Merhaba arkadaşlar bende ikiz geibesiyim cinsiyetleri belli biri kız diğeri erkek çok şükür görüyorum ki bir çoğunuz tarama ve diğer test gruplarından yaptırıyorsunuz bende şöyle bi yorum yapmak istiyorum ben bunların hiç birini yaptırmadım ve yaptırmayacağımda çünkü bunların hepsi bi ihtimal sadece hiç bir test yüzde yüz değil hele ki bizim gibi ikiz gebeliklerde bile hangisi olduğuna dair kesin bilgi yok bunları düşünüp ne yavrularımı üzmeye değer nede rabbimin verdiğine karşı gelmeye değer bence hamileliği güzelce yaşayıp evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Eminim bir çoğunuz diğer ikiz gebe grubundan haberdarsınız tır onara doğum sırasında evlatlarını kaybeden anneler var bu durumda bence olana şükredip hiç kafamızı bulandırmadan sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim
Eminim bir çoğunuz diğer ikiz gebe grubundan haberdarsınız tır onara doğum sırasında evlatlarını kaybeden anneler var bu durumda bence olana şükredip hiç kafamızı bulandırmadan sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim