Güzel sonuçlar alda ücreti dusunme artık. bu zamana kadar çok paralar gitti bundan sonrakiler de bebise feda olsun, sağlıkla doğsun daBende bugün kontörle gittim kızlar lekelenmem devam ediyor diye endişeliydim çok şükür herşey normal.ama yaştan dolayı ikili test riskli çıkar dedi doktor sanırım birde genetik test yaptıracağız bir sonraki kontrolde.kan alıp yurtdışına gönderiyorlarmış o da biraz masraflı olacak.sağlıklı olsun da yeterki
Hayırlı olsun canım benden 5 gün sonra transferin olmusKızlar 30 Mayısta 5. gün embriyo transferi olmuştum Evde yaptığım idrar testleri negatif olmasına rağmen bugün Beta Hcg 107 çıktı
Ahh yaa çok üzüldümama sana daha da acı bi şey söyleyim benim çok çok karşı olduğum bi şey lütfen beni yanlış anlamayın kızlar. Hayatları gebelik ve çocuk üzerine olmuş sadece seni ya da senin çocuğun olmadığını değil kendilerini bile unutmuş onlar. İşte buna karşıyım. Benim de bi akrabam var video atar aynı benim çocuğum bi konu açılır benim çocukta böyle yapıyo aman benim çocuğum aman benim kızım aman şöyle aman böyle. Ya senin kendinle ilgili paylaşacağın bi şey yok mu derim şaşırırım her ne zorlukta çocuk sahibi olursak olalım önemli olan önce biziz çünkü biz iyiysek biz mutluysak çocuğumuz da iyi ve mutlu
Kızlar biraz saçma olacak biliyorum bunca emeğe saç baş düşünmez insan ama beyazlarınıza bi çözümünüz var mı gebelik sürecinde
Bende bugün kontörle gittim kızlar lekelenmem devam ediyor diye endişeliydim çok şükür herşey normal.ama yaştan dolayı ikili test riskli çıkar dedi doktor sanırım birde genetik test yaptıracağız bir sonraki kontrolde.kan alıp yurtdışına gönderiyorlarmış o da biraz masraflı olacak.sağlıklı olsun da yeterki
dogal icerikli boyalar var, daha genis bilgiyi hamilelikte sac boyatma vb basliklarla internette bulabilirsinKızlar biraz saçma olacak biliyorum bunca emeğe saç baş düşünmez insan ama beyazlarınıza bi çözümünüz var mı gebelik sürecinde
Test verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkarmış, dua edin lütfen pozitif olsunAy inşallah yerleşme lekesidir hadi inşallah güzel haberlerle gel inşallah pozitif sindir
Ankara şehir hastanesi ama herkezden cok memnum cok cok iyiler ogun yogunluga denk geldim herhalde coksa bn cok memnunumAy canimmm çok geçmiş olsun, bu nerdeki hastane ?
Hadi inşallah dualarim seninle güzel haberlerle gel inşallah pozitif sindirTest verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkarmış, dua edin lütfen pozitif olsun
OZaman Senin şansına deseneAnkara şehir hastanesi ama herkezden cok memnum cok cok iyiler ogun yogunluga denk geldim herhalde coksa bn cok memnunum
İnşallah, benim de dualarım sizinle. İnşallah rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştururHadi inşallah dualarim seninle güzel haberlerle gel inşallah pozitif sindir
Teşekkür ederim Ben de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorumHayırlı olsun canım benden 5 gün sonra transferin olmussağlıcakla ilerlesin hamileliğin inşallah
Aynen benm şansıma yoksa herkez calisandan doktora guvenligine cok iyiler dier hastanelere goreOZaman Senin şansına desene
Amin noldu ciktimi zaman geldimi bnde heycan yaptimİnşallah, benim de dualarım sizinle. İnşallah rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuşturur
Herkese merhaba hanımlar 2 Haziran'da 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Cumartesi 9. Günüm evde test yapsam çıkar mı sizce
Hayırlı olsun. Çıkabilir ama yanlış sonuç da çıkabilir burada örnekleri var. Ben 12 gün test yapmadım hiç direkt kanda öğrendim. Size tavsiyem evde test yapmayın pozitif olsa bile görünmeyebilir bu sefer üzülürsünüz yok yere.
Hayır çıkmadı. Bende maili yenileyip duruyorum zaman da geçmiyorAmin noldu ciktimi zaman geldimi bnde heycan yaptim
Bekliom walla senden guzel haberHayır çıkmadı. Bende maili yenileyip duruyorum zaman da geçmiyor
Geçen gün ben de yapmıştımHayır çıkmadı. Bende maili yenileyip duruyorum zaman da geçmiyor
Canım benim, sonucum 97,16 çıktı. Rabbim sizin de pozitiflerini görmeyi nasip etsin inşallahBekliom walla senden guzel haber