İnşallah inşallahAz kaldıııı bu sefer olacakkk Allahım çok büyüksün güldür yüzümüzüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahAz kaldıııı bu sefer olacakkk Allahım çok büyüksün güldür yüzümüzüü
Sizi vajinal muayene yapmıyorlar mı.Bende bunun cevabını bilmeyerek normal gitmiştim hatta doktora girmeden lavaboya gitmiştim ama idrara sıkışık gitmek gerekiyormuş doktorum söyledi. Allahtan zayıf olduğum için göründü çok şükür. Kalp atışı için de aç karnına ve sıkışık gelmemi söyledi kuzum
Ben heyecandan sıkıştığımo düşündüm. Hemşire görünmüyor dedi sonda taktılar. Su sıktılar tamam hissettim dedim, sana öyle geliyor dediler içeriyi rahat görene kadar devam ettiler. Sonra katater takıldı, dr işlemi yaparken işemek istemiyorum dedim öyle bişe olmaz korkma dedi. İşlemden sonra ayağı kalk odana geç dediler. Kalkmadım sedye ile götürün dedim. Yataktan yatağa geçtim. Tuvaletim çok geldi ama yaklaşık 1.5 saat çişe çıkmadan bekledim.Ben de oturdum onu düşünüyorum önceden çok idrara sıkışık muayene oldum ama o da bekarken karından ultrasyonla muayene sonrası koşa koşa wc ye giderdim, çatalda vajinal nasıl olcak onu düşünüyorum
Sıkışık.Hayırlı günler kızlar kese icin dr a gittiğinizde wc ye sıkışık mi gittiniz yoksa normal mi?
Hayır vajinal yapmadı canım, normal ultrason ile göründüSizi vajinal muayene yapmıyorlar mı.
Aaa sonda takmışlar madem sondayla sıkıştırmışlar geri niye sondayla boşaltmadılar 1.5 saat işkence resmen öyle sıkışık halde idrarı tutmakBen heyecandan sıkıştığımo düşündüm. Hemşire görünmüyor dedi sonda taktılar. Su sıktılar tamam hissettim dedim, sana öyle geliyor dediler içeriyi rahat görene kadar devam ettiler. Sonra katater takıldı, dr işlemi yaparken işemek istemiyorum dedim öyle bişe olmaz korkma dedi. İşlemden sonra ayağı kalk odana geç dediler. Kalkmadım sedye ile götürün dedim. Yataktan yatağa geçtim. Tuvaletim çok geldi ama yaklaşık 1.5 saat çişe çıkmadan bekledim.
Sagol canım Simdi hastanedeyiz sorduk bos olacak idrar kesen dediler Saatimizin gelmesini bekliyoruzSıkışık.
Bana vajinal yaptılar doktorlar da neye göre karar veriyorkar anlamıyorum. Bende uktrasoınla bakar die rahat gitmiştimHayır vajinal yapmadı canım, normal ultrason ile göründü
Transfer toplam 5 dk sürüyor canim embriyolar hakkında bilgi veriyor doktor sonra sen ekrana bakiosun o sirada biti gitti toplam surec 1.5 saat oratalama sonrasında en az 30 dk yatiosunOrtalama kaç dakika sürüyor işlem
Kuzum bana da çevrem vajinal yapar demişti. Sonra hemşiremi arayıp sordum, ultrason ile bakacak dedi. Neye göre karar verdiğini bende bilmiyorumBana vajinal yaptılar doktorlar da neye göre karar veriyorkar anlamıyorum. Bende uktrasoınla bakar die rahat gitmiştim
selam canım düzen laboratuvarında yaptırdım ve kandan bakıyorlar ve o da benim normal çıktı :)canım selamm, sen nerde yaptırdın bu CD56 testını? kandan mı baktılar,
sonucun cıktı mı ?
Aminnnn insallah guzel haberler verecegiz sıraylaAh çok şükür canım aynen, inşallah hayırlısı olsun hakkınızda ama yakın zamanda gelecek bebekler inşallahh
Agustosta tekrar basliyormussun hayirli olsun. benimde oyle. Kendimize iyi bakalım enerjimizi yukseltelim.selam canım düzen laboratuvarında yaptırdım ve kandan bakıyorlar ve o da benim normal çıktı :)
ayyy evet canım, 16 sında hşstereskopi yapıldı, şükür tertemizim :) temmuz adetim bayrama denk geliyor, üniversite hastanesinde kapalı oluyor tatillerde o yüzden ağustosda başlama olacak :) kendimize çok iyi bakalım evet ama valla neler yapıyordum ne yapmalıyım vallahi kafam durdu :), bir doktorun verdiği demir ilacını (içinde folik asit felanda var) kullanıyorum, sen neler yapıyosun ya da yapacaksın bu süreçteAgustosta tekrar basliyormussun hayirli olsun. benimde oyle. Kendimize iyi bakalım enerjimizi yukseltelim.
Kuzum güzel sonuçlarını takipteyim yine. Bu kez bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahKızlar ben heyecanlanmaya başladım yarın kuaföre gidecem saçlarımı falan boyatacam bakım yaptırayım bebeğime güzel gözükeyim
Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinTransfer toplam 5 dk sürüyor canim embriyolar hakkında bilgi veriyor doktor sonra sen ekrana bakiosun o sirada biti gitti toplam surec 1.5 saat oratalama sonrasında en az 30 dk yatiosun
Kız nasıl dayandın o kadar ayyyy inşallah bende dayanabilirim yaaa. Sonta falan taktılar mı pekiBen heyecandan sıkıştığımo düşündüm. Hemşire görünmüyor dedi sonda taktılar. Su sıktılar tamam hissettim dedim, sana öyle geliyor dediler içeriyi rahat görene kadar devam ettiler. Sonra katater takıldı, dr işlemi yaparken işemek istemiyorum dedim öyle bişe olmaz korkma dedi. İşlemden sonra ayağı kalk odana geç dediler. Kalkmadım sedye ile götürün dedim. Yataktan yatağa geçtim. Tuvaletim çok geldi ama yaklaşık 1.5 saat çişe çıkmadan bekledim.
Amin hepimiz için inşallahAllah hepimize kolaylik versin insallah su gibi aksin gecsin sureclerimiz Sonu guzel olsun da hayirlisiyla
Benim biraz vajinal muayene fobim var, acıdığından falan değil aslındaİşlem 5 dakika ama öncesinde çok bekliyorsun işte