- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.081
Canım inan ben de hiçbir fikrim olmadığında yorum yapmıyorum. Hiç bulantı yaşamadım bugüne kdr. diğer gebeliklerimde de yne aynı şekilde.kizlar elimden geldigince kendiminde yasadigi bi sorunsa lekelenme yada baska bisi cevap veriyorum bende yasadim korkma diyorum yardimci oluyorum. dun butun gun bulanti yasadigimi gecede iyice artigini napacagmi felan yazdm biride kaale almamissabahta kotuydum anca hafifledi biraz bunu yasayan var mi sordum cevap yok valla askolsun
Ben 5. Haftadayim benimde bulantım var ama yapacak pekte bişey yokkizlar elimden geldigince kendiminde yasadigi bi sorunsa lekelenme yada baska bisi cevap veriyorum bende yasadim korkma diyorum yardimci oluyorum. dun butun gun bulanti yasadigimi gecede iyice artigini napacagmi felan yazdm biride kaale almamissabahta kotuydum anca hafifledi biraz bunu yasayan var mi sordum cevap yok valla askolsun
sagol canim benim 6 haftalik oldu iste. baslamasi normal mi erken mi doktora sorarak ogrenecegim. Ben cok uzun sure ac kalincada bulanti yasiyorum. yemek yedikden sonrada yasiyorum yani garip olan o. insan napacagini bilemiyo hani ilacinida kafana gore alamiyosun. internette bi kadin dogumcunun sitesinde garip bi yazi okudum az once. araba tutan biriyseniz hamilelihnzde bulanti olmasi daha olasidir gibisinden cok sasirdim cunku beni hep araba tutardi:)Ben yasamiyorum daha mide bulantisi sadece 4 gun once aksamlari ufak tefek yiyince rahatsiz ettigini farkettim aksamlari artik agzima birsey atmiyorum midem rahat canim ama dedigin gibi bulantim daha baslamadi haftalarimzi daha erken biraz daha gecince yavas yavas cogumuzda baslar herhalde cozum icin bildigim brisey yok ama cok artarsa doktorlar bulanti ilaci veriyorlarmis
Ovulasyon takibi mi yapmistin?5+4 olduk şu an .normalde 6+4 ama geç döllenme olduğu için 5+4den hesaplıyorum .Çünkü tuttuğu günü çok net biliyorum bendöngümün 21.gününde tuttu tam bir hafta geç benim
cok sanslisiniz masallahCanım inan ben de hiçbir fikrim olmadığında yorum yapmıyorum. Hiç bulantı yaşamadım bugüne kdr. diğer gebeliklerimde de yne aynı şekilde.
Hayır ,eşim şehir dışındaydı o ay sadece bir gece birlikteydikOvulasyon takibi mi yapmistin?
gecer insallah canim. sadece sabah mi gunun her zamaninda araliklarla devam ediyor mu seninkisiBen 5. Haftadayim benimde bulantım var ama yapacak pekte bişey yoktuzlu kraker yiyorum sadecec
cok sanslisiniz masallah
hahaha bunu okurken bi guldum bizde cocuk yapmaya karar verdigimiz ilk ayimizda yumurtlama haftasi sadece 1 kere beraber olabildk o hafta oldu benimde hatta ilk aydan olmaz cocuk isleri bu kdr kolay degil diordukHayır ,eşim şehir dışındaydı o ay sadece bir gece birlikteydik
Benim de aynen öyle olduhahaha bunu okurken bi guldum bizde cocuk yapmaya karar verdigimiz ilk ayimizda yumurtlama haftasi sadece 1 kere beraber olabildk o hafta oldu benimde hatta ilk aydan olmaz cocuk isleri bu kdr kolay degil diordukAllaha şükür aratmadi
Bebiş henüz çok çok küçük bişey olabilir kendimi çok kaptırmayayim diye dahil olmamıştım ama vereyim ben de :)fiyonas canım sen de bilgilerini verirsen listemize ekleyelim seni de?
Son adet tarihi
Beklenen doğum tarıhı
Sabah çok ama gün içinde de var azgecer insallah canim. sadece sabah mi gunun her zamaninda araliklarla devam ediyor mu seninkisi
Saglik ocaginda sadece sali ve carsamba gunleri kan aldirma gunu. 2 gune kan verme durumunu yapabilmem icin (dunku 729 geldi) yarin baska yerden aldirmam gerekecek bu sefer labovatuar farkli oldugu icin degerler farkli hizla artis gosterirse kafam daha karisir diye dedi. Ayni yerde kan verebilmis olmak icin diyor yani. Ama yok ben dayanamicam sanirim yarin sabah gider baska hastanede test yaptiririm diye dusunuyorum.Ebeler de çok bilgili tabi ki.endişelenmeyin normal dediyse normaldir.sadece ben ilk başlarda iki günde bir kan verip artışı takip etmiştim o konuda neden kan verme demiş onu anlamadım.Kan verdiğim yerdeki hemşire bile iki gün sonra yine bekliyoruz demişti
Ben her gün veriliyor diye biliyordum anladım .bende dayanamazdım sanırım.Hayırlısı olsun hakkınızdaSaglik ocaginda sadece sali ve carsamba gunleri kan aldirma gunu. 2 gune kan verme durumunu yapabilmem icin (dunku 729 geldi) yarin baska yerden aldirmam gerekecek bu sefer labovatuar farkli oldugu icin degerler farkli hizla artis gosterirse kafam daha karisir diye dedi. Ayni yerde kan verebilmis olmak icin diyor yani. Ama yok ben dayanamicam sanirim yarin sabah gider baska hastanede test yaptiririm diye dusunuyorum.
canım benim profilde bilgiler gözükmüyor :)@mmelissaa sen yarışmamıza nereden katılıyorsunn canım eksik kalmış bilgilerin :)
Bulunduğumuz yere göre değişiyor galiba kayıtlı olduğum sağlık ocağında perşembe günü hariç haftaiçi hergün verebiliyormuşuzBen her gün veriliyor diye biliyordum anladım .bende dayanamazdım sanırım.Hayırlısı olsun hakkınızda
Ayni beni tarif etmissin son iki gundur iyice kotu oldum uyku halsizlik yemek yedikten sonra minicik bulanti falanValla kuzucum bende aynı senin gibiyim şuan midem bulanıyor hafif halsizlik var üstümde hep yatasim geliyor uyumak istiyorum hep