- 22 Mayıs 2012
- 10.732
- 29.633
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.081
Öyle Bi atak mı varmışbizim ki de asla yerinde durmuyor hetşeye ağlıyor uyumuyor amannnn valla çok zormuş
Benimki de çekiyormuş çok uzun süredir, saçı döküldü diye söyledim cildiyeci çekiyordur dedi sonradan yakaladım çektiğini. Kestik artık.Merhaba kızlar nasılsınız cok yoğun tempo içindeyiz bizde 1 haftadır sürekli saçını çekiyor sürekli sizde aynı durumda olan varmı
Dönmüşsünüz, başladınız mı işeHayırlı uğurlu olsun hahaha
Bulut zaten hiç uyumadı o yüzden o yeni değildi ama bu kadar ağlaması, istediği olmayınca yerden yere atması kendisini bu boyutta yeniydi. Varmış yavrum bende google in yalancısıyım
Dönmüşsünüz, başladınız mı işenasıl gidiyor?
Teşekkürler iyiyim ben de. Annemlere yakın bir yere taşındım, ben bir 3 ay kadar süt izinli çalışıp ücretsiz izne ayrılmıştım şimdi erteyebildiğim kadar erteliyorum iş başı yapmayıEvet detoksumu sonlandırdım
Başladım, başladım 1 ay kadar oluyor. Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz. Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Ayy bizim uykularımızı ben düzene sokmuştumHayırlı uğurlu olsun hahaha
Bulut zaten hiç uyumadı o yüzden o yeni değildi ama bu kadar ağlaması, istediği olmayınca yerden yere atması kendisini bu boyutta yeniydi. Varmış yavrum bende google in yalancısıyım
hoş geldin festicimBen hala inanmıyorum o kendisi uyuyam bebeklere. Öncesinde ne ağlatmalar ne çaresizlikler yaşanıyor allah bilir. Her bebek kendine özel tabi ama anne baba yaklaşımı da bir değil. Uyku eğitimi adı altında öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor bana
Teşekkürler iyiyim ben de. Annemlere yakın bir yere taşındım, ben bir 3 ay kadar süt izinli çalışıp ücretsiz izne ayrılmıştım şimdi erteyebildiğim kadar erteliyorum iş başı yapmayıbaşlayınca annem bakacak oğluma.
Ayy bizim uykularımızı ben düzene sokmuştumhayırlısı olsun bakalım
hoş geldin festicimbana da öyle geliyordu taa ki bakıcımız uyutana kadar ilk gün beşiğine koydu ve sallamadan ninni söyledi sencer mışıl mışıl uyudu ben şok. İşin garip yanı akşam ben uyturken yine sallanarak uyumak istiyor ne babası ne ben beşiğinde uyutamıyoruz
Şuan iyisinizdir umarım gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın kötü şeylerin inşallah
iyiyz canım koşturmaca Kötü olaylarınız bitmiş gitmiş olsun inşallah
eline verip dolaşmalı şeyleri yiyor ama oturup blw tarzı yeniyor her şeyi yere atma huyu biteceğine çok arttı yemek koyduğum an yerde
saçını çekiyordu yazın kestirdim sırf o yuzden çekemiyor artık
Teşekkür ederim canlarBizimki de çatal kaşık kullanmak istiyor hatta çatala bandırıp birşeyleri ağzına götürüyor ama benimkinin yemekler hala çok boğazına alıyor o nedenle çok veremiyorum, her sofra onun kaşık çatal kavgası var evde
Geçmiş olsun bakalım, paylaşmak ister isen buradayız
Bizimki ek gıda konusunda geriye gidiyor resmen yedikleri şeyleri de ağzını açıp tükürmeye başladı, sevdikleri şeyleri de kendi yemek istiyor benim o kadar dayanma gücüm yok birde boğazına alıyor kavga gürültü yemekler
Festimm üzümlü kekim sen Bulut nasılsınız? Bizi bulutun ek gıda sürecinden ilk adımlarından mahkum bıraktın aşk olsunBen hala inanmıyorum o kendisi uyuyam bebeklere. Öncesinde ne ağlatmalar ne çaresizlikler yaşanıyor allah bilir. Her bebek kendine özel tabi ama anne baba yaklaşımı da bir değil. Uyku eğitimi adı altında öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor bana
Teşekkür ederim canlarkızkardeşimden bahsetmiştim size kanser diye hatırlıyorsunuzdur belki. 3 ay önce kaybettik onu. Toparlanmaya calısıyoruz diyelim. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Başınız sağ olsunTeşekkür ederim canlarkızkardeşimden bahsetmiştim size kanser diye hatırlıyorsunuzdur belki. 3 ay önce kaybettik onu. Toparlanmaya calısıyoruz diyelim. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Ah sizinde başınız sağolsun canımBabamı o illet hastalıktan kaybetmiş biri olarak mekanı cennet olsun, Rabbim size de sabırlar versin
Teşekkür ederimmBaşınız sağ olsun
Festimm üzümlü kekim sen Bulut nasılsınız? Bizi bulutun ek gıda sürecinden ilk adımlarından mahkum bıraktın aşk olsun
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahTeşekkür ederim canlarkızkardeşimden bahsetmiştim size kanser diye hatırlıyorsunuzdur belki. 3 ay önce kaybettik onu. Toparlanmaya calısıyoruz diyelim. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Şimdinin modası bu sanırım ablası telefonumdan oyun oynuyormuş benim benn Mutfatayim yapma diyo soz tutmuyor kafa vuruyor vermemiş ablası ona telefonu diye kos bak kendine napıyo bu nolcak. Böyle diyeYa sorma istediği olmayınca ya da Sıkılınca yapıyor istediği olmayınca yere yatıp ağlıyor nerden çıkardı anlamıyorum
Çok üzüldüm canım. Başınız sağolsun rabbim baska dert acı yaşatmasın hayatta kalanlaara sağlıkli. Günler nâsip etsinTeşekkür ederim canlarkızkardeşimden bahsetmiştim size kanser diye hatırlıyorsunuzdur belki. 3 ay önce kaybettik onu. Toparlanmaya calısıyoruz diyelim. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Ayy hoşgeldin canım nasılsın bulut paşa nasıl oldu iymisiniz çok merak ettik seni siziBen hala inanmıyorum o kendisi uyuyam bebeklere. Öncesinde ne ağlatmalar ne çaresizlikler yaşanıyor allah bilir. Her bebek kendine özel tabi ama anne baba yaklaşımı da bir değil. Uyku eğitimi adı altında öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor bana
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Amin teşekkür ederim canlarÇok üzüldüm canım. Başınız sağolsun rabbim baska dert acı yaşatmasın hayatta kalanlaara sağlıkli. Günler nâsip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?