Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En başta oluşturulacak düzen çok önemli, istikrarlı olursak sonuç güzel olur inşallahHepimize Allah kolaylık versin gerçekten çok heyecanlı ve Zorlu bir süreç olacak
Salı gunu oryantasyon surecıne gırıyor bızım okul. Kucukler ama 1.sınıflar.bol bol ela lale ellıycezHerkese merhabalar
Oğlum 1. Sınıfa başlıyor. Heyecanlı bir süreç, bir miktar stres de içerebilir Fikir alışverişi olsun diye konuyu açıyorum. Sizler ne durumdasınız? Sohbet edelim
Bugün başladık, güzel geçtiSalı gunu oryantasyon surecıne gırıyor bızım okul. Kucukler ama 1.sınıflar.bol bol ela lale ellıycez
Biz yarın gırıcez bakalım. İlk hafta guzel oluyorda ela lara gelınce sıkıntıBugün başladık, güzel geçti
ela lale sizi epey korkutmus :))Biz yarın gırıcez bakalım. İlk hafta guzel oluyorda ela lara gelınce sıkıntı
2 tane 1.sınıf bebesı gectı elimden sıra 3. Deela lale sizi epey korkutmus :))
benımde aynı vazıyet. mufredatı ezberlicez o zaman2 tane 1.sınıf bebesı gectı elimden sıra 3. De
Ilk oglumun ogretmni yenı mezun sınıf ogretmenınden daha tecrubelısın dıye dalga gecıyor hala bnmlebenımde aynı vazıyet. mufredatı ezberlicez o zaman
Bizim de ilk heyecanMerhaba :) bizim bugün tanışma oldu sadece yarın 2 saat kalacaklarmis. İhtiyaç listesi verdiler onları etiketledim azonce ilk çocuğum ilk heyecan bakalım neler bekliyor bizi :)
hayırlı olsun. bizde carsamba baslıcaz ama gitmek istemiyor bakalım bizi neler beklıyorMerhaba :) bizim bugün tanışma oldu sadece yarın 2 saat kalacaklarmis. İhtiyaç listesi verdiler onları etiketledim azonce ilk çocuğum ilk heyecan bakalım neler bekliyor bizi :)
İyi düşünelim iyi olsun ya hangi yıl doğumlu çocuğunuz?Biz yarın gırıcez bakalım. İlk hafta guzel oluyorda ela lara gelınce sıkıntı
Çabucak alışır inşallahhayırlı olsun. bizde carsamba baslıcaz ama gitmek istemiyor bakalım bizi neler beklıyor
inşallah tesekkur ederimÇabucak alışır inşallah
Tecrübeliymişsiniz ne güzel
Insallh ya. 2017 aralık ayı sızınkıİyi düşünelim iyi olsun ya hangi yıl doğumlu çocuğunuz?
2016 Ekim benim oğlum. Geçen sene göndermek istemedimInsallh ya. 2017 aralık ayı sızınkı
1 yıl buyuk. Burada genelde suan hep 2017 liler gııdcek. Buyuk uok. Kucuk bır ılcedeyız. Ben o yuzden erteletmek istemedım. Bıde uzun boylu yasıtlarından2016 Ekim benim oğlum. Geçen sene göndermek istemedim