2022’nin yeni ikiz gebeleri

B Bocuklerinanasi bebeklerin durumu nasıl, inşallah annelerini üzmeden büyüyorlardır🥰
Merhaba teşekkür ederim.15 gün ne çabuk geçti. Ben de anlamadım 🥰 Bebekler iyi ama hala çok küçükler. Anne sütü ile besleniyorlar.Henüz emme refleksi gelişmediğinden midelerine süt enjekte ediliyor. Benim öngörüm bir 4 hafta daha ayrı kalacağız.Şimdi 34 haftanın içindeyiz.🧿

Anladım rabbim yardımcınız olsun sizinde hepimizinde..
Sizde çok dua edin inşallah bizlerde öyle sorunlar yaşamayalım
Bende kilo da çok ilk doğumdan kalma o yüzden de biraz panikliyorum

Çapa İÇİN bende randevu almaya çalışıyorum bakalım bir an önce başlamak için

Çapa da sizi o mu takip ediyor oranın başıymış o
Çapa’ya doğrudan randevu alınmıyor diye biliyorum ama tabi yanlışta olabilir. Beni Recep Has kendi yönlendirip kaydımı acmıştı. Geçen hafta Recep bey ve bir başka prof muayene etti. Onlar olmayınca başka uzman dr muayene ediyo ama sıkıntılı bir durumda Recep hocaya bilgi geçiyorlar. Her şey yolundaysa çapaya gitmenize gerek yok zaten perinatolog muayenesi yeterli bir sıkıntı olursa perinatologunuz çapaya sevk eder zaten☺️

Çapa’ya doğrudan randevu alınmıyor diye biliyorum ama tabi yanlışta olabilir. Beni Recep Has kendi yönlendirip kaydımı acmıştı. Geçen hafta Recep bey ve bir başka prof muayene etti. Onlar olmayınca başka uzman dr muayene ediyo ama sıkıntılı bir durumda Recep hocaya bilgi geçiyorlar. Her şey yolundaysa çapaya gitmenize gerek yok zaten perinatolog muayenesi yeterli bir sıkıntı olursa perinatologunuz çapaya sevk eder zaten☺️

Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz için inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız evlatlarınızı z😍🥰

Kızlar 20. Haftama geldim çok hızlı kilo aldım yaa sizde durumlar nasıl? 54 kgden 60 a çıkmışım önceki hamileliğimde 7 8 kg alan ben çok şaşırıyorum bu duruma :KK43:
Gebelikten gebelige degisiyor. Ilk gebeligimde 14 kg alan ben ikiz gebeligi +4kg ile tamamladim, zaten bebekler o kadardi. Su an gebe kaldigimdan 8kg eksigim. Ama gobegim kocamandi.
Her iki gebelikte de catlak patlak olmadi, o kisim gercekten genetik

Gebelikten gebelige degisiyor. Ilk gebeligimde 14 kg alan ben ikiz gebeligi +4kg ile tamamladim, zaten bebekler o kadardi. Su an gebe kaldigimdan 8kg eksigim. Ama gobegim kocamandi.
İkizlerde çatlak olmadı mı, kocaman maşallah🧿 İlkinde çatlamadım ama bunlar ikiz diye kesin diye bakıyordum, umut oldu🥰
Kizlar 2021 şubat ikiz annesi olarak akliniza takilan birseyler olursa seve seve cevaplarim 🤗
Maşallah sağlıkla büyütün kuzularınızı🙏🥰 Deneyimlilerden öğrenmek istediğim ikizler normal bebeklere göre daha minik olacakları ve erken doğum ihtimali de göz önüne alınırsa başlangıç için kıyafetleri prematüre mi almak gerekiyor?

Doğal yollardan ikizlere hamile kalan var mı benim gibi? Ben babamdan dolayı genetik sanıyodum ama doktor babadan alınmıyor dedi genetik yani şansa olmuş benim, şimdi benim ki ikiz ya, kızlarıma genetik ikiz mirası bıraktım 😂
Benim de doğal yoldan oldu . Ama geride ileri yaş gebeliklerde doğal olması baya muhtemeldir ben ona bağladım biraz

Kızlar bugün damacanayı kaldırıp kendim taktım malesef, eşim evde yoktu ve acil su gerekiyodu o an. Çevremde bakkal market yok. Kendimi suçluyorum :KK43:

İkizlerde çatlak olmadı mı, kocaman maşallah🧿 İlkinde çatlamadım ama bunlar ikiz diye kesin diye bakıyordum, umut oldu🥰

Maşallah sağlıkla büyütün kuzularınızı🙏🥰 Deneyimlilerden öğrenmek istediğim ikizler normal bebeklere göre daha minik olacakları ve erken doğum ihtimali de göz önüne alınırsa başlangıç için kıyafetleri prematüre mi almak gerekiyor?
Amin insallah sizler de saglikla kucaginiza alin yavrucuklari 🤗
Premature degil de yenidogan tercih edin 50 cm yazar uzerinde. Ama cok fazla da almayin buyume hizlarina inanamazsiniz ilk aylar cok cabuk toparlaniyolar ki zaten suan alisveris cok kolay oldugu icin ihtiyaca gore hemen aliverirsiniz, patikli tulumlar buyuk kurtarici lcw nin yenidoganlari oldukca kaliteli tavsiye ederim 🤗

Premature olurlarsa hastanede ciplak kaliyorlar, normal zamanda dogarlarsa 0-1ay ile baslanir azcik bol gelir. Ben 32 de dogum yaptim, 36.hafta hastaneden teslim aldigimda 2000-2100gr dilar. 3 tane premature alt ust vardi, 0-1ler ile birlikte kullandim. Cabucak kuculduler, dolapta sattim bile 💜
Alacaginiz tulumlari boydan fermuarli secin cok dua edersiniz

Kızlar bugün damacanayı kaldırıp kendim taktım malesef, eşim evde yoktu ve acil su gerekiyodu o an. Çevremde bakkal market yok. Kendimi suçluyorum :KK43:

Birşey olmaz Allah’ın izniyle ben oğlumda çalışıyordum ağır reyonları bile kaldırdım birşey olmamıştı çok şükür haftanız ileri olduğu İÇİN korkmayın

Birşey olmaz Allah’ın izniyle ben oğlumda çalışıyordum ağır reyonları bile kaldırdım birşey olmamıştı çok şükür haftanız ileri olduğu İÇİN korkmayın
Valla gün içinde ağrım oldu bidaha tövbe yapmam kendi başıma.. çok korktum😭

Göbek için bir şey yaptınız mı? Korse spor vs. Bunlar etkili olur mu dersiniz? Gerçi 20 gün oldu doğum yapalı bu göbek gider mi dersiniz 😱🤪🤔

Göbek için bir şey yaptınız mı? Korse spor vs. Bunlar etkili olur mu dersiniz? Gerçi 20 gün oldu doğum yapalı bu göbek gider mi dersiniz 😱🤪🤔
ilk gebelikte karnimi bagladilar geleneksel yontemle, toparlandi. Ikizlerde hicbirsey yapmadim, toparlandi bile. Gebeligimiz 8-9 ay suruyor, tam toplanmasi da bir o kadar alacak. 3 ay bittiginde "Diastasis recti" için de egzersiz yapmaya baslayin. Eskisinden bile iyi olur. 💜🤌

Bisy olmaz inşallah canım boş bulunup yapabiliyoruz öyle şeyler sonradan aklımıza geliyor. eskiler tarlada çalışırdı ne işler yapardi onları düşün .

Kızlar bende birşey soracağım ya dün eşim gececiydi oğlumla beraber uyurdum ama hep kötü rüyalar gördüm sanki ev de biri varmış gibi okudum da yattım aslında ama anlamadım hep sıçradım.Bebeklere birşey olmuş mudur acaba diye çok korkuyorum 😔

Kızlar bende birşey soracağım ya dün eşim gececiydi oğlumla beraber uyurdum ama hep kötü rüyalar gördüm sanki ev de biri varmış gibi okudum da yattım aslında ama anlamadım hep sıçradım.Bebeklere birşey olmuş mudur acaba diye çok korkuyorum 😔
Yok canım ya ben hep görüyorum😂

X