Bende gördüm ama çok zor bence sen takılma onaiçimi ferah tutHadi ya ben bakınca hala görebiliyorum inşallah psikolojik değildir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm ama çok zor bence sen takılma onaiçimi ferah tutHadi ya ben bakınca hala görebiliyorum inşallah psikolojik değildir ya
Yapman guzum evde test yapman onlar net değilHemşire bile söyledi bana kullandığın ilaçlar pozitifi bile gösterebilir sonucun negatif olabilir dedi…üzmeyin kendinizi…Dualarım sizinle…Bende bugün erken gebelik testi alsam mı tekrar denesem kana kadar
Ewet benimde oluyor hala zaman zaman…Kızlar sizin de ara ara adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu?benim bi gün oluyor bi gün olmuyor normal mi bu durum?nezamaan geçer acaba?her şeye 3 ay sonra geçer diyorlar 3 ayı bekliyorum bakalım
Umudunu hiç kaybetme, her transfer bir şans Sen umutsuz başlayınca olumsuz enerji veriyorsun kendine. Yapma canım, baştan başlamak zorunda da kalmadın. Çok şanslısın. Senin için vakti geldiyse, tekle de tutacaktır inşallah..Kızlar başladım yine estrofeme.. Ne kadar pozitif olmaya çalışsam da yine tek transfer olacak ya hiç umutlu hissedemiyorum kendimi
Donmuşlar olunca baştan başlaman da gerekmedi. Çok büyük şans bu, ümidini kaybetme sakın. Bu ay senin de pozitif haberlerini duyacağız inşallahselam kızlar biliyosunuzki mayıs ilk transferim kimyasal olmuştu, ikinci transferim 9’unda Çok ümitli değilim ama ümidimi de kaybetmiyorum arada bir yerdeyim Peşpeşe gelen pozitif haberler çok mutlu etti hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin iniallah
İnşallah senin de pozitif haberlerini alırız :)İkinci transferim Temmuz’da yapılacak inşallah yeniden deneyen herkes pozitif haber alır
Bana şimdilik ilaç vermedi canım sadece bunlara devam 17 si de ilk kontrol. Bu arada ilk denemem olacak daha önceden de 2 aşılamam ve yumurta takipleri var hiç gebelik oluşmadı ve benle yıllardır beraber yaşayan bir çikolata kistim var. Hamileyken Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, yeni transfer olduysan da inşallah pozitif sonuç alırsınMerhaba canım transferin hayırlı olsun benim de doğal transfer olmuştu pkos oldugum için 5 gün femara kullandım yumurta büyüsün diye transfere 5 gün kala da progestan kullandım onu herkes kullanıyor ona hala devam bir de sanırım tutun aya yardımcı olsun diye transfer gününden itibaren 48 saatte bir gonapeptly iğne yaptım 5 tane. Başka ilaç yok
Evet galiba öyle oldu cumartesi günü canım inşallah güzel sonuçlar alırımYeni yeni tutundu o daha normal böyle cıkması Kan günün ne zamann çok heyecanlı
İnşallah tutar ve sağlıkla ilerler teşekkür ederimUmudunu hiç kaybetme, her transfer bir şans Sen umutsuz başlayınca olumsuz enerji veriyorsun kendine. Yapma canım, baştan başlamak zorunda da kalmadın. Çok şanslısın. Senin için vakti geldiyse, tekle de tutacaktır inşallah..
Evde kaçıncı günler test yaptın kanda ne zaman pozitif gördünBence naçizane tavsiyem evde test yapma günü gelince kan testini wer…benim evde yaptığım test negatif çıktı ama pozitifi gördüm kan testinde…silik çizgi çıkan arkadaşların sonucu negatif çıktı demem o ki evde yapılan testler yanıltabiliyor onlara itibar edip üzmeyin kendinizi…inşallah sağlıkla pozitif çıkar sonucunuz…
Bilmiyorum kendimi tutabilir miyimYapman guzum evde test yapman onlar net değilHemşire bile söyledi bana kullandığın ilaçlar pozitifi bile gösterebilir sonucun negatif olabilir dedi…üzmeyin kendinizi…Dualarım sizinle…
Ben oldumkızlar günaydın, herkes histereskopi oldu mu acaba
Günaydın. Ben olmadım. Hatta öncesinde doğal bir gebelik oluştuğu için bana rahim filmi bile çekilmedi. Doktora dün sordum, artık bir rahme baksak mı tutunmaya engel bir durum var mıdır diye. Gerek yok dedi. Herhalde bir engel olsa ultrasonda az çok belli ediyor. Önceki doktorum da prof'tu, şimdi doktorum da. İkisi de gerek yok diyorsa var herhalde bir bildikleri :)kızlar günaydın, herkes histereskopi oldu mu acaba
Canım yaptım bu sefer görüyor musun?
Donmuşlar olunca baştan başlaman da gerekmedi. Çok büyük şans bu, ümidini kaybetme sakın. Bu ay senin de pozitif haberlerini duyacağız inşallah
Çok sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah hepimizinki sağlıkla tamamına ererEvet var var :)) çok sevindim inş artar iyiden iyiye belli bu sefer:) gözün aaydin. 9 gün muydu bugün
Bende denemek istiyorum ama negatiften korkuyorum en çokta adet olucam diyeÇok sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah hepimizinki sağlıkla tamamına erer
9. Hatta 8 buçuk diyebiliriz akşam 7de transfer olmuştum
Bugun kasık ağrım regl olcak gibi benim de adet yakınlaşıyor diye sanırım Aman bizden uzak olsun şimdilik 9ay ara verelim adet olmaya inş hamişliklr birlikteBende denemek istiyorum ama negatiften korkuyorum en çokta adet olucam diye