer negatif sonuclandı,
Yaş da 39 oldu, artık bebek defterini kapadık diyorduk reglim gecikti, 3,4 gün takmadım, sonra geçen yıldan kalan son kul. tarihleri de geçmiş gebelik testleri vardı evde birini deneyim dedim, baktım pozitif. Aile hekimine gittim bı beta HCG bakalım dedim, sonuç 732 çıktı. Henüz uzmana gitmedim, giden arkadaşlara doktor vitamin, takviye vs neler verdi, neler dedi paylaşabilir misiniz?
Kuzum benim diğer gebeligimde aynıydı kese 2 taneydi biri boştuTek bebek diye olur heralde benim ve eşimin ailesinde hiç ikiz yok
Hayırlısi olsun belli olmaz tabiKuzum benim diğer gebeligimde aynıydı kese 2 taneydi biri boştu
Maşallah haber ver canım
Kuzum emin değiller bosda olabilir dedi karışık seyker diyorlar herkes ayrı birşey diyorAyyy inşallah yazarimmm sende duyarsın inşaallah doktor kalp atışı için tarih verdi mi sana
Allah'ım hakkimda hamgisi hayirliysa onu nasip etsin insallahHayırlısi olsun belli olmaz tabi