- 30 Kasım 2019
- 731
- 834
- 25
Maşallah kuzulara, bilmiyorum doktorun nasıl açıklama yaptı ama benimkilerin de biri gününe göre 3, diğeri 5 gün geride, benim doktorum bunu kötü değil aksine iyi bir şey olarak görüyor. Ağırlık az oldukça taşıman rahat olur diye çünkü onlara göre sağlıklı gelişim kıstası kilo değil anne karnında geçirdiği hafta, gün hatta saat. Kiloyu her şekilde yakalıyorlar fakat o bir günü bile telafi etmek daha uğraşlı diyor. Eğer sağlıksız dedikleri yüzdeyi geçmiyorsa kilo düşüklüğü için hiç kendini üzme, dertlenme sağlıkla kavuşalım inşallah vakitlerinde
İçim rahatladı yazdıklarınızdan dolayı teşekkür ederim, zayıf olunca bakmak gerçekten zor oluyor ondan endişeliyim ama eminim üstesinden geliriz hepimizBenim doktorum da aynı şekilde kiloya hiç bakmayın haftası önemli içerde geçirdiği zaman yani dedi
Benim kız da yaa günüyle birebir uyumlu ya da 2-3 gün geride hep. Ama oğlan bir hafta 10 gün önde gidiyor. Üstelik başaşağı ve kafası çok çok aşağıda bana çok baskı yapıyor. Kilosu normale göre fazla diye de şuan doğumu başlatma tetikleme açısından risk. Yerlerinde dursunlar da kilo illaki alınır. Zaten tek bebeğe göre her türlü zayıf olacaklar. Oğlum 3.250 doğdu ben hiç zorlanmadım giydirirken soyarken sanki yıllardır anne gibiydim zaten sütüm çok yaradı ve ilk ay 4700 oldu Bunlar oğlumun belki yarısı olacak dün aynı şeyi düşündüm nasıl taşırım nasıl bakarım ama eminim yine annelik hemen yüklenecek