Ben de transfer günü sıkışıklık hikayemi anlatayım sizlere
Transfere sabah 9.30da sıkışık gelin dendi. Aslında uyandıktan sonra tuvaletimi yapmayıp direkt gitmeyi düşünmüştüm ama tutamadım. Normalde de çok sık tuvaletim gelir. Neyse yolda su içerim diyip yanıma bir litre su aldım. İçe içe gittim. Yol toplamda 25dk filan sürüyor. O sürede herhangi bir sıkışıklığım yoktu. Hadi dedim az kaldı bi şişe su daha alıp içiyim. Kapıda beklerken içiyorum, az az sıkışmaya başladım. Heh oldu işte dedim saat 9.30 filan. Bekle bekle çağıran yok, sıkıştıkça sıkışıyorum. 10 oldu 10.30 oldu derken tutamamaya başladım. Neyse biraz yap dediler yaptım. Ama hepsini yapmamak için zor tutuyorum kendimi
bu şekilde saat 12.30a kadar bekledik ama bu sırada toplam 5 kez tuvaletimi yaptım. Transfer sıram geldiğinde doktor masaya yatmamı istedi ve sıkışıklıktan yatamadım resmen, sondayla boşaltırım dedi ama yok uzanamadım. Neyse gidip birazcık daha yaptım, hepsi gitmesin diye tutuyorum tabii kendimi
en son sıra transfere geldi ve doktor sıkışıklığı çok iyi dedi hemşireye, hemşire de bu yapmış hali dedi
transfer bitti.
Odaya yürüyerek geçtim ve yarım saat tutabildim bu kez kendimi. Sonrasında bi salıverdim mecbur çünkü baya zorlanmıştım. Hatta transferim tutmazsa bu sebepten olacağını düşünmüştüm.
Neyse ki çıktıktan sonra doktor transferin çok iyi geçtiğini söyledi çok şükür ve pozitif oldu. Ama ben altıma kaçırırım korkusuyla transferime bile odaklanamadım. Çok kötü bi andı benim için ama yine de güzel bir anı olarak kalacak. Çocuğum olunca yaşadığım her şeyi anlatıp ne zorluklar çektiğimi ve bu yüzden ne kadar değerli olduğunu söyleyeceğim
Size tavsiyem benim gibi bir buçuk litre su içmeyin, sanıyorum yarım litre yeterli olur çünkü ben 6 seferde en az bir litresini dışarıya atmışımdır