- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 31
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.061
bende gene sabah cok kotuydum kahvaltida ilk kez aldgmz bi peyniri denedim tuzlu bi peynirdi onun ustune yatisti sankii iyi oldumCanım aslında bence ilk haftalar ya herkeste bi korku endişe ve alışmaya çalışma durumu var.kimse umursamaz olur mu hiç. Bende çoi bulantı durumu yok ama mide yanması var mesela o sebeple yardımcı da olamadım. Tuzlu cubuk kraker falan dicem ama denemişsindir diye düşünüyorum bilemedim. Ama kendini sana cevap verilmedi olarak düşünme dedigim gibi bazen başka konularda konuşulurken konu evrilip farklı noktalara geliyor. Ben sizi görmeden çok sevdim. Umarim mideniz duzelir. Hee alakali mi bilemedim ama ben ogluma hamileyken midem bulanirdi. Ve bana rulokat iyi gelmisti saka yapmiyorumama rulokatta onerilir mi simdi bilemedim
Bence aslında erken geç yok ya. Mesela mide yanması yaşıyorum bende. Bebek ne kadar büyücekte midemi sıkıştıracakta yanacak aslında ama bütün gece dört döndüm. En son oturdum yatakta o şekil uyuyakalmışım. Evet oğlumda da çok yanmıştı ama 7. Ayda başlamıştı sise sise gaviscon iciyordum. Simdi daha 5. Hafta ne alaka diyorum. Sanırım hamilelikten hamilelige vucuttan vucuda degisen bir olgu icindeyiz. Hani suan biri bebegin tekmelerini hissediyorum demedikce diger belirtilere ben olabilirmis diyorum basima gelinceBen bulantı için biraz erken olduğunu düşündüm okuyunca.Olumsuz algılarsınız diye yazmak istemedim
Ayy hadi inşallah canımArsuz bu aralar pek keyifsiz
Soğuk ve rüzgarlı
Nisandan sonra her şey yoluna girer de o zaman gelirsin inşallah
Olabilir tabi ki ,ben herkesten daha çok erken diye duyduğum için böyle düşünmüş de olabilirim.Elbette herkesin belirtileri çok Farklı ilerliyor.Mide yanmasına rennie kullanılabiliyor diye biliyorum ama faydası olur mu bilemedimBence aslında erken geç yok ya. Mesela mide yanması yaşıyorum bende. Bebek ne kadar büyücekte midemi sıkıştıracakta yanacak aslında ama bütün gece dört döndüm. En son oturdum yatakta o şekil uyuyakalmışım. Evet oğlumda da çok yanmıştı ama 7. Ayda başlamıştı sise sise gaviscon iciyordum. Simdi daha 5. Hafta ne alaka diyorum. Sanırım hamilelikten hamilelige vucuttan vucuda degisen bir olgu icindeyiz. Hani suan biri bebegin tekmelerini hissediyorum demedikce diger belirtilere ben olabilirmis diyorum basima gelince
Bu haftalarda beklemedigim icin yanma evde yoktu. Doktora sali kan aldirmaya gidecegim hepsinden yazdiricamOlabilir tabi ki ,ben herkesten daha çok erken diye duyduğum için böyle düşünmüş de olabilirim.Elbette herkesin belirtileri çok Farklı ilerliyor.Mide yanmasına rennie kullanılabiliyor diye biliyorum ama faydası olur mu bilemedim
Gaviscon pembe şişe veya rennie duo şurupOlabilir tabi ki ,ben herkesten daha çok erken diye duyduğum için böyle düşünmüş de olabilirim.Elbette herkesin belirtileri çok Farklı ilerliyor.Mide yanmasına rennie kullanılabiliyor diye biliyorum ama faydası olur mu bilemedim
Insallah hepimiz saglikli atlatiriz bu sureciSabah bulantısı oluyorsa aç karnına hiç kalkmadan yatağın yanına kraker falan koyun hiç hareket etmeden bir iki tane tuzlu kraker atın o iyi gelir diyorlar bende de daha başlamadı genelde 7-8. Haftalarda yavaş yavaş hepimizde görmeye başlarız heralde
Doktorunuzla görüştünüz mü ,evet biraz düşük gibi5 +4 te 729 geldi benimbenimki dusuk diye dusunuyordum tastiklemis oldum
Geç döllenme olabilir canım seninki5 +4 te 729 geldi benimbenimki dusuk diye dusunuyordum tastiklemis oldum
Canım ben çok erken evredeyim 3+3 ama bulantım var içim bi hoş açken daha kötü, hamilelikle mi ilgili bilmiyorum amakizlar elimden geldigince kendiminde yasadigi bi sorunsa lekelenme yada baska bisi cevap veriyorum bende yasadim korkma diyorum yardimci oluyorum. dun butun gun bulanti yasadigimi gecede iyice artigini napacagmi felan yazdm biride kaale almamissabahta kotuydum anca hafifledi biraz bunu yasayan var mi sordum cevap yok valla askolsun
Yok haftaya cumaya randevu almistim. O sekilde duruyor. Saglik ocagindaki ebeyle konustum gayet haftana gore uygun aralikta dedi. 1 haftaya kadar gec dollenme olabiliyor seninde o sekildedir kanaman olmadikca gidip gene kan aldirma strese sokma kendini sali gunu gelip ayni labo olsun burda aldir dedi. Kiyaslarsin ozaman dedi. Ya bilmiyorum bi yandan da sadece 2 gune 2 ye katliyor diyorum. 1500 cikmis olsaydi iyi bir deger dicektim yani sadece 2 gun kadar bi gerilik var oda gec dollenme iste diyorum kendime. Ama yok bi yandan da diyemiyorumDoktorunuzla görüştünüz mü ,evet biraz düşük gibi
Benim de geç ama işte geçin de kademeleri var sanırım ben bilemedim kiGeç döllenme olabilir canım seninki
En geç benimki o zamanBenim de geç ama işte geçin de kademeleri var sanırım ben bilemedim kikafamı karıştırıyor
Ya bide düsük üzerine hamilelik ya tam adet tarihime emin olamiyorum ben. Bide belki gene dusuk sonrasi diye duzenli olan yumurtlamam da bi kac gun vs kaymis olabilir bu ay. Ama duygusalligima engel olamiyorum. Sanirik farkli labo falan demeden yarin gider bi yerde yaptiririm test. Bole saliya kadar katlanmis mi diye durabilir miyim bilemedim.Geç döllenme olabilir canım seninki
Farklı lab olunca kafanı iyice karıştırabilir amaYa bide düsük üzerine hamilelik ya tam adet tarihime emin olamiyorum ben. Bide belki gene dusuk sonrasi diye duzenli olan yumurtlamam da bi kac gun vs kaymis olabilir bu ay. Ama duygusalligima engel olamiyorum. Sanirik farkli labo falan demeden yarin gider bi yerde yaptiririm test. Bole saliya kadar katlanmis mi diye durabilir miyim bilemedim.
Ebeler de çok bilgili tabi ki.endişelenmeyin normal dediyse normaldir.sadece ben ilk başlarda iki günde bir kan verip artışı takip etmiştim o konuda neden kan verme demiş onu anlamadım.Kan verdiğim yerdeki hemşire bile iki gün sonra yine bekliyoruz demiştiYok haftaya cumaya randevu almistim. O sekilde duruyor. Saglik ocagindaki ebeyle konustum gayet haftana gore uygun aralikta dedi. 1 haftaya kadar gec dollenme olabiliyor seninde o sekildedir kanaman olmadikca gidip gene kan aldirma strese sokma kendini sali gunu gelip ayni labo olsun burda aldir dedi. Kiyaslarsin ozaman dedi. Ya bilmiyorum bi yandan da sadece 2 gune 2 ye katliyor diyorum. 1500 cikmis olsaydi iyi bir deger dicektim yani sadece 2 gun kadar bi gerilik var oda gec dollenme iste diyorum kendime. Ama yok bi yandan da diyemiyorum
Ben yasamiyorum daha mide bulantisi sadece 4 gun once aksamlari ufak tefek yiyince rahatsiz ettigini farkettim aksamlari artik agzima birsey atmiyorum midem rahat canim ama dedigin gibi bulantim daha baslamadi haftalarimzi daha erken biraz daha gecince yavas yavas cogumuzda baslar herhalde cozum icin bildigim brisey yok ama cok artarsa doktorlar bulanti ilaci veriyorlarmiskizlar elimden geldigince kendiminde yasadigi bi sorunsa lekelenme yada baska bisi cevap veriyorum bende yasadim korkma diyorum yardimci oluyorum. dun butun gun bulanti yasadigimi gecede iyice artigini napacagmi felan yazdm biride kaale almamissabahta kotuydum anca hafifledi biraz bunu yasayan var mi sordum cevap yok valla askolsun
5+4 olduk şu an .normalde 6+4 ama geç döllenme olduğu için 5+4den hesaplıyorum .Çünkü tuttuğu günü çok net biliyorum benEn geç benimki o zaman
Senin beta gayet iyiydi canım tam kaç haftalikti bugün?