- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Tamam canım yazcamSonuçlar çıkınca haber et bizleri de...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yazcamSonuçlar çıkınca haber et bizleri de...
İnşallah canım dua edelim birbirimize hayatta kalmayı başarsın minnaklar. Gönlünü ferah tutmaya çalışMerhaba kızlar, dün saat 10:00 gibi 5 tane yumurta toplandı.Bu sabah aradılar 4 tanesini döllenmiş. C. Tesi gününe kadar inceleyip,c.tesi günü de genetiğe gideceği zaman bilgi vereceğiz dediler. Bebeklerim umarım hayatta kalmayı başarabilirler.
İnşallah kuzum Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.İnşallah canım dua edelim birbirimize hayatta kalmayı başarsın minnaklar. Gönlünü ferah tutmaya çalış
Amiinn inşallah canımmİnşallah kuzum Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Canım testi yaptırdık çok.sagolun ya, bir buçuk.aya çıkacak haber veririm.insallah temiz çıkarSonuçlar çıkınca haber et bizleri de...
PGT yi devlet karışlıyor mu acaba ya ben yine büsürü bişeylere bakarken denk geldim pek de bişey çıkaramadım kafam karıştıMerhaba kızlar, dün saat 10:00 gibi 5 tane yumurta toplandı.Bu sabah aradılar 4 tanesini döllenmiş. C. Tesi gününe kadar inceleyip,c.tesi günü de genetiğe gideceği zaman bilgi vereceğiz dediler. Bebeklerim umarım hayatta kalmayı başarabilirler.
Kan pıhtılaşması çok önemli değil canım. Onu ilaç ve serum ile çözümliyebiliyor diye okudum. Önemli olan kromozomlarda sorun olmasın. İnşallah temiz çıkarda sonuçların hiç bunlara gerek kalmaz.Canım testi yaptırdık çok.sagolun ya, bir buçuk.aya çıkacak haber veririm.insallah temiz çıkar
Benim.icin.pihtilasma ve genetik eşime genetik için kan verdik
Canım bende bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla,bir çok hastane bu süreçten haberdar olmadıklarını söylüyolarmışFotoğrafı ekleyemedim ama kopyala yapıştır yapayım yazıyı
Mevcut evliliğinde sağlam çocuk sahibi olan çiftler hariç olmak üzere, tebliğde yer verilen kalıtsal hastalığı olan veya bu hastalık için taşıyıcı olduğu belgelenen evli çiftlerin tüp bebek tedavisi ile preimplantasyon genetik tanı (PGT) işlemleri SGK tarafından karşılanacak. 12 Ağu 2021
HT
Habertürk - Haberler, son dakika - Türkiye'nin en büyük internet gazetesi › tup-bebek...
Anladımm teşekkür ederimmCanım bende bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla,bir çok hastane bu süreçten haberdar olmadıklarını söylüyolarmış
Sizin gittiniğiniz hastane nerede acabaaCanım bende bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla,bir çok hastane bu süreçten haberdar olmadıklarını söylüyolarmış
İnşallah canım ya, bakalım iki aya çıkacakKan pıhtılaşması çok önemli değil canım. Onu ilaç ve serum ile çözümliyebiliyor diye okudum. Önemli olan kromozomlarda sorun olmasın. İnşallah temiz çıkarda sonuçların hiç bunlara gerek kalmaz.
Bezmialem fatih te genetik testlerini yaptırdım. Tüp bebek tedavisi için Yasemin çekmez ümraniye canımSizin gittiniğiniz hastane nerede acabaa
Arkadaşım merhaba,Merhabalar,
İki aşılama ve bir tüp bebek ile ikinci tüp bebeğe başlama kararı aldık. Öncesinde daha önce hiç bakılmayan bir sürü testler ve genetik testlerini de yaptırdık. Ve 12 numaralı kromozomun, başka bir kormozomon ile eşleştiğini öğrendik. Bununla birlikte embriyolardan genetik analiz yaptırarak tüp bebek yaptırmanız gerektiğini öğrendik. Ve Yasemin Çekmez ile görüştükten sonra, onunla başlamaya karar verdik. Pazartesi günü opu işlemi yapılacak. Benimle birlikte bu süreçte olan, bilgi paylaşımı yapmak, destek ve yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açmak istedim. Genetik embriyo ile ilgili ve süreçle deneyimlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Merhabalar canım,Arkadaşım merhaba,
Biz de tüp bebek sürecine Yasemin Çekmez’le başladık. Önden 7 yaşında bir kızımız var. Ancak eşimde morfolojş düşüklüğü var. Bizde yola çıktık Bakalım. Daha çok başındayoz. Bende bu ay belkide gelecek ay yumurta toplama yapacak .
Merhaba Cilektadı,Merhabalar canım,
Yasemin Hanımı biz çok sevdik. Gerçi daha sürecimiz tamamlanmadı ama, şuan genetikten gelen bir emriyo için adet olmayı bekliyorum.Sürecimiz devam ediyor. Eşiniz için gseng macunu kullanmanızı tavsiye ederim. Hayırlı haberler almak ümidiyle... Sürecinizi ilerleyen aşamalarını da paylaşırsanız birbirimize destek olalım
aklıma gelmişken Omegrav vitamin bir de Beeo'nun propolis,arısütü polen tablet kullanıyorum.Merhabalar canım,
Yasemin Hanımı biz çok sevdik. Gerçi daha sürecimiz tamamlanmadı ama, şuan genetikten gelen bir emriyo için adet olmayı bekliyorum.Sürecimiz devam ediyor. Eşiniz için gseng macunu kullanmanızı tavsiye ederim. Hayırlı haberler almak ümidiyle... Sürecinizi ilerleyen aşamalarını da paylaşırsanız birbirimize destek olalım
Selamlar, bizim genetik ten gelen altın tek yumurtamız ile her şey yolunda giderse 18 Nisanda transfer gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım. 12 Nisanda son randevum uz olacak, ilaçları tarif edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Birde çalıştığım için artık çok sık gelemiyorum buralara, ama fırsat buldukça gelip paylaşmaya devam edecem. Bu arada 40 yaş için 8 yumurta çok iyi, İnşallah hepsi sağlıklı çıksın da, rabbim emeklerinizin karşılığını versinMerhaba Cilektadı,
bu ay yumurtalarımda boyutlarında farklılıklar gördü. doğum kontrol hapına başlattı, her şey yolunda dedi. 40 yaşındayım bu arada. 8 yumurta gördü. Birinin boyu 10 mm yakın olduğu için çatlama ihtimali yüksek dedi. Doğum kontrol hapı bunları toparlasın dedi süreçlerimizden haberdar olalım çok sevinirim tabi..
Merhabalar canım inşallah güzel ilerler transfer aşaması güzelce tutunur mucizen. Kaç embriyo gönderdiniz acaba birde genetik problem neydi. Benim 19 embriyo dan 9 adet kalmıştı ikisi taşıyıcı çıktı bitane daha yolladık bakalım o nasıl çıkacakSelamlar, bizim genetik ten gelen altın tek yumurtamız ile her şey yolunda giderse 18 Nisanda transfer gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım. 12 Nisanda son randevum uz olacak, ilaçları tarif edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Birde çalıştığım için artık çok sık gelemiyorum buralara, ama fırsat buldukça gelip paylaşmaya devam edecem. Bu arada 40 yaş için 8 yumurta çok iyi, İnşallah hepsi sağlıklı çıksın da, rabbim emeklerinizin karşılığını versin