2022’nin yeni ikiz gebeleri

Maalesef yok. Ara sonuç çıkmadı çünkü makine yorumlayamamış kızın sıvısı da erkeğinkine karışmış 😢 Sil baştan yaa amniyosentez yaa kordosentez. Deneyimli bir profun yapması gerekiyor egenin prof perinatologundan yarına randevu aldık. Kendi perinatologum ona yönlendirdi becerikli ve çok deneyimlidir milimetrik çalışır dedi. İşlemi ona yaptırcam. Kordosentez 1 günde çıkıyormuş zaten. Bu arada karışan sıvılardan kızda down sendromu riski tespit etmemiş genetikçiler. Farklı bir çok çok nadir görülen hastalık ismi söyledi. Ondan şüphelenmişler eğer onun olduğu doğrulanırsa zaten yaşama şansı yokmuş. Böyle karmakarışık her şey
İnş sadece bi şüphe olarak kalır.ne gelirse allahtan.allahim şifa versin iyilik versin

%100 benzemiycek diye bi tanı yok canım
Bazı çift yumurta ikizleride birbirlerine çok benziyor bazı tek yumurta ikizleride birbirlerine hiç benzemiyor oladabilir olmayadabilir
Çift yumurtamı tek yumurtamı karıştırmış olabilirmi yazmışsın eger gerçek bi doktorsa bunu karıştırma imkanı yok😂
Herşeyden önce aaglillo olmalari tabi 🥰

Hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok, aklım hep sende kaldı ama dedim o iyi hissettiğinde yazar. Kesin tespit değildir bence o söyledikleri de henüz inşallah yarın doğan güneş güzel, hayırlı haberler de doğurur getirir sana❤️
Biz de artık sadece hakkımızda en hayırlısı olsun diye dua ediyoruz. Doğduktan sonra öğrenilen şeyler olsa çok daha zor olurdu. Evet 20 günde çok üzüldük çok yıprandık ama vardır bir hayır bunda da
İnş sadece bi şüphe olarak kalır.ne gelirse allahtan.allahim şifa versin iyilik versin
Aynen öyle Allahtan gelene tevekkül etme dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Allah herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine veya bebeklerine🙏

Maalesef yok. Ara sonuç çıkmadı çünkü makine yorumlayamamış kızın sıvısı da erkeğinkine karışmış 😢 Sil baştan yaa amniyosentez yaa kordosentez. Deneyimli bir profun yapması gerekiyor egenin prof perinatologundan yarına randevu aldık. Kendi perinatologum ona yönlendirdi becerikli ve çok deneyimlidir milimetrik çalışır dedi. İşlemi ona yaptırcam. Kordosentez 1 günde çıkıyormuş zaten. Bu arada karışan sıvılardan kızda down sendromu riski tespit etmemiş genetikçiler. Farklı bir çok çok nadir görülen hastalık ismi söyledi. Ondan şüphelenmişler eğer onun olduğu doğrulanırsa zaten yaşama şansı yokmuş. Böyle karmakarışık her şey
Rabbim sana sabır versin canım
Biz ufacık şeyde günlerce sıkıntı yaşıyoruz
Senin gündüzlerin gecelerin birbirine karışmıştır eminim rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder inşallah hepsi birer şüphedir

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda canım. Çok üzüldüm böyle şeyler yaşamış olmana ama dediğin gibi doğumdan sonra ortaya çıksa daha travmatik olurdu. İnşallah her şey yoluna girer 🙏🏻❤️

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda canım. Çok üzüldüm böyle şeyler yaşamış olmana ama dediğin gibi doğumdan sonra ortaya çıksa daha travmatik olurdu. İnşallah her şey yoluna girer 🙏🏻❤️
Amiin canım hayırlısı bakalım, yarın 16 da prof ne yorum yapacak? İşlemi kendisi yapar mı kafamızdaki soru işaretlerini gidermiş olcaz.
TÜp bebek olmasın genetik hastalık tasıması ihtimalinin artması gibi bir durum var mı sizce? eras0201 eras0201
Yoksa ailede tasıyıcılık var mı ?
İki ailede de herhangi bir genetik rahatsızlık yok. Tüp bebekle ilişkisini bilemiyorum

Amiin canım hayırlısı bakalım, yarın 16 da prof ne yorum yapacak? İşlemi kendisi yapar mı kafamızdaki soru işaretlerini gidermiş olcaz.
İki ailede de herhangi bir genetik rahatsızlık yok. Tüp bebekle ilişkisini bilemiyorum
Geçmiş olsun🙏🏻 Allah sabır versin…

Rabbim sana sabır versin canım
Biz ufacık şeyde günlerce sıkıntı yaşıyoruz
Senin gündüzlerin gecelerin birbirine karışmıştır eminim rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder inşallah hepsi birer şüphedir
Amiin canım, çok teşekkür ederim🙏 Aynen öyle gecemiz gündüzümüz her anımız bu mevzu ve belirsizlik. Haftaya için de kıştan tatil almıştık oğlum her gün soruyor, doktorum da kesinlikle git çok ihtiyacın olduğunu görüyorum dedi. İlk kez sıfır heyecanla oğlum için tatile çıkıcam😢
Geçmiş olsun🙏🏻 Allah sabır versin…
Teşekkür ederim🙏

Evet yaptırmasaydık da bu hastalık netleşirse anne karnında sonlanacağı için nedenini bilemeyecektik, kalbi durdu neden diye sorgulayacaktık. Evet 20 binde bir görülen bişey yani doğma şansı yok doğum olsa bile yaşama şansı yok denilen bir şey. Ama tanı kesin değil tabii
Canım inşallah en güzel en hayırlı şekilde sonuçlanır . Kolaylıklar diliyorum senin için benzer durumu geçen sene yaşadım anlıyorum seni . Yüreğini ferah tut . İnsanin bu durumlarda elinden hiçbirsey gelmiyor duadan başka

Kızlar normalde oglen cok bisy yiyen biri degilim ama1 haftadır acayip acıkıyorum . Bişeyler hazırlayan kadar tansiyonum düşüyor artık poğaça falan yapıp koyucam hemen yemek için o derece .12 haftanın bittiği kendini böyle belli etti. Sizde de oluyor mu

Kızlar normalde oglen cok bisy yiyen biri degilim ama1 haftadır acayip acıkıyorum . Bişeyler hazırlayan kadar tansiyonum düşüyor artık poğaça falan yapıp koyucam hemen yemek için o derece .12 haftanın bittiği kendini böyle belli etti. Sizde de oluyor mu
Bende öyleyim, sabah kahvaltısından nefret ederdim uyandıktan 1 saat sonra yemek yemiyim ölücek gibi oluyorum. Saat başı acıkıyorum ve çok yiyorum. Buna rağmen 1 kilo vermişim.

Günaydın ikiz anneleri benim pazartesi günü renkli ultrason muayenem vardı çok şükür bebeklerde bi sıkıntı çıkmadı ama dedim ki rahim uzunluğuna bakalım mı bu baktık 1.5 cm ya kalmış ya da kalmamış bu durum Allah korusun erken doğum demek acil serklaj yaptırdık çok şükür operasyon başarılı geçti tehlike kısmen atlatıldı sizleri tecrübe olsun her kontrolünüzde rahim uzunluğuna baktırın

Aslında ikiz olunca bu rahım uzunluğu konusu daha bi önem arz ediyor dimi. Ben Dr bakalım demediği için bişey demedim ama rutin muayenede bakılır diye o da hiç açmadı konusunu . Ama bi doğum yaptım kısalık olsa onda mi ortaya çıkardı acaba diye düşündüm

Günaydın ikiz anneleri benim pazartesi günü renkli ultrason muayenem vardı çok şükür bebeklerde bi sıkıntı çıkmadı ama dedim ki rahim uzunluğuna bakalım mı bu baktık 1.5 cm ya kalmış ya da kalmamış bu durum Allah korusun erken doğum demek acil serklaj yaptırdık çok şükür operasyon başarılı geçti tehlike kısmen atlatıldı sizleri tecrübe olsun her kontrolünüzde rahim uzunluğuna baktırın
21.haftada mi yaptırmış oldunuz serklaji.

Her kontrolümde kesin bakıyor hatta daha 2 gün önce baktı 4 cmydi sanırım risk yok seyahat edebilirsin dedi. Pruloton depot diye bir iğne yazdı her hafta olucam kalçadan erken doğumu önlüyomuş.

Her kontrolümde kesin bakıyor hatta daha 2 gün önce baktı 4 cmydi sanırım risk yok seyahat edebilirsin dedi. Pruloton depot diye bir iğne yazdı her hafta olucam kalçadan erken doğumu önlüyomuş.
Canım 16.haftada misin . Karnında büyüme veya belirginlik var mı . İkiz olunca acaba daha mı erken buyuycek diye merak ediyorum acikcasi

X