2022’nin yeni ikiz gebeleri

ben tecrübeli değilim ama biberon konusunda sonrasında meme reddi olmaması için kaşık biberon öneriliyor. materni ya da eday diye iki markanın kaşık biberonları prematüre / yenidoğan için uygun olanlarmış zaten minik minik ve uçları silikon. yani püre gibi ileri dönem değil süt için. isterseniz bi araştırın siz de, hemşire/ ebelerinize sorun belki faydasını görürsünüz.

meme ucu için de tecrübeli annelerden öğrendiğim de tahinin üstünde biriken yağ çok iyi geliyor diyorlar. onun dışında zeytinyağı ve şu an bulamazsınız belki ama ayva çekirdeği jeli iyi geliyormuş.
Çok teşekkür kaşık biberonu duymuştum çok mantıklı dediğiniz gibi ileriye dönük sıkıntı yaşamamak için güzel bi seçenek hemşirelerde ağızdan beslemeye başladıklarında yoğun bakımda kullanıyolarmış 🤗 tahini ilk kez duydumm hem süt yapıyor hem yağı faydalı mükemmelmiş 🤍

ben yürürken sanki özel bölgemde baskı hissediyorum birde sol göğsümle karnım arasında bir alanda özellikle otururken ve bastırdıgımda artan sürekli ağrı var .

bu durumu yaşayan var mı ?

27+3 'deyim.

bir de merak ediyorum bebişleriniz kaç kilo ?
Siz kaç kilo aldınız ?

ben yürürken sanki özel bölgemde baskı hissediyorum birde sol göğsümle karnım arasında bir alanda özellikle otururken ve bastırdıgımda artan sürekli ağrı var .

27+3 'deyim.

Siz kaç kilo aldınız ?
28 haftalık oldum 8 kg almışım 😭😭

27+3 'deyim.

Siz kaç kilo aldınız ?
Ben de uzun süredir vajinamda baskı hissediyorum oğlan yerleşmiş zaten ondan dolayı🙈 32+2 oldum 9,5 kg aldım. Bebişler de geçen cumartesi acilde ölçüldüğüne göre kız 1500 erkek 2050 ama bakalım çarşamba kendi doktor kontrolüm var

Ben de uzun süredir vajinamda baskı hissediyorum oğlan yerleşmiş zaten ondan dolayı🙈 32+2 oldum 9,5 kg aldım. Bebişler de geçen cumartesi acilde ölçüldüğüne göre kız 1500 erkek 2050 ama bakalım çarşamba kendi doktor kontrolüm var

oyy maşallah :)

isim ne düşündünüz?

Doktor çok dedi😂
Benim doktor toplamda 15 20 arası alınır ikiz gebeliklerde dedi. İnternette de ilk trimester 2 kilo, sonrasında hafta başına 500-600 gr yazıyor. Seninki gayet normal geldi, hatta az o hesaplara göre ama 15 üzeri bana da abartılı gelmişti. Yetersiz beslenmeyelim rahat rahat yiyelim diye öyle diyorlardır belki😄

Benim doktor toplamda 15 20 arası alınır ikiz gebeliklerde dedi. İnternette de ilk trimester 2 kilo, sonrasında hafta başına 500-600 gr yazıyor. Seninki gayet normal geldi, hatta az o hesaplara göre ama 15 üzeri bana da abartılı gelmişti. Yetersiz beslenmeyelim rahat rahat yiyelim diye öyle diyorlardır belki😄
Benim ki de hamileliğin başında hedef 8 kg demişti😂 kilo konusunda katı olduğunu söylemişti😂

27+3 'deyim.

Siz kaç kilo aldınız ?
AA inanmıyorum tam olarak aynı noktam aşırı acıyor bebeğin ayağı var orda sanırım bazen bastırıyor görüyorum. Asla sütyen ya da yarım atlet gibi şeyler giyemiyorum o zamanlarda orası daha çok acıyor. Büyüdükçe de daha çok acıyor haberin olsun ☺️
33haftalığım. 31+6 da kızlarım 1800ve 1900gr dılar. 🧿🧿 yarın yeni ölçümleri yapılacak inşallah.
Ben 7kilo aldım bir kaç haftadır gece bile uyanıp yemek yiyorum sürekli yeme ve yatma halindeyim ama 3aydır kilom sabitlendi artmıyor hiç anlamadım bu durum iyi mi kötü mü bilmiyorum.

oyy maşallah :)

isim ne düşündünüz?
Pera ve Ege💜
Benim ilk doktorum da 18 kg ye kadar normal dedi, bana çok dedim🙈 15 diyelim o zaman dedi ama sanırım 11 en fazla 12 alırım. Zayıflar daha çok alıyor
AA inanmıyorum tam olarak aynı noktam aşırı acıyor bebeğin ayağı var orda sanırım bazen bastırıyor görüyorum. Asla sütyen ya da yarım atlet gibi şeyler giyemiyorum o zamanlarda orası daha çok acıyor. Büyüdükçe de daha çok acıyor haberin olsun ☺️
33haftalığım. 31+6 da kızlarım 1800ve 1900gr dılar. 🧿🧿 yarın yeni ölçümleri yapılacak inşallah.
Ben 7kilo aldım bir kaç haftadır gece bile uyanıp yemek yiyorum sürekli yeme ve yatma halindeyim ama 3aydır kilom sabitlendi artmıyor hiç anlamadım bu durum iyi mi kötü mü bilmiyorum.
İyi bence maşallah bebeklerin kiloları çok iyi 2 kg yi bulmuşlardır daha nolsun. Hamile kalma kilon nasıldı? Ne kadar zayıf kalırsan o kadar alıyosun. Hayatımda ilk defa ben de 64’ü gördüm🙈

aynı durumdayım , doktoruma soruyorum kaburgan etine bastırıyordur diyor... Normalmiş...

ama acıma hiç geçmiyor ki :KK43:

ikiz gebeler sanırım max 37 de sezeryana alıyorlar.

ben park yatak ve araba olayınıda halletmedim.

siz aldınız mı ?

ikiz bebek arabası olarak Mamma Duo Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası nasıl sizce?

Pera ve Ege💜
Benim ilk doktorum da 18 kg ye kadar normal dedi, bana çok dedim🙈 15 diyelim o zaman dedi ama sanırım 11 en fazla 12 alırım. Zayıflar daha çok alıyor
İyi bence maşallah bebeklerin kiloları çok iyi 2 kg yi bulmuşlardır daha nolsun. Hamile kalma kilon nasıldı? Ne kadar zayıf kalırsan o kadar alıyosun. Hayatımda ilk defa ben de 64’ü gördüm🙈
Senin ki çok güzel 😘 Bence de zayıflar çok alıyor ben 65le hamile kaldım zaten normalin üstündeydim boyuma göre o yüzden az aldım bence de

Pera ve Ege💜
18 kg alsam çok kötü hissederdim heralde, bende 63ü gördüm ve çok üzüldüm tatlıyı kestim😂

aynı durumdayım , doktoruma soruyorum kaburgan etine bastırıyordur diyor... Normalmiş...

siz aldınız mı ?

ikiz bebek arabası olarak Mamma Duo Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası nasıl sizce?
Park yatağı yoyko aldım iki tane ama ilk aylarda ayırmamak lazımmış hep birlikte yatır çünkü onlar hep Yanyana birbirlerini hissederek büyüdüler bilmedikleri bir yere geliyorlar yalnız olmasınlar dedi eğitimine katıldığım hemşire 🥹🥹 birini yatak odama birini salona koycam taşıma yapmamış olcam sonrasında büyüdükçe mecbur ayrılırlar zaten. Bebek arabası inglesina Yanyana model aldım sizinki hakkında fikrim yok görmemiştim hiç.

siz aldınız mı ?

37 de sezeryana alınma olayı heryerde yok galiba bana Dr tahmini dogum tarihi Aralık 23 dedi bu da 40. Haftaya denk geliyor

Bu arada selam kızlar ben eskikullaniciyim adım masalldi şifremi unuttum bu hesabı yeni açtım. Şu an 26 haftalık oldum

Günaydın! Takviye olarak ne alıyorsunuz? Ben elevit multi vitamin alıyorum sadece ama balık yağı ve ilave demire de başlamak istiyorum zaten hamilelik öncesinde de demir eksikliğim vardı. Haftaya doktorla görüşüp başlayacağım. Siz neler kullandınız ne zaman başladınız?

X