- 30 Kasım 2019
- 731
- 834
- 25
Büyüdü benim biraz çok az ama yaniCanım 16.haftada misin . Karnında büyüme veya belirginlik var mı . İkiz olunca acaba daha mı erken buyuycek diye merak ediyorum acikcasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüdü benim biraz çok az ama yaniCanım 16.haftada misin . Karnında büyüme veya belirginlik var mı . İkiz olunca acaba daha mı erken buyuycek diye merak ediyorum acikcasi
Merhaba, coraspin clexan ecopirin gibi kan sulandırıcı lar bebeğe giden kan akımının artmasını sağladığı için bebek gelişiminin özellikle ilk dönemlerinde çok etkili olduğu bilimsel çalışmalara dayanıyor eskiden düşük yapan riskli gebeliği olanlara verilsede artık çoğu doktor güncel çalışmalardan dolayı sağlıklı her gebesi ne kan sulandırıcı başlıyor. Hatta doktoruma bebeklerin kilo alması için nasıl beslenmemi önerirsiniz diye sorduğumda bana sen kan sulandırıcılarını ihmal etme bebeğini en iyi güçlü kan akımıyla büyütürsün diye yanıtladı. Kullanmak veya kullanmamak tabi sizin kararınız ama doktorunuz uygun gördüyse danışmadan kesmeyin benceKızlar size asprin verdi mi Dr . Bana sadece ikiz gebelik olduğu için verdi başka hicbiseyden dolayı değil . Açıkçası öyle olduğu için kullanmayı düşünmüyorum. Rutin ikiz gebeliklerde verilen bişey değil sanirim
Kesinlikle aynı düşüncedeyim bende fazlasıda var 1 buçuk saat arayla çok afedersiniz çişe kalkıyorum sabah zaten erkenciyiz şimdidenKızlar uyku düzenim ayeni bebeklerinine benzedi gece erken yatiyorum bi öğlen uykusu muhakkak sabah da 7 de ayaktayim vücudumuz bizi doğumdan sonrasına mi hazırlıyor nedir
Evet olabilir, belki başka bir kese daha görmüştür. Hayırlı olsun şimdidenMerhaba tipiğiniz hayırlı olsun sizler daha deneyimlisiniz size bir soru sormak istiyorum 4.4 de yani bugün kesemizi görmek için gittik gördük de çok şükür ama doktor çoğul gebelik olabilir haftaya yine gel netleşir dedi durduk yere bunu söylemiş olabilir mi yoksa bir kese veya keseye benzer bir şey daha görüp şüphede kalmış olabilir mi başına böyle bir şey gelen var mı aranızda lütfen yanıtlar mısınız ve benim 3 tane yumurtam oluşmuştu bu ay kontrollüydü yani gebeliğim
Kese görmüş olabilir ama 2.keseler başta küçük olabiliyor tam anlaşılmıyor bana da kesenin biri çok küçük kaybolabilir demişti ilerleyenler haftalarda fark kapandı çok şükürMerhaba tipiğiniz hayırlı olsun sizler daha deneyimlisiniz size bir soru sormak istiyorum 4.4 de yani bugün kesemizi görmek için gittik gördük de çok şükür ama doktor çoğul gebelik olabilir haftaya yine gel netleşir dedi durduk yere bunu söylemiş olabilir mi yoksa bir kese veya keseye benzer bir şey daha görüp şüphede kalmış olabilir mi başına böyle bir şey gelen var mı aranızda lütfen yanıtlar mısınız ve benim 3 tane yumurtam oluşmuştu bu ay kontrollüydü yani gebeliğim
Merhaba canim. Az önce aklima geldin bir bakayim dedim profiline. Hamileymissin tekrar o kadar sevindim ki ben 2021 temmuz annelerindenim hatirlayabildin mi bilmiyorum ama cok cok tebrik ederim seni. Rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin bebisleirni insallahKese görmüş olabilir ama 2.keseler başta küçük olabiliyor tam anlaşılmıyor bana da kesenin biri çok küçük kaybolabilir demişti ilerleyenler haftalarda fark kapandı çok şükür
Kişinin vücuduyla ilgili bir durum buCanım 16.haftada misin . Karnında büyüme veya belirginlik var mı . İkiz olunca acaba daha mı erken buyuycek diye merak ediyorum acikcasi
CAnım çok teşekkür ederim Rabbim tekrar nasip etti çok şükür . Bana temmuz annelerinden biri de nasılsın falan diye yazmıştı bıkac ay önce ama sonra bildirimlerden kayboldu bulamadım yeniler gelince . Siz de bebişleri saglika buyutün inş temmuz annelerinin yeri bende hep ayrı kalacak. SevgilerMerhaba canim. Az önce aklima geldin bir bakayim dedim profiline. Hamileymissin tekrar o kadar sevindim ki ben 2021 temmuz annelerindenim hatirlayabildin mi bilmiyorum ama cok cok tebrik ederim seni. Rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin bebisleirni insallah
Rica ederim canim Güzel ve yorucu günler seni bekliyor insallahCAnım çok teşekkür ederim Rabbim tekrar nasip etti çok şükür . Bana temmuz annelerinden biri de nasılsın falan diye yazmıştı bıkac ay önce ama sonra bildirimlerden kayboldu bulamadım yeniler gelince . Siz de bebişleri saglika buyutün inş temmuz annelerinin yeri bende hep ayrı kalacak. Sevgiler
Bazen nefes nefese kaliyorum evet ama 15 dk ayakta kalamama durumum yok ac degilsem uzun sureler kalirim ama ac olunca hizlica kan sekerim dusuyor . Bulanti bende bastan beri cok olmadi. Ama 9 ay cikaran duydum . Insallah saglikli sihhatli olurlarda degiskenlik oluyoKızlar fazla yorulan var mı? Çok fazla yoruluyorum ve karnım çok ağrıyor gün içinde 15 dk bile ayakta duramıyorum. Ayrıca hala kusuyorum.
Ben de hiç bulantı durumu olmadı ama çok yoruluyorum oturmak bile belimi ağrıtıyor uzanırsam rahatım sadece. Daha da yolun başındayız nolcak bilmiyorumKızlar fazla yorulan var mı? Çok fazla yoruluyorum ve karnım çok ağrıyor gün içinde 15 dk bile ayakta duramıyorum. Ayrıca hala kusuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Aramıza hoşgeldin Ben de 31. Haftadayım. Aynı sorunlar bende de oldu ve halen de devam ediyor. Dr.m hemen tuzu kestirdi. Ayrıca bol bol su içmemi önerdi. Fazla kilo alımın varsa uyuşma ondan da olabilir vücudu bacaklar taşımakta zorlanıyor zamanla. Daha önce bel fıtığı geçmişin varsa oda tetiklemiş olabilir. En doğrusunu Dr söyleyecektir.Merhaba kızlar bende ikizlerime hamileyim 20+3teyiz sizlere sorum olacak bacaklarımda ödem oluştu bileklerim inmek bilmedi 2 gündürde sol üst bacağımda uyuşma var bunları yaşayanlar varmı aramızda ne gibi önlem almalıyım doktorumla görüştüm kan vericem tit ast alt bakılacak ve kalp damar cerrahına gitmemde fayda olacağını söyledi
Bol su ic tuzu azalt .bunlar genel tavsiyeler zatwn. Dr kan sulandirici da verebilir ayricaMerhaba kızlar bende ikizlerime hamileyim 20+3teyiz sizlere sorum olacak bacaklarımda ödem oluştu bileklerim inmek bilmedi 2 gündürde sol üst bacağımda uyuşma var bunları yaşayanlar varmı aramızda ne gibi önlem almalıyım doktorumla görüştüm kan vericem tit ast alt bakılacak ve kalp damar cerrahına gitmemde fayda olacağını söyledi
Acikcasi benimkine benzemiyor ama her usg bana cok farkli gorunuyo :)).Ama Dr olabilir dediyse demekki gordu yani. Kcinci haftandasin su an. Insallah hakkinda hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin geçen hafta doktora gittik kesemizi gördük fakat doktor çoğul gebelik olabilir 2. kese var ama haftaya netleşeceğiz dedi bu haftadan için aranızda başına böyle bir şey gelen var mı usg görüntümü de bırakıyorum sizinkilere benziyor mu lütfen yanıtlar mısınız Eki Görüntüle 3093895
Benim ilk kontrolde 1 kese gözüktü 3 haftaki sonraki kontrolde 2. Keseyi ve bebeği gördük şuan 1 hafta var bebeklerimin arasındaMerhaba arkadaşlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin geçen hafta doktora gittik kesemizi gördük fakat doktor çoğul gebelik olabilir 2. kese var ama haftaya netleşeceğiz dedi bu haftadan için aranızda başına böyle bir şey gelen var mı usg görüntümü de bırakıyorum sizinkilere benziyor mu lütfen yanıtlar mısınız Eki Görüntüle 3093895