Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrın vs var mı?Kızlar az önce tuvalete girdim ve çikacağım sıra açık pembe renk bişi geldi 22.günü bugün transferimin şuan çok korkuyorum
Hayır yok ama aşırı gerginim şuan ve tüm kaslarım açıyorAğrın vs var mı?
Yarın sabah randevum var kese görmeye gidecektimHayır yok ama aşırı gerginim şuan ve tüm kaslarım açıyor
Bilmez miyim o gerginliği benim de korkulu rüyam lekelenme kanama vb. şeyler.. Devamı gelmediği sürece endişelenme bebiş daha çok ufak anlaşılan o yüzden lekelenmeler normal kabul edilir bu dönemlerdeHayır yok ama aşırı gerginim şuan ve tüm kaslarım açıyor
İnşallah lekelenmedir kuzum inşallahhhhBilmez miyim o gerginliği benim de korkulu rüyam lekelenme kanama vb. şeyler.. Devamı gelmediği sürece endişelenme bebiş daha çok ufak anlaşılan o yüzden lekelenmeler normal kabul edilir bu dönemlerde
İnşallah herhangi bi sıkıntı olmaz habersiz bırakma bizleriİnşallah lekelenmedir kuzum inşallahhhh
İnşallah inşallahhhTamam yazarım kontrol sonrası kuzum sağolasınİnşallah herhangi bi sıkıntı olmaz habersiz bırakma bizleri
Canım pembe ve kahveden korkmayalım bence. Ki benim kıpkırmızı gelmişti sildikçe dolu dolu kandı 9.günde. Tabi belki 2 embriyonun birisi gitti onu bilemiyorum ama pembe/kahve olsa korkmazdım sanırım. İnşallah güzel haberlerle geleceksin Dr danKızlar az önce tuvalete girdim ve çikacağım sıra açık pembe renk bişi geldi 22.günü bugün transferimin şuan çok korkuyorum
Ahhh inşallah kuzum inşallah Stresten karnım ağrıyor gibi geliyor bilemiyorum ki artık Allah’a emanet miniklerim23.günüm bugün benim yerleşme desen yerleşme mi kalır artık bilmiyorum ki bakalım doktora gidince öğreneceğiz inşallah Teşekkür ediyorum dualarım hepimizeCanım pembe ve kahveden korkmayalım bence. Ki benim kıpkırmızı gelmişti sildikçe dolu dolu kandı 9.günde. Tabi belki 2 embriyonun birisi gitti onu bilemiyorum ama pembe/kahve olsa korkmazdım sanırım. İnşallah güzel haberlerle geleceksin Dr dan
Amin inşallahEvet ben de 2. Ya da 3.günü gittim hep. Doğal olacak galiba dediğin gibi. İnşallah güzel olur
teşekkür ederim bende Mustafa Taşa gittim ama tekrar ona gitmek istemiyorum arayış içindeyimBenim doktorum kayseride Gökalp Öner canım
canım instagram varsa sende avokado_aysunozgenin_bahcesi arattır, antalyada, kaliteli, ben mersinde olunca sorun olmuyor bana, birde bir sayfa daha avokado.kalite, bu ikisini yaz canımİyi ve doğal avokadoyu nereden bulabiliriz?
İnstagramda güzel sayfalar var oradan bakabilirsiniz Antalya civarında üretim yapıyorlar geneldeİyi ve doğal avokadoyu nereden bulabiliriz?
Teşekkür ederimcanım instagram varsa sende avokado_aysunozgenin_bahcesi arattır, antalyada, kaliteli, ben mersinde olunca sorun olmuyor bana, birde bir sayfa daha avokado.kalite, bu ikisini yaz canım
Hadi bakalım gözün aydın histeroskopi sonrası kanama ağrı vs normal. Yoğun ve şiddetli olmadığı sürecekızlar dün histereskopi oldum, hiç bir sorun yok imiş, o da temiz şükürler olsun, şimdi iyileşme zamanı, sonrasında bakalım devamına :) ara ara azıcık kan geliyor ama açık pembemsi, normal değil mi
Bir adım daha gitmiş oldun. Hayırlısıyla sağlıkla olacak inşallah. Geçmiş olsunkızlar dün histereskopi oldum, hiç bir sorun yok imiş, o da temiz şükürler olsun, şimdi iyileşme zamanı, sonrasında bakalım devamına :) ara ara azıcık kan geliyor ama açık pembemsi, normal değil mi