Yok canım ya ben hep görüyorum
Böyle evde biri varmış gibi oluyor muydu peki
Valla ikinci çocuğun da hiç evhamlı olmam diye söz verdim herkese 9 haftada burunlarından getirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya ben hep görüyorum
Ben 8.haftadan göbeğim taş gibi geliyor bebek göbeği de değil halbuki bu arada göbeğinde uzun aşağıya doğru çizgi oluştu mu ne zaman oluşuyor bilen var mıKızlar ben biraz fazla yemek yiyip su içince nefes alacak yerim kalmıyor ve daha 17.haftadayim sizce bu kadar sismek için daha erken değilmi ya .
Olabiliyor benim eşim pilot olduğu için paso yalnızım evde tabi alıştım artık fazla olmuyor ama kötü rüya hep görüyorum dün de gördüm uyandım birden kalbim çok hızlı atıyoduBöyle evde biri varmış gibi oluyor muydu peki
Valla ikinci çocuğun da hiç evhamlı olmam diye söz verdim herkese 9 haftada burunlarından getirdim
Ben 19 haftalıktan beri hissediyorum canımbebişleri hissediyor musunuz kızlar?
ben henüz tam hissediyorum diyemiyorum. Birde nefes alıp verirken zorlanmaya başladım. Normal mi ?
siz sanırım yurt dısındaydınız.Kızlar ben bugün detaylı ultrasona giricem inşallah 20+3’üm
Ben 23.haftada gittim detaylı için. İkiz bebek için toplam 1500 lira ödedim. İstanbuldaysanız önerebilirim. Özel kliniksiz sanırım yurt dısındaydınız.
Türkiyede devletten randevu almak çok zor. Özellerde de çocuk basına 1500 TL para istiyorlar.
Hayır oluşmadı canım o ne çizgisi ki benim ilk gebeligimde de olmamıştı öyle bisyBen 8.haftadan göbeğim taş gibi geliyor bebek göbeği de değil halbuki bu arada göbeğinde uzun aşağıya doğru çizgi oluştu mu ne zaman oluşuyor bilen var mı
Hadi güzel haberlerle gel inşallah. Bana doktorum 22 de yapalım dedi. Sen 2 kez mi olucaksin 20 erken değil mi ?Kızlar ben bugün detaylı ultrasona giricem inşallah 20+3’üm
Ben henüz hissetmedim . Aa nefeste bazen zorlanma bende de oluyor bende onu merak ediyordum neden acaba diye şey gibi mi oluyor sanki solunum yetmezliği olmuş gibi çok çok almaya çalışıyosun. Hareket halinde oluyo çoğu zamanbebişleri hissediyor musunuz kızlar?
ben henüz tam hissediyorum diyemiyorum. Birde nefes alıp verirken zorlanmaya başladım. Normal mi ?
Herkeste olusmayabiliyor oBen 8.haftadan göbeğim taş gibi geliyor bebek göbeği de değil halbuki bu arada göbeğinde uzun aşağıya doğru çizgi oluştu mu ne zaman oluşuyor bilen var mı
neresi acaba ?Ben 23.haftada gittim detaylı için. İkiz bebek için toplam 1500 lira ödedim. İstanbuldaysanız önerebilirim. Özel klinik
Hayır zaten 19-23 haftalar arası yapılıyor önceki gebeliğimdede 21. Haftamda yaptırmıştımHadi güzel haberlerle gel inşallah. Bana doktorum 22 de yapalım dedi. Sen 2 kez mi olucaksin 20 erken değil mi ?
Ben önceki gebeliğimde türkiyede bir perinatoloji doktorunda yaptırmıştım. Şimdi ki doktorum da perinatoloji doktoru. Devlette yaptırmamıştım ben türkiyede de. 2018de 450 tl gibi bi fiyat ödemiştim.siz sanırım yurt dısındaydınız.
Türkiyede devletten randevu almak çok zor. Özellerde de çocuk basına 1500 TL para istiyorlar.
Zeki şahinoğlu. Bağdat caddesinde kliniği var. 0216 360 85 85 fiyat alabilirsinizneresi acaba ?
Gölge gibi çizgi oluşmuş da dikkat çekmiyor çok detaylı bakmazsan demekki ilerleyen günlerde oluşcak. Hadi ya ne güzel karnının büyümemesi darısı başımaHerkeste olusmayabiliyor o
Bazılarında erken haftalarda oluşurken bazılarında çok daha ileri haftalarda da olunabiliyor
Benim 20li haftaların sonunda oluşmuştu öyle hatırlıyorum
İkiz olmasına rağmen karnım da hiç büyümedi bırak ikizi hamile olduğuma bile kimseyi inandıramiyordum
Siz de maşallah son haftalara gelmişsiniz. Nasıl gidiyor bu zamanlar doğumun nasıl olaçağını planladıniz mi. Bu arada bebelerin cinsiyeti ne . Ayh çok soru sordum dimiBen 23.haftada gittim detaylı için. İkiz bebek için toplam 1500 lira ödedim. İstanbuldaysanız önerebilirim. Özel klinik
Karnım büyümediği için catlagim da olmadı sarkmam daGölge gibi çizgi oluşmuş da dikkat çekmiyor çok detaylı bakmazsan demekki ilerleyen günlerde oluşcak. Hadi ya ne güzel karnının büyümemesi darısı başıma