- 25 Mart 2022
- 27
- 2
- 16
- 30
Merhaba, genetik testi in ne kadar ödediniz?Bezmialem fatih te genetik testlerini yaptırdım. Tüp bebek tedavisi için Yasemin çekmez ümraniye canım
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. 2 embriyo gönderdik çok şükür biri sağlıklı geldi.Benim 12 nolu kromozom ile başka bir kromozomum altı birleşmişti. Sizde güzel haberler alırsınız inşallahMerhabalar canım inşallah güzel ilerler transfer aşaması güzelce tutunur mucizen. Kaç embriyo gönderdiniz acaba birde genetik problem neydi. Benim 19 embriyo dan 9 adet kalmıştı ikisi taşıyıcı çıktı bitane daha yolladık bakalım o nasıl çıkacak
Rica ederim canım. Gergin olma diyemiyorum insan ister istemez gergin oluyor. İnşallah daha haber gelmedi ikisinde hemen 6.günde aramıştı doktorum olumsuz diye bugün 7.gün oldu olumlu mu acaba diye kendi kendime umut bağlıyorum inşallah öyledir ve güzelce sağlıklıca gelir. Estrofem neden sürekli bulunamıyor ki acaba bende önceden alayım diye birden fazla eczaneye sormuştum o zaman bile yoktu. Sende öyle yazınca alsam dursa mı acabaİyi dileklerin için çok teşekkür ederim. 2 embriyo gönderdik çok şükür biri sağlıklı geldi.Benim 12 nolu kromozom ile başka bir kromozomum altı birleşmişti. Sizde güzel haberler alırsınız inşallahŞuan aslında çok gerginim pazartesi transfer olacağım. Pazartesi kullanmam için estrofem ilacım bitti. Sormadığım eczane kalmadı,bulamıyorum bir türlü
Birtane eczane üretimi durdurdu üreten firma artık üretmiyor dedi. Başka bir eczane 3 hafta öncesi tek tek bırakıyolardı. Şimdi hiç bırakmıyorlar dedi. Sürecin devam edeceği için bence şimdiden alsan iyi olur. Bu arada bizim genetik sonucun gelmesi 2 haftayı buldu. Sizin ki neden o kadar kısa sürmüş ki acabaRica ederim canım. Gergin olma diyemiyorum insan ister istemez gergin oluyor. İnşallah daha haber gelmedi ikisinde hemen 6.günde aramıştı doktorum olumsuz diye bugün 7.gün oldu olumlu mu acaba diye kendi kendime umut bağlıyorum inşallah öyledir ve güzelce sağlıklıca gelir. Estrofem neden sürekli bulunamıyor ki acaba bende önceden alayım diye birden fazla eczaneye sormuştum o zaman bile yoktu. Sende öyle yazınca alsam dursa mı acaba
Tahminlerimce ilk önce eşimde bulunan kromozom bozukluğunu baz alarak direk o sayılara baktılar aynı olunca olumsuz dediler. Daha arayan yok yarın ben bi mesaj atayım diyorum. İlaç konusunda da doktor transfer aşaması olursa 2 kutu kullanmam gerektiğini söylemişti en iyisi araştırayım bende. Transfer aşaman nasıl geçti umarım herşey güzel olur güzelce tutunur miniğinBirtane eczane üretimi durdurdu üreten firma artık üretmiyor dedi. Başka bir eczane 3 hafta öncesi tek tek bırakıyolardı. Şimdi hiç bırakmıyorlar dedi. Sürecin devam edeceği için bence şimdiden alsan iyi olur. Bu arada bizim genetik sonucun gelmesi 2 haftayı buldu. Sizin ki neden o kadar kısa sürmüş ki acaba? Birde dediğim gibi biz 2tane gönderdik biri sağlıklı geldi çok şükür. Bu süreçte hayıt macunu ve giseng macunu kullandık. Artı Dr verdiği suya karıştırılan vitaminler kullandık. Bunlarında çok faydası olduğunu düşünüyorum. Aklınızda olsun isterim. İnşallah sağlıklı gelir haberlerin. P. Tesi transfer dua edin canlar.
Merhabalar, pazartesi transfer gerçekleşti. Bazen dondurulmuş emriyo çözülünce bozulma olabiliyormuş, ondan çok korkuyordum ki, çok şükürTahminlerimce ilk önce eşimde bulunan kromozom bozukluğunu baz alarak direk o sayılara baktılar aynı olunca olumsuz dediler. Daha arayan yok yarın ben bi mesaj atayım diyorum. İlaç konusunda da doktor transfer aşaması olursa 2 kutu kullanmam gerektiğini söylemişti en iyisi araştırayım bende. Transfer aşaman nasıl geçti umarım herşey güzel olur güzelce tutunur miniğin
İnşallah bu sefer sağlıklıca gelir. İlerisi içinde öyle sıkıntı olmaz inşallah çözülünce. İlacı da Ankarada bi sorayım olmazsa diğer illere bakayım teşekkür ederim. İnşallah canım birlikte takip ederiz gebeliğimizi de güzelce hayali bile mest ediyor insanıMerhabalar, pazartesi transfer gerçekleşti. Bazen dondurulmuş emriyo çözülünce bozulma olabiliyormuş, ondan çok korkuyordum ki, çok şükürbozulmadan transfer gerçekleşti. Şuanda heyecanla Bebeğimin tutunmasını bekliyorum Valla canım ilacı farklı illerden çok zor bulduk. Sen şimdiden farklı illere haber gönder. Bir iki kutu temin etmeye çalış, biz çok zorlandık. İnşallah emriyoların sağlıklı gelsin de, transfer aşamasına geç sende hemen. Aynı anda hamile kalalım. Anılarımızı paylaşalım
merhaba, nasılsın?Merhabalar, pazartesi transfer gerçekleşti. Bazen dondurulmuş emriyo çözülünce bozulma olabiliyormuş, ondan çok korkuyordum ki, çok şükürbozulmadan transfer gerçekleşti. Şuanda heyecanla Bebeğimin tutunmasını bekliyorum Valla canım ilacı farklı illerden çok zor bulduk. Sen şimdiden farklı illere haber gönder. Bir iki kutu temin etmeye çalış, biz çok zorlandık. İnşallah emriyoların sağlıklı gelsin de, transfer aşamasına geç sende hemen. Aynı anda hamile kalalım. Anılarımızı paylaşalım
Merhaba iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın?merhaba, nasılsın?
benimde Pazartesi sabah kısmetse yumurtalarım toplanacak. çok heyecanlıyım.
nasıl hissediyorsun kendini?
aminnnnnn...pazartesi toplama olduktan sonra haberleşiriz. ne zaman beta hcg yaptıracaksın?Merhaba iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın?
İğnelerimi ve ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum. Bazen unutuyorum içimde bir canlı olduğunu, bazende aklıma geliyor. Ve tebessüm ediyorum.Bugün transfer günü dahil 5.gün hiç bir değişiklik ve belirti yok. Sanırım yerleşme olduysa, çoktan gerçekleşmiştir. Bazen tedirgin oluyorum ya olmadıysa diye, sonra dikkatimi başka birşeye vermeye çalışıyorum. Sağlıklı ve kaliteli yumurtaların toplanır inşallah. Bu süreç çok zor ve meşakkatli rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Haberleşelim canım. Dr. 9.gün yapabilirsin dedi. Çarşamba-Perşembe düşünüyorum. Test deyince bir an heyecanlandım.aminnnnnn...pazartesi toplama olduktan sonra haberleşiriz. ne zaman beta hcg yaptıracaksın?
ayyyy olmaz mııı? çok heyecanlı tabii.. amin inşallah,rabbim isteyen herkese sağlıklı yavrular nasip etsin.Haberleşelim canım. Dr. 9.gün yapabilirsin dedi. Çarşamba-Perşembe düşünüyorum. Test deyince bir an heyecanlandım.
Merhabalar canım nasılsın beta hcg yaptırdın mı merak ettimmHaberleşelim canım. Dr. 9.gün yapabilirsin dedi. Çarşamba-Perşembe düşünüyorum. Test deyince bir an heyecanlandım.
Bugün akşam verdim sonuç malesef negatifMerhabalar canım nasılsın beta hcg yaptırdın mı merak ettimm
Hadi yaaBugün akşam verdim sonuç malesef negatif
Merhabalar,
İki aşılama ve bir tüp bebek ile ikinci tüp bebeğe başlama kararı aldık. Öncesinde daha önce hiç bakılmayan bir sürü testler ve genetik testlerini de yaptırdık. Ve 12 numaralı kromozomun, başka bir kormozomon ile eşleştiğini öğrendik. Bununla birlikte embriyolardan genetik analiz yaptırarak tüp bebek yaptırmanız gerektiğini öğrendik. Ve Yasemin Çekmez ile görüştükten sonra, onunla başlamaya karar verdik. Pazartesi günü opu işlemi yapılacak. Benimle birlikte bu süreçte olan, bilgi paylaşımı yapmak, destek ve yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açmak istedim. Genetik embriyo ile ilgili ve süreçle deneyimlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba.bende yasemin hanima gitmeyi dusunuyorum.daha once hic gitmedim.tup bebek ic8n ne kadar ucret odediniz acaba?odemeyi hep nakit mi aldi?ve nasil bi dr?Merhabalar,
İki aşılama ve bir tüp bebek ile ikinci tüp bebeğe başlama kararı aldık. Öncesinde daha önce hiç bakılmayan bir sürü testler ve genetik testlerini de yaptırdık. Ve 12 numaralı kromozomun, başka bir kormozomon ile eşleştiğini öğrendik. Bununla birlikte embriyolardan genetik analiz yaptırarak tüp bebek yaptırmanız gerektiğini öğrendik. Ve Yasemin Çekmez ile görüştükten sonra, onunla başlamaya karar verdik. Pazartesi günü opu işlemi yapılacak. Benimle birlikte bu süreçte olan, bilgi paylaşımı yapmak, destek ve yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açmak istedim. Genetik embriyo ile ilgili ve süreçle deneyimlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Canım ne ilacı kullandın adı neyMerhabalar, pazartesi transfer gerçekleşti. Bazen dondurulmuş emriyo çözülünce bozulma olabiliyormuş, ondan çok korkuyordum ki, çok şükürbozulmadan transfer gerçekleşti. Şuanda heyecanla Bebeğimin tutunmasını bekliyorum Valla canım ilacı farklı illerden çok zor bulduk. Sen şimdiden farklı illere haber gönder. Bir iki kutu temin etmeye çalış, biz çok zorlandık. İnşallah emriyoların sağlıklı gelsin de, transfer aşamasına geç sende hemen. Aynı anda hamile kalalım. Anılarımızı paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?